طرز تهیه قارچ کبابی به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه قارچ کبابی به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه قارچ کبابی قارچ کبابی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و لذیذ است که معمولا در کنار انواع کباب ها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه خوراک دل مرغ

طرز تهیه خوراک دل مرغ با سیب زمینی طرز تهیه خورش دل مرغ طرز تهیه خوراک دل مرغ با برنج طرز تهیه دل مرغ ساده طرز شستن دل مرغ طرز تهیه دل مرغ نی نی سایت چند نوع غذا با دل مرغ طرز تهیه خوراک سنگدان و دل مرغ

خوراک دل مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و ارزان قیمت ایرانی است که طعم بسیار خوبی دارد و می توانیم مواد موجود در آن را به سلیقه خود تغییر دهیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک دل مرغ در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دل مرغ۵۰۰ گرم
قارچ۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۲ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه، دارچین و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خوراک دل مرغ

مرحله اول

برای تهیه خوراک دل مرغ ابتدا دل های مرغ را از وسط باز کرده و به خوبی می شوییم تا کاملا تمیز شوند، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه یکی از پیازها را به صورت ۴ قاچ خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله ۴ لیوان آب به همراه مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در ادامه کف های روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم تا طعم و بوی زهم دل مرغ گرفته شود.

مرحله سوم

حالا حرارت را کمتر می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا دل های مرغ به مدت یک ساعت بپزند. در ادامه سیب زمینی و قارچ را به صورت نگینی یا ورقه ای خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مقداری روغن اضافه کرده و ابتدا سیب زمینی ها را به همراه کمی زردچوبه سرخ می کنیم، سپس قارچ را اضافه کرده و با حرارت بالا چند دقیقه تفت می دهیم تا آب نیندازد و به طور کامل سرخ شود، سپس از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

پس از اینکه دل مرغ پخت، آنرا درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود. در همین حین پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز را به همراه کمی روغن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس فلفل دلمه ای را به صورت خلالی نازک خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را نیز کمی تفت می دهیم تا نرم شود، سپس دل مرغ را به همراه سیب زمینی و قارچ اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، در ادامه رب گوجه فرنگی را با نصف فنجان آب رقیق می کنیم و به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم، سپس با دیگر مواد ترکیب می کنیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه مواد را به خوبی ترکیب کردیم، درب تابه را می گذاریم تا آب درون تایه کشیده شود و خوراک به روغن بیفتد. در نهایت خوراک دل مرغ را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه نان و مخلفات دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 آبان 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.