طرز تهیه آش جو به روش سنتی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه آش جو به روش سنتی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه آش جو آش جو یکی از انواع آش های خوشمزه و اصیل ایرانی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه آش رشته ساده

طرز تهیه آش رشته مجلسی برای 20 نفر طرز تهیه آش رشته ساده طرز تهیه آش رشته برای دو نفر طرز تهیه آش رشته مجلسی برای 4 نفر طرز تهیه آش رشته برای 6 نفر طرز تهیه آش رشته نذری برای 100 نفر طرز تهیه آش رشته نذری برای 10 نفر طرز تهیه آش رشته نذری برای 30 نفر

آش رشته یکی از انواع غذاهای سالم و خوشمزه ایرانی است که از ترکیب سبزی  و حبوبات تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش رشته ساده در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر
نخود۱۰۰ گرم
لوبیا چیتی۱۵۰ گرم
عدس۱۵۰ گرم
پیاز۵۰۰ گرم
سبزی آش۱٫۵ کیلوگرم
سیر۱ بوته
رشته آشی۲۰۰ گرم
کشک۱ پیمانه
عصاره گوشت۲ عدد
نعناع خشک۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه آش رشته ساده

مرحله اول

برای تهیه آش رشته خوشمزه ابتدا از شب قبل نخود و لوبیا را درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورند. برای اینکه نفخ حبوبات به طور کامل گرفته شود، بهتر است هر چند ساعت یک بار آب موجود در کاسه را تعویض کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله نخود و لوبیا را آبکشی می کنیم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۸ لیوان آب اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا نخود و لوبیا به مدت یک ساعت بپزند و به خوبی نرم شوند.

مرحله سوم

پس از گذشت یک ساعت سبزی آشی را به صورت درشت خرد می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه عدس را به خوبی می شوییم، سپس به قابلمه می افزاییم. بعد از اضافه کردن سبزی دیگر درب قابلمه را نمی بندیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پیازها را به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به همراه مقداری فلفل و زردچوبه به خوبی تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود، سپس از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

حالا سیرها را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم و به همراه کمی روغن به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا طلایی شوند، سپس از تابه خارج می کنیم. در ادامه نعناع را به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

نعناع را فقط در حدی تفت می دهیم که رنگش کمی تیره شود. در ادامه مقداری از سیر داغ، نعناع داغ و پیاز داغ را برای تزیین کنار می گذاریم و باقیمانده مواد را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد ترکیب شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله عصاره های گوشت را با دست پودر کرده و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم آش با حرارت ملایم جا بیفتد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه رشته آش را با دست خرد می کنیم و به آش اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه رشته آش جا افتاد و نرم شد، نصف کشک را با کمی آب جوش رقیق می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در نهایت پس از اینکه آش جا افتاد، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با نعناع داغ، پیاز داغ، سیر داغ و کشک تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 13 آبان 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.