طرز تهیه قیمه ریزه به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه قیمه ریزه

طرز تهیه قیمه ریزه با گوشت چرخ کرده طرز تهیه قیمه ریزه با لپه طرز تهیه قیمه ریزه کاشان طرز تهیه قیمه ریزه برنجی طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی طرز تهیه قیمه ریزه نجف اباد طرز تهیه قیمه ریزه مجلسی طرز تهیه قیمه ریزه خمینی شهر

قیمه ریزه یکی از غذاهای محلی و بومی اصفهان است و علاوه بر طعم خوشمزه و لذیدی که دارد بسیار مقوی و سالم و پرخاصیت است و به راحتی و سریع درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه ریزه در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ‌ کرده مخلوط۱۵۰ گرم
پیاز۲ عدد
آرد نخودچی۱.۵ قاشق سوپخوری
برنج نیم دانه۱ قاشق سوپخوری
نعناع تازه۳ قاشق سوپخوری
نعناع خشک۲ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپخوری
روغن مایع۲ قاشق سوپخوری
نمک۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گیشنیز½ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
آب جوش۴ لیوان

طرز تهیه قیمه ریزه

مرحله اول

یزاس تهیه قیمه ریزه خوشمزه یک پیاز را در یک ظرف با رنده ریز رنده کنید و با توری آب پیاز را بگیرید، سپس گوشت چرخ‌کرده را با پیاز مخلوط کنید و ورز دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم

بعد نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر تخم گیشنیز، نصف مقدار نعناع تازه، نعناع خشک و آرد نخود‌چی را به مخلوط اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید تا ادویه‌ها کامل به خورد گوشت رود.

مرحله سوم

بعد با دست خوب ورز دهید تا بافت گوشت یکدست و صاف شود، سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت خودش را بگیرد و طعم همه مواد با هم ترکیب شود.

مرحله چهارم

سپس گوشت را از یخچال در بیاورید و کمی ورز دهید، سپس مقداری از آن را بردارید و با دست فرم دهید و به شکل گردو دربیاورید، و همه گوشت را به همین شکل فرم دهید.

مرحله پنجم

گوشت‌های قلقلی را در ظرفی قرار دهید و دوباره در یخچال بگذارید تا بافت منسجمی پیدا کنند و موقع پخت غذا از هم باز نشوند، در این فاصله سس غذا را درست کنید.

مرحله ششم

حالا برای آماده کردن سس ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس پیازها را در آن تفت دهید.

مرحله هفتم

وقتی پیاز را تفت دادید و سبک شد زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شود، بعد رب گوجه فرنگی را بریزید و تفت دهید تا طعم خامی آن از بین برود.

مرحله هشتم

وقتی رنگ رب باز شد یک قاشق چایخوری نعناع خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید ، بعد آب جوش را در قابلمه بریزید و سپس نعناع تازه را هم به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید.

نکته: به سلیقه و دلخواه خودتان می‌توانید از مقداری ترخون هم در سس و هم در گوشت قلقلی‌ها استفاده کنید.

مرحله نهم

وقتی که آب در حال جوشیدن بود، گوشت‌های قلقلی را به آن اضافه کنید و به دلخواه خودتان اگر می‌خواهید سس غذا لعاب دار شود، مقداری برنج نیم دانه را هم به مواد قابلمه اضافه کنید.

مرحله دهم

بعد درب قابلمه را به شکل نیمه باز قرار دهید و به مدت یک ساعت و نیم اجازه دهید تا روی حرارت ملایم گوشت‌ها کامل پخته شوند و جا بیفتند، بعد از آن قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله یازدهم

سپس قیمه ریزه را در ظرف مناسب بکشید و همراه با چند برگ نعناع، گیشنیز و ترخون تزئین کنید و همراه با پلو زعفرانی، ترشی، سالاد، سبزی خوردن و انواع دورچین سرو کنید.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.