طرز تهیه اسفناج پلو با لبو

طرز تهیه اسفناج پلو با لبو , دستور پخت اسفناج پلو با لبو

اسفناج پلو با لبو یکی از انواع پلوهای مخلوط است که خیلی خوشمزه و پرطرفدار است، این غذای لذیذ و خوش طعم خیلی راحت و سریع پخته می‌شود و خاصیت زیادی دارد، اسفناج پلو با لبو را می‌توان با روش‌های مختلف و مواد متنوعی درست کرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسفناج پلو با لبو در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۴ پیمانه
اسفناجنیم کیلو
چغندر قرمز یا لبو۲ عدد
پیاز درشت۱ عدد
سینه مرغ۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
ادویه پلوییبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم

طرز تهیه اسفناج پلو با لبو

مرحله اول

ابتدا چغندرهای قرمز یا لبوها را پوست بگیرید و بشورید و در یک قابلمه بریزید، بعد مقداری آب روی آن‌ها بگیرید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا لبوها کامل پخته و نرم شوند سپس آن‌ها را از روی حرارت بردارید و ریز خرد کنید.

مرحله دوم

بعد اسفناج‌ها را تمیز بشورید و در سبد قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود و خشک شوند سپس آن‌ها را با چاقوی تیز خرد کنید، اندازه برش‌ها خیلی ریز نباشد چون طعم آن‌ها حس نمی‌شود و خیلی هم درشت نباشد که ظاهر زیبای غذا را خراب نکند.

مرحله سوم

سپس یک پیاز درشت را نگینی خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود بعد پیازها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند، سپس زردچوبه را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله چهارم

وقتی رنگ زردچوبه در مواد باز شد، بعد نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید و آن‌ها را تقریبا ۱ دقیقه تفت دهید، بعد اسفناج‌های خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که نرم و لطیف شوند تفت دهید و سرخ کنید و بعد تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم

سپس سینه مرغ را ریز و مکعبی شکل خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و بعد سینه‌های مرغ را در آن بریزید و تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها عوض شود و همه قسمت‌های آن خوب تفت داده شود.

مرحله ششم

بعد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود و مرغ‌ها طلایی رنگ شوند و عطر فلفل هم در مواد پخش شود، با توجه به ذائقه خودتان می‌توانید از کمی پودر فلفل قرمز هم استفاده کنید و به مواد اضافه کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله یک قابلمه را تا نصف از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب به نقطه جوش برسد، سپس برنج را که از شب قبل خیس کرده‌اید در قابلمه بریزید و کمی روغن و نمک هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

مرحله هشتم

سپس به مدت ۷ تا ۸ دقیقه اجازه دهید تا برنج‌‌ها همراه آب بجوشند و کمی نرم شوند، سپس برنج‌ها را آبکش کنید و کنار بگذارید، بعد یک قابلمه دیگر را بردارید و کف آن را با روغن یا کره چرب کنید و یک لایه از برنج آبکش شده را کف قابلمه بریزید.

مرحله نهم

سپس با کفگیر سطح برنج را صاف کنید و کمی فشرده کنید و بعد یک لایه از مخلوط اسفناج‌ و پیاز داغ را بریزید و در سطح آن پخش کنید و سپس یک لایه برنج و یک لایه از مرغ‌های تفت داده شده بریزید و بعد دوباره یک لایه برنج بریزید.

مرحله دهم

سپس یک لایه از لبوهای خرد شده را روی برنج بریزید و روی سطح آن‌ها پخش کنید، و دوباره یک لایه برنج بریزید و صاف کنید، هر لایه برنج را که می‌ریزید کمی ادویه پلویی هم روی آن بپاشید و بعد به مدت ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا برنج بپزد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.