طرز تهیه کیک بستنی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک بستنی
کیک بستنی یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی در خاورمیانه دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بستنی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک پایه | |
آرد | ۲٫۵ پیمانه |
شکر | ۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر کاکائو | ۵۶ گرم |
شیر | ۱ لیوان |
سرکه | ۱ قاشق سوپخوری |
جوش شیرین | ۲ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ½ پیمانه |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
آب جوش | ۱ لیوان |
پودر قهوه فوری | ۱ قاشق سوپخوری |
مواد لازم برای بستنی | |
خامه قنادی | ۵۰۰ گرم |
شیر عسلی | ۱ قوطی |
مغز گردو | به مقدار کافی |
شکلات چیپسی | به مقدار کافی |
طرز تهیه کیک بستنی
مرحله اول
برای تهیه کیک بستنی به روش مجلسی در ابتدای کار بستنی خانگی را آماده می کنیم، برای این منظور خامه قنادی را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و در دمای محیط قرار می دهیم تا کمی شل شود.
مرحله دوم
حالا خامه قنادی را درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا فرم بگیرد، سپس شیر عسلی را به کاسه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا یکدست شود.
مرحله سوم
در ادامه مغز گردو خرد شده را به همراه شکلات چیپسی به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا مخلوط شود. حالا درون قالب انتخاب شده برای کیک را با نایلون ضخیم می پوشانیم.
مرحله چهارم
حالا مایه بستنی را درون قالب ریخته و روی آنرا با لیسک کاملا صاف و یکدست می کنیم، سپس روی بستنی را با باقی مانده نایلون می پوشانیم و به مدت ۱ شب درون فریزر قرار می دهیم تا بستنی کاملا منجمد شود.
مرحله پنجم
پس از گذشت این زمان بستنی را از قالب جدا کرده و مجددا درون فریزر قرار می دهیم تا آب نشود. حالا به سراغ درست کردن کیک پایه می رویم، برای این منظور فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله ششم
حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس شیر را به همراه سرکه سفید مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم استراحت کند تا شیر بریده بریده شود. در ادامه زرده تخم مرغ را به همراه وانیل درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله هفتم
حالا روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شده و یکدست شوند. در ادامه باترمیلک را به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مایه یکدست شود.
مرحله هشتم
در این مرحله آرد را به همراه پودر کاکائو، بیکینگ پودر و جوش شیرین درون الک ریخته و درون یک کاسه مناسب ۳ مرتبه الک میکنیم، سپس شکر را به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا ترکیب و تلفیق شوند.
مرحله نهم
در ادامه مخلوط تخم مرغ را به کاسه حاوی مواد خشک اضافه کرده و با همزن دستی به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. حالا آب جوش را با پودر قهوه فوری مخلوط می کنیم.
مرحله دهم
در این مرحله قهوه فوری را به کاسه اضافه کرده و با سرعت العمل بالا هم می زنیم تا مایه کیک یکدست شود. حالا دو قالب هم اندازه بستنی انتخاب کرده و مایه کیک را به اندازه مساوی درون آنها می ریزیم.
مرحله یازدهم
حالا دو قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک از بین بروند، سپس درون فر گذاشته و اجازه می دهیم به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شوند.
مرحله دوازدهم
پس از گذشت این زمان قالب ها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شوند، سپس از قالب جدا می کنیم و یک لایه کیک درون ظرف مورد نظرمان می گذاریم. در ادامه بستنی را روی کیک پایه فیکس می کنیم.
مرحله سیزدهم
حالا لایه کیک دیگر را روی بستنی قرار می دهیم، سپس خامه قنادی را به همراه پودر کاکائو درون کاسه همزن برقی ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد. در ادامه اطراف کیک را خامه کشی می کنیم.
مرحله چهاردهم
در این مرحله شکلات تخته ای را خرد کرده و به همراه خامه صبحانه روی بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود، سپس روی کیک را با سس گاناش و خامه قنادی به دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- maede_fzn