طرز تهیه دسر بلک فارست

طرز تهیه دسر بلک فارست , دستور پخت دسر بلک فارست

بلک فارست یک دسر خوشمزه و جذاب آلمانی است که طعم و عطر فوق‌العاده‌ای دارد و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه می‌شود، این دسر معمولا با گیلاس یا آلبالو درست می‌شود که طرفداران زیادی دارد و آن را به یک دسر محبوب در بین افراد تبدیل کرده است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر بلک فارست در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کیک شکلاتی۱ بسته
اسپرسو یا قهوه فوری۱ شات
خامه قنادی۱۰۰ گرم
گیلاسبه مقدار لازم
شکر۱ قاشق غذا خوری
شکلات صبحانه یا شکلات تخته‌ایبه مقدار لازم

طرز تهیه دسر بلک فارست

مرحله اول

ابتدا کیک شکلاتی را در یک ظرف خرد و ریز کنید، کیک شکلاتی را هم می‌توانید خودتان به روش‌های مختلف درست کنید و هم این‌ که می‌توانید از کیک‌های شکلاتی آماده استفاده کنید و بعد کیک خرد شده را در کف یک ظرف مناسب با قاشق یا دست فشار دهید تا منسجم و فشرده شود.

مرحله دوم

سپس قهوه فوری یا اسپرسو را با کمی آب جوش مخلوط کنید تا آماده شود، بعد روی کیک شکلاتی در کف ظرف بریزید تا کیک طعم و عطر قهوه را به خود بگیرد، سپس خامه قنادی را در یک ظرف بریزید و آن را با دور تند همزن به مدت ده دقیقه هم بزنید تا رنگ خامه مات شود.

مرحله سوم

وقتی خامه فرم گرفت‌‌ به طوری که جای پره‌های همزن روی خامه ماند و زمانی که ظرف را برگرداندید خامه از درون ظرف بیرون نریخت، خامه آماده است، سپس خامه فرم گرفته را روی کیک شکلاتی بریزید و پخش کنید تا کامل سطح خرده‌های فشرده شده کیک را بپوشانید.

مرحله چهارم

بعد برای درست کردن مارمالاد ابتدا گیلاس‌ها را تمیز بشورید و هسته‌های آن را جدا کنید و سپس آن‌ها را در یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد مقداری شکر به گیلاس‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کامل حل شود و مخلوط تشکیل شده به غلظت مناسب برسد.

مرحله پنجم

سپس مارمالاد را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا حرارت اولیه خود را از دست دهد و خنک شود و بعد مارمالاد را روی خامه بریزید و پخش کنید و بعد از آن مقداری شکلات تخته‌ای را به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب کنید و روی مارمالاد بریزید.

مرحله ششم

به جای شکلات تخته‌ای می‌توانید از شکلات صبحانه استفاده کنید و روی مارمالاد بریزید و پخش کنید بعد از آن دوباره مقداری کیک شکلاتی را خرد کنید و روی مواد بریزید و پخش کنید تا کاملا سطح مواد را بپوشاند، مقدار کیک شکلاتی خرد شده بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد.

مرحله هفتم

در این مرحله مقداری از خامه فرم گرفته را با پودر کاکائو ترکیب کنید و هم بزنید تا یکدست شود و سپس با خامه شکلاتی روی دسر را تزیین کنید و به مدت ۷ تا ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر کامل خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود و طعم و عطر همه مواد با هم ترکیب شود.

مرحله هشتم

در این مرحله دسر بلک فارست را از یخچال بیرون بیاورید و برش دهید و در ظرف مناسب بچینید و با پودر پسته، پودر نارگیل، خرده‌های گردو و برش‌های موز و توت فرنگی تزئین کنید و به عنوان یک دسر شیک و مناسب و ساده همراه با چای و قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.