طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، کوکوی جعفری را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …

طرز تهیه نان خشک به روش خانگی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان خشک به روش خانگی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان خشک نان خشک یکی از انواع نان های خوشمزه و ساده است که برای وعده صبحانه بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه کیک ماسالا، کیک کافی شاپی رو تو خونه بپز!

طرز تهیه کیک ماسالا، کیک کافی شاپی رو تو خونه بپز!

طرز تهیه کیک ماسالا کیک ماسالا یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه می‌شود و …

طرز تهیه کیک سیب و دارچین فوری

کیک سیب و دارچین فوری طرز تهیه کیک سیب بدون فر طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین بدون فر طرز تهیه کیک سیب و دارچین با کره کیک سیب و دارچین و کاکائو طرز تهیه کیک سیب و دارچین و گردو کیک سیب و دارچین رزا منتظمی طرز تهیه کیک سیب و دارچین با ماست

کیک سیب و دارچین یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سیب و دارچین فوری در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک سیب و دارچین فوری
آرد۲ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ پیمانه
سیب۳ عدد
شیر½ پیمانه
روغن مایع½ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
گردوی خرد شده½ پیمانه
دارچین۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک سیب و دارچین فوری

مرحله اول

برای تهیه سیب کیک و دارچین خوشمزه و مخصوص ابتدا دو تا از سیب ها را پوست می گیریم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم. در ادامه سیب باقیمانده را پوست می گیریم و به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری از شکر را به همراه مقداری دارچین روی سیب های ورقه ای می پاشیم و آنها را کنار می گذاریم. در ادامه فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانیتگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود.

مرحله سوم

حالا قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده کیک پوشش می دهیم و کنار می گذاریم. در ادامه آرد را به همراه پودر دارچین و بکینگ پودر داخل یک کاسه مناسب با هم ترکیب کرده، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله تخم مرغ های هم دمای محیط را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت ۷ تا ۸ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد حجیم و رنگ شان روشن شود.

مرحله پنجم

حالا شیر را به همراه روغن به ترتیب به مواد اضافه کرده و هر کدام را ۳۰ ثانیه با دور کند همزن مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه سیب های رنده شده را اضافه کرده و با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله ترکیب آرد را در سه مرحله به مواد درون کاسه اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مواد را مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس سیب های ورقه ای را روی مایه کیک می چینیم.

مرحله هفتم

حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزد. پس از اینکه کیک به طور کامل پخت، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی کیک طلایی شود. در نهایت کیک را از فر خارج می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 6 آبان 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.