طرز تهیه خوراک دل مرغ ساده با سیب زمینی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه خوراک دل مرغ
خوراک دل مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و ارزان قیمت ایرانی است که طعم بسیار خوبی دارد و می توانیم مواد موجود در آن را به سلیقه خود تغییر دهیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک دل مرغ در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
دل مرغ | ۵۰۰ گرم |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۲ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه، دارچین و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه خوراک دل مرغ
مرحله اول
برای تهیه خوراک دل مرغ ابتدا دل های مرغ را از وسط باز کرده و به خوبی می شوییم تا کاملا تمیز شوند، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه یکی از پیازها را به صورت ۴ قاچ خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله ۴ لیوان آب به همراه مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در ادامه کف های روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم تا طعم و بوی زهم دل مرغ گرفته شود.
مرحله سوم
حالا حرارت را کمتر می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا دل های مرغ به مدت یک ساعت بپزند. در ادامه سیب زمینی و قارچ را به صورت نگینی یا ورقه ای خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری روغن اضافه کرده و ابتدا سیب زمینی ها را به همراه کمی زردچوبه سرخ می کنیم، سپس قارچ را اضافه کرده و با حرارت بالا چند دقیقه تفت می دهیم تا آب نیندازد و به طور کامل سرخ شود، سپس از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
پس از اینکه دل مرغ پخت، آنرا درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود. در همین حین پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز را به همراه کمی روغن اضافه می کنیم.
مرحله ششم
پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس فلفل دلمه ای را به صورت خلالی نازک خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را نیز کمی تفت می دهیم تا نرم شود، سپس دل مرغ را به همراه سیب زمینی و قارچ اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، در ادامه رب گوجه فرنگی را با نصف فنجان آب رقیق می کنیم و به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم، سپس با دیگر مواد ترکیب می کنیم.
مرحله هشتم
پس از اینکه مواد را به خوبی ترکیب کردیم، درب تابه را می گذاریم تا آب درون تایه کشیده شود و خوراک به روغن بیفتد. در نهایت خوراک دل مرغ را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه نان و مخلفات دلخواه سرو می کنیم.
- منبع :
- banooye_khone
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه خورش گوشت و قارچ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
- سرهمی نوزاد دختر قشنگ؛ مدلهای شیک و جدید برای تابستان گرم
- مدل طلا برای نوزاد با طرح های شیک و متفاوت؛ خاص ترین ها را اینجا ببینید!
- ست پیراهن و مانتو زن و شوهری: جدیدترین ترندهای بازار برای زوجهای جوان
- طرز تهیه مربای زنجبیل؛ این مربای خوشمزه رو حتما امتحان کنید!