طرز تهیه مارمالاد زردآلو به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه مارمالاد زردآلو به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه مارمالاد زردآلو مارمالاد زردآلو یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه و بین المللی است که از آن برای تزیین برخی از شیرینی ها و کیک ها استفاده می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند

طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند فوری طرز تهیه ترشی فلفل تند سبز طرز تهیه ترشی فلفل تند با روغن زیتون طرز تهیه ترشی فلفل سبز همدانی طرز تهیه ترشی فلفل قرمز طرز تهیه ترشی فلفل سبز شیرین طرز تهیه فلفل خانگی ادویه ترشی فلفل سبز

ترشی فلفل سبز تند یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و ساده ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم ترشی فلفل سبز تند
فلفل سبز تند۵۰۰ گرم
سیر۶ حبه
نعناع خشک۱ قاشق چایخوری
سرکه۱ لیوان
نمک۳ قاشق غذاخوری
آب۶ لیوان

طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند

مرحله اول

برای تهیه ترشی فلفل تند خوشمزه ابتدا فلفل ها را به خوبی می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود. در ادامه فلفل ها را روی یک دستمال تمیز می چینیم تا به طور کامل خشک شوند.

مرحله دوم

در همین حین ۶ آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند. در ادامه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و ۳ قاشق غذاخوری نمک به آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه آب کمی از حرارت افتاد و ولرم شد، فلفل سبز را که حالا کاملا خشک شده است به قابلمه اضافه می کنیم، سپس یک بشقاب را به صورت برعکس روی فلفل ها قرار می دهیم تا به طور کامل زیر آب فرو بروند.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که اگر فلفل ها را به آب کاملا جوش اضافه کنیم، تردی خود را از دست داده و نرم می شوند. در ادامه اجازه می دهیم فلفل ها به مدت ۸ ساعت درون آب نمک بمانند، سپس آنها را درون آبکش می ریزیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه آب اضافی فلفل ها خارج شد، آنها را روی دستمال قرار می دهیم تا خشک شوند. در ادامه یک ظرف شیشه ای درب دار را به خوبی می شوییم، سپس با دستمال به طور کامل خشک می کنیم تا هیچ رطوبتی نداشته باشد.

مرحله ششم

در این مرحله فلفل ها را درون شیشه می ریزیم و سیرها را  به همراه نعناع خشک لا به لای سیرها قرار می دهیم. در ادامه سرکه را به همراه کمی نمک روی فلفل ها می ریزیم به صورتی که روی فلفل ها را به طور کامل بپوشاند.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید که اگر بخواهیم طعم تیزی سرکه کمتر شود، می توانیم نصف شیشه را با سرکه و باقیمانده آنرا با آب جوشیده شده پر کنیم. در نهایت شیشه ترشی را به مدت ۱ هفته تا ده روز درون یخچال قرار داده تا ترشی آماده شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 13 آبان 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.