طرز تهیه ترشی مخلوط بازاری با طعم و رنگ بسیار عالی
طرز تهیه ترشی مخلوط بازاری
ترشی مخلوط از ترشی های اصیل ایرانی است که قاعده خاصی ندارد و می توانیم از انواع مواد و سبزیجات در تهیه آن استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی مخلوط بازاری در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم ترشی مخلوط بازاری | |
گل کلم | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۱ بوته |
هویج | ۴ عدد |
خیار | ۲ عدد |
بادمجان | ۱ عدد بزرگ |
موسیر | ۴ عدد |
فلفل سبز | ۴ عدد |
شوید | ۱ دسته کوچک |
کرفس | ۱ عدد کوچک |
گلپر | ۱ قاشق چایخوری |
سیاه دانه | ½ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
سرکه | به مقدار کافی |
طرز تهیه ترشی مخلوط بازاری
مرحله اول
برای تهیه ترشی مخلوط ساده و خوشمزه ابتدا گل کلم ها را به صورت گل های کوچک خرد می کنیم و درون یک لگن می ریزیم، سپس با آب سرد به خوبی می شوییم و داخل یک قابلمه جادار و بزرگ می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله هویج را پوست گرفته و به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه بادمجان را نسبت به ذائقه خود با پوست یا بدون پوست به صورت نگینی خرد می کنیم و به قابلمه می افزاییم.
مرحله سوم
حالا برگ های کرفس را کنار می گذاریم، سپس ساقه کرفس را به همراه موسیر و خیار را به صورت حلقه ای یا نگینی خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه نمک، زردچوبه، گلپر، فلفل سیاه و سیاه دانه را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله چند لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت متوسط قرار می دهیم. پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و مواد ترشی را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که اگر تمایل دارید ترشی شما ترد باشد، نباید بگذارید مواد ترشی مدت زیادی بجوشند. در ادامه مواد ترشی را روی یک پارچه تمیز پهن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل خشک شوند.
مرحله ششم
پس از اینکه رطوبت مواد ترشی گرفته شد و به طور کامل خشک شدند، آنها را درون یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم. لابه لای مواد ترشی به ترتیب مقداری شوید، برگ کرفس، سیر و فلفل سبز قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله سرکه را اضافه می کنیم. سطح سرکه باید کمی بالاتر از مواد ترشی باشد. در ادامه درب ظرف را محکم می بندیم و در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت ۲۴ ساعت ترشی ما آماده مصرف است.
- منبع :
- ashpazi._ba_parisa