طرز تهیه خلال پوست نارنج به روش سنتی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه خلال پوست نارنج
خلال پوست نارنج یکی از مخلفات خوشمزه برای درست کردن غذاهایی همچون مرصع پلو و شیرین پلو است و خیلی راحت و ساده میتوانید آن را درست و آماده کنید، از خلال پوست نارنج بیشتر برای طعم دادن به غذاهای مختلف استفاده میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خلال پوست نارنج در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.
مواد لازم خلال پوست پرتقال | |
پوست نارنج | ۸ عدد |
شکر | ۲۰۰ گرم |
آب | به مقدار لازم |
طرز تهیه خلال پوست نارنج
مرحله اول
ابتدا نارنجها را تمیز بشورید و پوست آنها را بگیرید و سپس به کمک چاقوی با دقت پوست سفید داخل آنها را جدا کنید، چون موجب تلخی خلالها میشوند، بعد پوستهای نارنجی را به شکل نواری و باریک برش دهید و چند ساعت در ظرف آب سرد قرار دهید.
مرحله دوم
در طول این مدت چند بار آب را عوض کنید، بعد در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به نقطه جوش برسد، وقتی آب شروع به جوشیدن کرد خلالها را که داخل آب سرد بودند و سپس آنها را آبکشی کرده بودید در قابلمه بریزید.
مرحله سوم
بعد به مدت ۳ دقیقه اجازه دهید تا خلالهای نارنج بجوشند، سپس خلالها را آبکشی کنید و بلافاصله در ظرف آب یخ یا خیلی سرد بریزید، این کار را که مرحله تلخی گرفتن گفته میشود ۳ بار انجام دهید تا کاملا تلخی خلالهای پوست نارنج گرفته شود.
مرحله چهارم
بعد از این مرحله و زمانی که تلخی خلالهای پوست نارنج گرفته شد، میتوانید آنها را داخل کیسه فریزر قرار دهید و برای مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید، و در صورت لزوم مقداری از خلالهای پوست نارنج را برای استفاده شیرین کنید.
مرحله پنجم
سپس داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر در آب حل شود وقتی که آب چند دقیقهای جوشید خلالهای نارنج را به آن اضافه کنید و بعد یک قاشق آب نارنج تازه هم در آب بریزید.
مرحله ششم
بعد از این که آب کمی جوشید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید و چند دقیقه اجازه دهید تا خنک شوند، سپس خلالهای پوست نارنج را از قابلمه بیرون بیاورید و اجازه دهید تا آب اضافی آنها خارج شود و خشک شوند.
مرحله هفتم
سپس در هنگام سرو غذا مقداری کره را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب و داغ شود بعد مقداری خلال پوست نارنج را در آن بریزید و تفت دهید، با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید مقداری زعفران را هم اضافه کرد.
مرحله هشتم
وقتی رنگ و عطر زعفران کاملا با خلالها مخلوط شد و خلالهای پوست نارنج خوش آب و رنگ شدند، تابه را از روی حرارت بردارید و خلالها را روی مرصع پلو و یا شیرین پلو بریزید و تزئین کنید، سپس این غذاهای خوشمزه را سرو کنید.
- منبع :
- ashpazi.celine