طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با خامه و قارچ و طعم بسیار عالی

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو

طرز تهیه سس آلفردو با شیر و خامه و قارچ طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو رستورانی طرز تهیه پاستا پنه آلفردو برای ۴ نفر طرز تهیه پاستا پنه آلفردو آپارات طرز تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با گوشت طرز تهیه پاستا ساده طرز تهیه پاستا آلفردو با شیر

پاستا پنه آلفردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایتالیایی است که معمولا با خامه، شیر، گوشت مرغ و قارچ درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پنه آلفردو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

برای تهیه پاستا پنه آلفردو، ابتدا سیر رنده‌شده را با کره تفت دهید. مرغ نگینی را اضافه کنید و بپزید. پاستا را جداگانه در آب جوش بپزید و آبکش کنید. سپس قارچ، شیر و خامه را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. پاستا و پنیر پارمزان را ترکیب کنید تا به غلظت دلخواه برسد و در نهایت با آویشن سرو کنید.

مواد لازم برای ۲ نفرمقدار مواد
پاستا پنه۲۰۰ گرم
سینه مرغ۲۰۰ گرم
قارچ۶ عدد
شیر۱ لیوان
خامه۲۰۰ گرم
پنیر پارمزان۴ قاشق غذاخوری
سیر۱ حبه
کره۲۵ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
آویشن۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو

مرحله ۱: آماده‌سازی سیر و کره

برای تهیه پاستا پنه آلفردو خوشمزه ابتدا سیر را رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه سیر رنده شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله ۲: افزودن گوشت مرغ و پختن آن

پس از اینکه عطر سیر خارج شد، گوشت مرغ را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. گوشت مرغ را کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا مرغ بپزد.

مرحله ۳: آماده‌سازی آب جوش برای پاستا

در همین حین یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه کرده و صبر می کنیم تا آب جوش بیاید.

مرحله ۴: پختن پاستا

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، پاستا را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا به طور کامل بپزد. البته می توانیم زمان دقیق پخت پاستا را از روی بسته آن نیز نگاه کنیم.

مرحله ۵: آبکشی پاستا و افزودن قارچ

در این مرحله پاستا را آبکشی کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پس از اینکه آب مرغ به طور کامل کشیده شد، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ۶: افزودن شیر و خامه

حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا قارچ نیز به طور کامل سرخ شود. در ادامه شیر را به همراه خامه به تابه اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس درب تابه را می گذاریم تا شیر جوش بیاید.

مرحله ۷: ترکیب پاستا با پنیر پارمزان

پس از اینکه شیر به نقطه جوش رسید، درب تابه را کنار گذاشته، سپس پاستا را به همراه پنیر پارمزان به تابه اضافه کرده و  مواد را مخلوط می کنیم. در ادامه صبر می کنیم تا مواد به غلظت مناسب برسند.

مرحله ۸: سرو نهایی و اضافه‌کردن آویشن

پس از اینکه مواد به غلظت مناسب رسیدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه پاستا را درون ظرف سرو می ریزیم، سپس آویشن را به صورت پخش روی پاستا می ریزیم و آنرا به صورت داغ سرو می کنیم.

نکات پاستا پنه آلفردو

انتخاب مواد اولیه تازه و باکیفیت

برای تهیه یک پاستا پنه آلفردو لذیذ، بهتر است از مواد اولیه تازه و باکیفیت استفاده کنید. به عنوان مثال، استفاده از کره طبیعی و مرغ ارگانیک می‌تواند طعم و کیفیت این غذا را به طرز چشمگیری بالا ببرد. سیر تازه، خامه پرچرب و پنیر پارمزان اصل نیز تأثیر زیادی بر طعم نهایی خواهند داشت.

پرهیز از استفاده از آرد در سس آلفردو

برخی افراد برای غلیظ‌تر کردن سس آلفردو از آرد استفاده می‌کنند؛ اما اضافه کردن آرد می‌تواند باعث سفت شدن بیش از حد سس پس از خنک شدن و کاهش لطافت آن شود. برای غلظت بهتر، ترکیب خامه و پنیر پارمزان به تنهایی کافی است.

تنظیم غلظت سس با افزودن شیر

اگر سس آلفردوی شما بیش از حد غلیظ شد، می‌توانید با اضافه کردن مقدار کمی شیر به تدریج، آن را به غلظت دلخواه برسانید. این کار به شما کمک می‌کند تا یک بافت نرم و لطیف‌تر برای سس ایجاد کنید که به‌خوبی با پاستا ترکیب می‌شود.

تفت دادن قارچ با حرارت بالا

برای داشتن قارچ‌هایی خوش‌طعم و بافت‌دار، بهتر است آن‌ها را با حرارت بالا تفت دهید تا از سیاه شدن و آب انداختن آن‌ها جلوگیری شود. این روش به شما کمک می‌کند قارچ‌ها را ترد و خوش‌عطر نگه دارید و طعم لذیذتری به غذا اضافه کنید.

پخت پاستا تا حد آل دنته

برای به دست آوردن بافت ایده‌آل پاستا، آن را تا حد آل دنته بپزید؛ یعنی تا جایی که بافتی سفت و سبک داشته باشد. این کار باعث می‌شود پاستا هنگام ترکیب با سس، فرم خود را حفظ کرده و تجربه بهتری از غذا داشته باشید.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.5 / 5. تعداد امتیاز: 35

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 13 آبان 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.