طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ به روش خیابانی با طعم عالی

طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ به روش خیابانی با طعم عالی

طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های بسیار دوست داشتنی و پرطرفدار ایرانی است که با دستوری بسیار متفاوت نسبت به کشور مکزیک تهیه می شود، …

طرز تهیه چکدرمه به روش ترکمنی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه چکدرمه به روش ترکمنی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه چکدرمه چکدرمه یکی از انواع غذاهای محبوب و سنتی شمال کشورمان است که اصالت آن مربوط به استان گلستان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه سماق پلو به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سماق پلو به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سماق پلو سماق پلو از غذاهای قدیمی ایرانی است که معمولا در کنار کباب سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سماق پلو در …

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو

طرز تهیه سس آلفردو با شیر و خامه و قارچ طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو رستورانی طرز تهیه پاستا پنه آلفردو برای ۴ نفر طرز تهیه پاستا پنه آلفردو آپارات طرز تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با گوشت طرز تهیه پاستا ساده طرز تهیه پاستا آلفردو با شیر

پاستا پنه آلفردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایتالیایی است که معمولا با خامه، شیر، گوشت مرغ و قارچ درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پنه آلفردو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
پاستا پنه۲۰۰ گرم
سینه مرغ۲۰۰ گرم
قارچ۶ عدد
شیر۱ لیوان
خامه۲۰۰ گرم
پنیر پارمزان۴ قاشق غذاخوری
سیر۱ حبه
کره۲۵ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
آویشن۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو

مرحله اول

برای تهیه پاستا پنه آلفردو خوشمزه ابتدا سیر را رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه سیر رنده شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه عطر سیر خارج شد، گوشت مرغ را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. گوشت مرغ را کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا مرغ بپزد.

مرحله سوم

در همین حین یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه کرده و صبر می کنیم تا آب جوش بیاید.

مرحله چهارم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، پاستا را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا به طور کامل بپزد. البته می توانیم زمان دقیق پخت پاستا را از روی بسته آن نیز نگاه کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پاستا را آبکشی کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پس از اینکه آب مرغ به طور کامل کشیده شد، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا قارچ نیز به طور کامل سرخ شود. در ادامه شیر را به همراه خامه به تابه اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس درب تابه را می گذاریم تا شیر جوش بیاید.

مرحله هفتم

پس از اینکه شیر به نقطه جوش رسید، درب تابه را کنار گذاشته، سپس پاستا را به همراه پنیر پارمزان به تابه اضافه کرده و  مواد را مخلوط می کنیم. در ادامه صبر می کنیم تا مواد به غلظت مناسب برسند.

مرحله هشتم

پس از اینکه مواد به غلظت مناسب رسیدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه پاستا را درون ظرف سرو می ریزیم، سپس آویشن را به صورت پخش روی پاستا می ریزیم و آنرا به صورت داغ سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 آبان 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.