طرز تهیه شیرینی آردی نارگیلی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی آردی نارگیلی

طرز تهیه شیرینی آردی نارگیلی , دستور پخت شیرینی آردی نارگیلی خانم گلاور

شیرینی آردی نارگیلی یکی از ساده‌ترین شیرینی های ایرانی است که با رسپی های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی آردی نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم شیرینی آردی نارگیلیمقدار مواد
روغن صاف قنادی۱۵۰ گرم
پودر نارگیل چرب و ریز۱۵۰ گرم
پودر قند۱۵۰ گرم
آرد قنادی۲۵۰ گرم
پودر هل½ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی آردی نارگیلی

مرحله ۱: آماده‌سازی مخلوط پایه

ابتدا پودر قند را الک کنید تا نرم و یکدست شود، سپس آن را به روغن اضافه کنید. با استفاده از همزن و با دور تند، مخلوط را ۵ الی ۷ دقیقه هم بزنید تا سبک و حجیم شود. این مرحله برای داشتن شیرینی با بافتی نرم و لطیف بسیار مهم است.

مرحله ۲: افزودن پودر نارگیل و هل

پودر نارگیل و هل را به مخلوط اضافه کنید. مهم است که از پودر نارگیل تازه و خوش‌عطر استفاده کنید. اگر پودر نارگیل درشت است، آن را اسیاب کنید تا نرم و یکدست شود. پودر نارگیل و هل را به آرامی با مخلوط پایه ترکیب کنید.

مرحله ۳: اضافه کردن آرد

آرد را به تدریج و کم‌کم به مخلوط اضافه کنید. در این مرحله، صبر و دقت لازم است تا آرد به خوبی با سایر مواد مخلوط شود. خمیر باید کاملا نرم و لطیف باشد. از ورز دادن بیش از حد خمیر خودداری کنید تا بافت نهایی شیرینی دچار مشکل نشود.

مرحله ۴: آماده‌سازی خمیر

خمیر را بین دو تکه نایلون قرار دهید و با استفاده از وردنه آن را باز کنید. ضخامت خمیر باید حدوداً یک سانتی‌متر باشد. دقت کنید ضخامت خمیر در تمام قسمت‌ها یکسان باشد.

مرحله ۵: برش و تزئین شیرینی

با استفاده از کاتر به شکل دلخواه، شیرینی‌ها را برش بزنید و درون سینی فر قرار دهید. سپس با نارگیل یا پودر پسته شیرینی‌ها را تزئین کنید.

مرحله ۶: پخت شیرینی

فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. شیرینی‌ها را به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید. مهم است که شیرینی‌ها تغییر رنگ ندهند. پس از پخت، اجازه دهید شیرینی‌ها در سینی خنک شوند تا بافت آن‌ها تثبیت شود.

فوت و فن شیرینی آردی نارگیلی

استفاده از پودر نارگیل تازه و خوش‌عطر برای داشتن عطر و طعم بهتر در شیرینی ضروری است. دقت در یکسان بودن ضخامت خمیر حین پهن کردن، بر کیفیت پخت شیرینی تأثیر می‌گذارد. ورز دادن بیش از حد خمیر می‌تواند باعث افتادن شیرینی به روغن شود.

دمای فر بسیار مهم است و باید به دقت کنترل شود تا شیرینی‌ها خشک نشوند. این شیرینی را می‌توانید در جای خشک و خنک تا ۳ ماه نگهداری کنید. با رعایت این نکات، شیرینی نارگیلی شما با طعمی عالی و بافتی نرم و لطیف آماده سرو خواهد بود. امیدواریم از تهیه و نوش جان کردن این شیرینی لذت ببرید!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.