طرز تهیه مربای سیب ساده

طرز تهیه مربای سیب قرمز فیلم طرز تهیه مربای سیب زرد طرز تهیه مربای سیب زرد ساده طرز تهیه مربای سیب با دارچین طرز تهیه مربای سیب نی نی سایت طرز تهیه مربای سیب با پوست فیلم طرز تهیه مربای سیب طرز تهیه مربای سیب آشپزخانه کوچک من

مربای سیب یکی از انواع مرباهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با انواع سیب های زرد، قرمز و سبز درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای سیب ساده در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم مربای سیب ساده
سیب زرد۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین۲ تکه
آب½ پیمانه

طرز تهیه مربای سیب ساده

مرحله اول

برای تهیه مربای سیب خوشمزه ابتدا سیب ها را می شوییم، سپس پوست شان را می گیریم. در ادامه سیب ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم یا برای مجلسی تر شدن مربا می توانیم از کاتر دلخواه استفاده کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله کمی شکر در کف یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس سیب های خرد شده را روی شکر می ریزیم. روی هر لایه سیب کمی شکر می پاشیم. در ادامه باقیمانده شکر را روی سیب های خرد شده می ریزیم.

مرحله سوم

حالا درب قابلمه را می گذاریم و آنرا درون یخچال قرار می دهیم تا سیب ها آب بیندازند. بهتر است ترکیب سیب و شکر را از شب قبل درون یخچال قرار دهیم تا به خوبی آب بیندازد. در ادامه آب را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار داده و چوب دارچین را اضافه می کنیم. در ادامه صبر می کنیم تا آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کند، سپس کف های روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا آب لیمو ترش را به قابلمه اضافه کرده و یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم. در ادامه حرارت زیر قابلمه را روی کمترین درجه قرار داده و اجازه می دهیم سیب ها به مدت ۲ تا ۳ بپزند و به طور کامل نرم شوند.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که اگر درب قابلمه را بگذاریم، رنگ مربا قرمز می شود. در صورتی که تمایل دارید که رنگ مربا طلایی رنگ شود، در حین پخت مربا نباید درب قابلمه را بگذارید. حالا باید صبر کنیم تا مربا به قوام برسد.

مرحله هفتم

برای اینکه متوجه شویم مربا به قوام رسیده است یک قطره از شربت مربا را درون یک لیوان آب سرد می ریزیم. اگر شربت از هم نپاشید، یعنی مربا به قوام رسیده است و می توانیم آنرا از روی حرارت کنار بگذاریم.

مرحله هشتم

در این مرحله پس از اینکه مربا به قوام رسید، حرارت را خاموش کرده و اجازه می دهیم دم کنی روی درب قابلمه بماند تا به طور کامل خنک شود. در نهایت مربا را درون یک ظرف شیشه ای می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 16 آبان 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.