طرز تهیه لوکوم پرتقال به روش ترکیه ای و طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی پاریس برست فرانسوی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی پاریس برست شیرینی پاریس برست یکی از معروف ترین شیرینی های کشور فرانسه است که با رسپی ها و طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!
طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سسهای خوشمزه و لذیذ است که برای طعمدار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار میگیرد از این سس دلچسب میتوانید در کنار …
طرز تهیه نان تافتون به روش نانوایی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه نان تافتون نان تافتون یکی از انواع نان های خوشمزه و محلی ایرانی است که بین مردم طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه لوکوم پرتقال
لوکوم پرتقال یکی از انواع شیرینی های بسیار خوشمزه و ساده ترکیه ای است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوکوم پرتقال در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم لوکوم پرتقال | |
آب پرتقال | ۱ لیوان |
شکر | ½ لیوان |
آب سرد | ½ لیوان |
نشاسته گل | ½ لیوان |
کره | ½ قاشق مرباخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
پودر نارگیل | ۱ لیوان |
طرز تهیه لوکوم پرتقال
مرحله اول
برای تهیه لوکوم پرتقال ترکیه ای در ابتدای کار آب پرتقال را به همراه آب سرد و شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و یک دقیقه ترکیب می کنیم تا شکر کمی حل شود.
مرحله دوم
در این مرحله نشاسته گل را به قابلمه اضافه کرده و با همزن دستی یا چنگال مواد را ترکیب می کنیم تا گلوله های نشاسته به طور کامل حل شود. در ادامه مواد را از صافی رد کرده و درون همان قابلمه می ریزیم.
مرحله سوم
حالا قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار داده و به آرامی هم می زنیم تا مواد به غلظتی کمی بیشتر از فرنی برسند. در میانه پخت، کره را به همراه وانیل اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط می کنیم.
نکته: حرارت باید کم باشد تا نشاسته به طور کامل بپزد و طعم خامی نداشته باشد.
مرحله چهارم
پس از اینکه مواد به غلظت مناسب رسیدند، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک لیوان مناسب را با کمی آب سرد نمدار می کنیم، سپس مایه لوکوم را درون لیوان می ریزیم.
نکته: اگر لیوان را نمدار نکنیم، ممکن است لوکوم پس از سفت شدن از لیوان جدا نشود.
مرحله پنجم
در این مرحله لیوان را درون یخچال قرار داده و اجازه می دهیم به مدت ۴ ساعت استراحت کند تا لوکوم سفت شود. پس از گذشت این زمان پودر نارگیل را درون یک کاسه بزرگ می ریزیم.
مرحله ششم
حالا اطراف لوکوم را با یک کارد تیز از لیوان جدا کرده و آنرا از لیوان خارج می کنیم. در ادامه لوکوم را به صورت ورقه ای برش می زنیم و درون پودر نارگیل می غلطانیم، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم و سرو می کنیم.
- منبع :
- ashpazi__shirini