طرز تهیه کیک سیب و دارچین فوری و ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک سیب و دارچین فوری

کیک سیب و دارچین فوری طرز تهیه کیک سیب بدون فر طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین بدون فر طرز تهیه کیک سیب و دارچین با کره کیک سیب و دارچین و کاکائو طرز تهیه کیک سیب و دارچین و گردو کیک سیب و دارچین رزا منتظمی طرز تهیه کیک سیب و دارچین با ماست

کیک سیب و دارچین یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سیب و دارچین فوری در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

برای تهیه کیک سیب و دارچین، ابتدا سیب‌ها را پوست گرفته و رنده می‌کنیم. سپس آرد، دارچین و بکینگ پودر را الک کرده و به مواد تخم‌مرغ، شیر و روغن اضافه می‌کنیم. پس از مخلوط کردن، مایه کیک را در قالب ریخته و سیب‌های ورقه‌ای را روی آن می‌چینیم. کیک را در فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه می‌پزیم.

مواد لازممقدار مواد
آرد۲ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ پیمانه
سیب۳ عدد
شیر½ پیمانه
روغن مایع½ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
گردوی خرد شده½ پیمانه
دارچین۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک سیب و دارچین فوری

مرحله ۱: آماده‌سازی و خرد کردن سیب‌ها

برای تهیه سیب کیک و دارچین خوشمزه و مخصوص ابتدا دو تا از سیب ها را پوست می گیریم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم. در ادامه سیب باقیمانده را پوست می گیریم و به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم.

مرحله ۲: گرم کردن فر

در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری از شکر را به همراه مقداری دارچین روی سیب های ورقه ای می پاشیم و آنها را کنار می گذاریم. در ادامه فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانیتگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود.

مرحله ۳: آماده‌سازی قالب و الک کردن مواد خشک

حالا قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده کیک پوشش می دهیم و کنار می گذاریم. در ادامه آرد را به همراه پودر دارچین و بکینگ پودر داخل یک کاسه مناسب با هم ترکیب کرده، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله ۴: هم زدن تخم مرغ‌ها و شکر

در این مرحله تخم مرغ های هم دمای محیط را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت ۷ تا ۸ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد حجیم و رنگ شان روشن شود.

مرحله ۵: اضافه کردن شیر، روغن و سیب‌های رنده شده

حالا شیر را به همراه روغن به ترتیب به مواد اضافه کرده و هر کدام را ۳۰ ثانیه با دور کند همزن مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه سیب های رنده شده را اضافه کرده و با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم.

مرحله ۶: اضافه کردن آرد و ترکیب کردن مواد

در این مرحله ترکیب آرد را در سه مرحله به مواد درون کاسه اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مواد را مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس سیب های ورقه ای را روی مایه کیک می چینیم.

مرحله ۷: پختن کیک و گریل کردن

حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزد. پس از اینکه کیک به طور کامل پخت، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی کیک طلایی شود. در نهایت کیک را از فر خارج می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.1 / 5. تعداد امتیاز: 36

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.