طرز تهیه کیک فنجانی فوری و مخصوص با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک فنجانی فوری و مخصوص با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک فنجانی فوری کیک فنجانی یکی از کیک های ساده و فوری بین المللی است که همانطور از نامش مشخص است درون فنجان پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه شیرینی نان برنجی ساده و سنتی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی نان برنجی ساده و سنتی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی نان برنجی ساده شیرینی نان برنجی یکی از انواع شیرینی های سنتی و قدیمی ایرانی است که در شهرهای مختلف با دستورها و مواد متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه نان بیگل به روش آمریکایی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان بیگل به روش آمریکایی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان بیگل نان بیگل یکی از انواع نان های سنتی و خوشمزه امریکا است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه نان شیرمال ساده

طرز تهیه نان شیرمال اپارات طرز تهیه نان شیرمال با توستر طرز تهیه نان شیرمال در سه سوت طرز تهیه نان شیرمال تنوری طرز تهیه نان شیرمال بدون خمیر مایه فیلم طرز تهیه نان شیرمال طرز تهیه نان شیرمال روغنی طرز تهیه نان شیرمال دونفره

نان شیرمال یکی از انواع نان های ساده و خوشمزه خاورمیانه است که با معمولا برای صبحانه به صورت داغ سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان شیرمال ساده در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم نان شیرمال ساده
شیر ولرم۱ لیوان
آب ولرم۱ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
شکر۱ قاشق مرباخوری
آردحدود ۵ لیوان
روغن مایع¼ لیوان
نمک۱ قاشق مرباخوری
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
کنجد و سیاه دانهبرای تزیین

طرز تهیه نان شیرمال ساده

مرحله اول

برای تهیه نان شیرمال خوشمزه ابتدا خمیر مایه فوری را به همراه شکر، آب ولرم، شیر ولرم، روغن و نمک داخل یک کاسه گود می ریزیم. در ادامه زرده و سیفده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

زرده تخم مرغ را برای رومال نان کنار می گذاریم. در ادامه مواد را با همزن دستی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس آرد را به صورت کنترل شده روی مواد درون کاسه الک کرده و در همین حین مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

اضافه کردن آرد را تا زمانی که خمیری نرم و لطیف شکل بگیرد که به دست نچسبد، ادامه می دهیم. پس از اینکه خمیر جمع شد، آنرا به سطح کار منتقل می کنیم و چند دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا منسجم شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه خمیر آماده شد، یک کاسه بزرگ را با روغن چرب می کنیم، سپس خمیر را چونه می گیریم و درون کاسه قرار می دهیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت در فضای آشپزخانه استراحت می دهیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان، حجم خمیر باید حدودا دو برابر شده باشد. حالا خمیر را با دست کمی فشار می دهیم تا هوای اضافی آن گرفته شود، سپس خمیر را از کاسه خارج کرده و روی سطح آرد پاشی شده انتقال می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله خمیر را به شکل دلخواه آرایش می کنیم، می توانیم خمیر را به صورت ساده با وردنه باز کنیم، یا آنرا به دو قسمت تقسیم کنیم و هر قسمت مانند لوله شکل داده و به هم بیافیم تا در پایان نان مجلسی تری داشته باشیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه خمیر را به صورت دلخواه شکل دادیم، سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیر را درون سینی فر قرار می دهیم. در ادامه روی خمیر را با یک دستمال نخی مرطوب می پوشانیم و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کند.

مرحله هشتم

در این مرحله یک کاسه آب درون فر قرار می دهیم، سپس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. پس از اینکه خمیر استراحت کرد، روی آنرا با زرده تخم مرغ رومال می کنیم.

مرحله نهم

حالا مقداری کنجد یا سیاه دانه روی خمیر می پاشیم و آنرا درون فر قرار می دهیم. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان برای پخت نان کافی است. در پایان نان شیرمال را از فر خارج کرده و به همراه کره و عسل سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 8 آبان 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.