طرز تهیه پیاز داغ به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پیاز داغ
پیاز داغ یکی از اصلی ترین چاشنی های انواع غذای ایرانی است که در خوشمزه تر شدن غذا موثر می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیاز داغ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم پیاز داغ | |
پیاز | ۱ کیلوگرم |
نمک | به مقدار کافی |
روغن سرخ کردنی | به مقدار کافی |
طرز تهیه پیاز داغ
مرحله اول
برای تهیه پیاز داغ به روش مجلسی در ابتدای کار یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. حالا پیازها را به صورت خلالی نازک و یکدست کاملا خرد می کنیم.
مرحله دوم
زمانی که آب جوش آمد پیازهای خرد شده را به همراه مقداری نمک درون قابلمه ریخته و اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه درون آب جوش بماند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار گذاشته و پیاز را درون آبکش می ریزیم.
مرحله سوم
زمانی که آب اضافی پیاز خارج شد آنرا روی یک دستمال حوله ای به صورت پخش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان کاملا خارج شود. حالا مقداری روغن مایع و زردچوبه درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
در ادامه قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و به صورت مداوم مخلوط می کنیم تا پیازها به صورت یکدست سرخ و طلایی شوند.
مرحله پنجم
زمانی که پیازها طلایی و سرخ شدند بلافاصله آنها را از روغن جدا کرده و درون آبکش می ریزیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در نهایت پیاز داغ را برای انواع غذاها و یا تزیین آنها می توانید استفاده کنید. نوش جان.
- منبع :
- mahnazjafarii66
مطالب پربازدید از سراسر وب
- کت شلوار شیک پسرانه فوق العاده شیک؛ گل پسرتون رو جنتلمن کنید!
- مدل ناخن سبز خوشرنگ فوق العاده خاص برای کسانی که می خواهند بدرخشند!
- دستبند کریستالی زنانه فوق العاده شیک؛ مناسب خانم های خاص پسند!
- طرز تهیه کوبیده مرغ مجلسی؛ با این آموزش کدبانوی فامیل میشی!
- طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان؛ این غذا برای روزهایی که وقت نداری عالیه!