طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند به روش بازاری و با طعم عالی

طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند

طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند فوری طرز تهیه ترشی فلفل تند سبز طرز تهیه ترشی فلفل تند با روغن زیتون طرز تهیه ترشی فلفل سبز همدانی طرز تهیه ترشی فلفل قرمز طرز تهیه ترشی فلفل سبز شیرین طرز تهیه فلفل خانگی ادویه ترشی فلفل سبز xvc jidi jvad tgtg torshi felfel sabz tond

ترشی فلفل سبز تند یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و ساده ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

برای تهیه ترشی فلفل تند، فلفل‌ها را شسته و خشک کنید. آب و نمک را جوشانده و فلفل‌ها را به آب ولرم اضافه کنید. پس از ۸ ساعت فلفل‌ها را خشک کرده و همراه با سیر و نعناع درون شیشه بریزید و روی آن سرکه اضافه کنید.

مواد لازم ترشی فلفل سبز تندمقدار مواد
فلفل سبز تند۵۰۰ گرم
سیر۶ حبه
نعناع خشک۱ قاشق چایخوری
سرکه۱ لیوان
نمک۳ قاشق غذاخوری
آب۶ لیوان

طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند

مرحله ۱ : شستشوی فلفل‌ها و آماده‌سازی اولیه

برای تهیه ترشی فلفل تند خوشمزه ابتدا فلفل ها را به خوبی می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود. در ادامه فلفل ها را روی یک دستمال تمیز می چینیم تا به طور کامل خشک شوند.

مرحله ۲ : جوشاندن آب و افزودن نمک

در همین حین ۶ آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند. در ادامه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و ۳ قاشق غذاخوری نمک به آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله ۳ : اضافه کردن فلفل‌ها به آب ولرم

پس از اینکه آب کمی از حرارت افتاد و ولرم شد، فلفل سبز را که حالا کاملا خشک شده است به قابلمه اضافه می کنیم، سپس یک بشقاب را به صورت برعکس روی فلفل ها قرار می دهیم تا به طور کامل زیر آب فرو بروند.

مرحله ۴ : قرار دادن فلفل‌ها در آب نمک و انتظار

توجه داشته باشید که اگر فلفل ها را به آب کاملا جوش اضافه کنیم، تردی خود را از دست داده و نرم می شوند. در ادامه اجازه می دهیم فلفل ها به مدت ۸ ساعت درون آب نمک بمانند، سپس آنها را درون آبکش می ریزیم.

مرحله ۵ : خشک کردن فلفل‌ها و آماده‌سازی ظرف شیشه‌ای

پس از اینکه آب اضافی فلفل ها خارج شد، آنها را روی دستمال قرار می دهیم تا خشک شوند. در ادامه یک ظرف شیشه ای درب دار را به خوبی می شوییم، سپس با دستمال به طور کامل خشک می کنیم تا هیچ رطوبتی نداشته باشد.

مرحله ۶ : ریختن فلفل‌ها در شیشه و اضافه کردن مواد

در این مرحله فلفل ها را درون شیشه می ریزیم و سیرها را  به همراه نعناع خشک لا به لای سیرها قرار می دهیم. در ادامه سرکه را به همراه کمی نمک روی فلفل ها می ریزیم به صورتی که روی فلفل ها را به طور کامل بپوشاند.

مرحله ۷ : تعدیل طعم سرکه و زمان‌دهی به ترشی

توجه داشته باشید که اگر بخواهیم طعم تیزی سرکه کمتر شود، می توانیم نصف شیشه را با سرکه و باقیمانده آنرا با آب جوشیده شده پر کنیم. در نهایت شیشه ترشی را به مدت ۱ هفته تا ده روز درون یخچال قرار داده تا ترشی آماده شود.

نکات ترشی فلفل سبز

 انتخاب سبزیجات مناسب

برای اینکه ترشیت یه عطر و طعم خاص و متفاوت داشته باشه، می‌تونی از ترخون خشک یا تازه استفاده کنی. اگه به شوید و گشنیز دسترسی داری، حتماً این دو سبزی رو هم به ترکیب اضافه کن. این سبزیجات باعث می‌شن که ترشی یه طعم متفاوت و خیلی خوشمزه داشته باشه که هر کسی امتحان کنه عاشقش بشه.

اضافه کردن سیر

چند حبه سیر می‌تونه عطر ترشیت رو به یه لول بالاتر ببره. سیر علاوه بر اینکه خودش یه طعم قوی و خاص داره، باعث می‌شه که کل ترکیب ترشی طعمی عالی پیدا کنه. در صورت تمایل بین فلفل‌ها چند حبه سیر قرار بده تا یه ترکیب فوق‌العاده خوشمزه و معطر داشته باشی.

تنظیم نمک ترشی

بعد از اینکه نمک رو به آب ترشیت اضافه کردی، حتماً یه مقدار بچش. اگر نمکش کم بود، دوباره یه مقدار دیگه نمک بریز تا مزه کاملاً مطابق میلت باشه. اضافه کردن نمک به اندازه، یکی از نکات کلیدی در تهیه یه ترشی خوشمزه و متعادل هست.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.9 / 5. تعداد امتیاز: 33

اولین امتیاز را شما بدهید!

بروز رسانی توسط در پنج شنبه 3 آبان 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.