طرز تهیه عدسی ساده تهرانی برای صبحانه با طعم بسیار عالی
طرز تهیه خورش کرفس غلیظ خوشمزه به روش سنتی تهرانی
طرز تهیه خورش کرفس غلیظ خورش کرفس یکی از خورش های سنتی ایرانی است که با ترکیب گوشت یا مرغ و کرفس تهیه می شود. این خورش نیاز به زمان برای پخت …
طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، کوکوی جعفری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …
طرز تهیه سالاد نخود به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه سالاد نخود سالاد نخود یکی از سالادهای خوشمزه و متفاوت است که با روشهای مختلف و مواد متنوعی درست و تهیه میشود، این سالاد خوش طعم و مقوی را میتوان …
طرز تهیه عدسی ساده
عدسی یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که می توانیم علاوه بر صبحانه آنرا برای وعده ناهار یا شام نیز سرو کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عدسی ساده در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
عدس | ۴۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
سیر | ۲ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه عدسی ساده
مرحله اول
برای تهیه عدسی صبحانه خوشمزه ابتدا عدس را به خوبی تمیز می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه به اندازه ای آب سرد اضافه می کنیم که سطح آب یک بند انگشت بالاتر از سطح عدس باشد.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم عدس چند ساعت خیس بخورد تا علاوه بر اینکه نرم شود، نفخ آن نیز به طور کامل گرفته شود. پس از گذشت این زمان، عدس را به خوبی می شوییم، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله سیب زمینی ها را پوست گرفته، سپس به صورت نگینی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه ۴ لیوان آب جوش به قابلمه می افزاییم، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم مواد بپزند.
مرحله چهارم
در همین حین پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا به طور کامل سبک و شیشه ای شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه پیاز سبک شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کرده و تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه سیر را درون تابه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر آن خارج شود.
مرحله ششم
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شود. در صورت تمایل می توانیم ۱ قاشق غذاخوری آرد گندم نیز به تابه اضافه کرده و سرخ کنیم تا غذا لعاب بیشتری داشته باشد.
مرحله هفتم
در این مرحله مواد درون تابه را به قابلمه حاوی عدس اضافه کرده و کمی هم می زنیم تا به صورت یکدست درون آب پخش شوند. در ادامه مجددا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم عدسی جا بیفتد و به غلظت برسد.
مرحله هشتم
برای پخت عدسی حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز است. در ادامه پس از اینکه عدسی کمی غلیظ شده و به طور کامل جا افتاد، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه آب لیموترش سرو می کنیم.
- منبع :
- maryresi