طرز تهیه عدسی ساده

طرز تهیه عدسی ساده خانگی طرز تهیه عدسی برای دو نفر طرز تهیه عدسی شیرازی طرز تهیه عدسی تهرانی طرز تهیه عدسی بدون رب طرز تهیه عدسی رستورانی طرز تهیه عدسی صبحانه طرز تهیه عدسی کرمانشاهی

عدسی یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که می توانیم علاوه بر صبحانه آنرا برای وعده ناهار یا شام نیز سرو کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عدسی ساده در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
عدس۴۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد متوسط
پیاز۲ عدد متوسط
سیر۲ حبه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه عدسی ساده

مرحله اول

برای تهیه عدسی صبحانه خوشمزه ابتدا عدس را به خوبی تمیز می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه به اندازه ای آب سرد اضافه می کنیم که سطح آب یک بند انگشت بالاتر از سطح عدس باشد.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم عدس چند ساعت خیس بخورد تا علاوه بر اینکه نرم شود، نفخ آن نیز به طور کامل گرفته شود. پس از گذشت این زمان، عدس را به خوبی می شوییم، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیب زمینی ها را پوست گرفته، سپس به صورت نگینی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه ۴ لیوان آب جوش به قابلمه می افزاییم، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم مواد بپزند.

مرحله چهارم

در همین حین پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا به طور کامل سبک و شیشه ای شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه پیاز سبک شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کرده و تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه سیر را درون تابه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر آن خارج شود.

مرحله ششم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شود. در صورت تمایل می توانیم ۱ قاشق غذاخوری آرد گندم نیز به تابه اضافه کرده و سرخ کنیم تا غذا لعاب بیشتری داشته باشد.

مرحله هفتم

در این مرحله مواد درون تابه را به قابلمه حاوی عدس اضافه کرده و کمی هم می زنیم تا به صورت یکدست درون آب پخش شوند. در ادامه مجددا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم عدسی جا بیفتد و به غلظت برسد.

مرحله هشتم

برای پخت عدسی حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز است. در ادامه پس از اینکه عدسی کمی غلیظ شده و به طور کامل جا افتاد، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه آب لیموترش سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 15 آبان 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.