طرز تهیه خمیر پیتزا جادویی با پف زیاد و طعم بسیار عالی

طرز تهیه خمیر پیتزا جادویی

طرز تهیه خمیر پیتزا برای ۴ نفر طرز تهیه خمیر پیتزا نازک طرز تهیه خمیر پیتزا جادویی طرز تهیه خمیر پیتزا برای ۶ نفر طرز تهیه خمیر پیتزا برای ۸ نفر طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی حرفه ای طرز تهیه خمیر پیتزا برای دو نفر طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست

خمیر پیتزا یکی از خمیرهای بسیار معروف و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خمیر پیتزا جادویی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

برای تهیه خمیر پیتزای جادویی، ابتدا خمیر مایه را با شکر و آب ولرم فعال کنید. سپس تخم‌مرغ، شکر، روغن و نمک را با آرد الک‌شده ترکیب کنید. خمیر را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید و پس از استراحت در محیط، آن را به ۴ قسمت تقسیم و برای پیتزا آماده کنید.

مواد لازم خمیر جادوییمقدار مواد
آرد سفیدحدود ۳ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
شکر۲ قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
شیر یا آب ولرم۱ پیمانه
روغن۶ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر پیتزا جادویی

مرحله ۱: فعال کردن خمیر مایه با آب ولرم و شکر

برای تهیه خمیر پیتزای جادویی ابتدا خمیر مایه فوری را به همراه ۱ قاشق از شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس آب ولرم را اضافه کرده و درب کاسه را می گذاریم تا خمیر مایه کف کند و عمل بیاید.

مرحله ۲: ترکیب تخم مرغ، شکر، روغن و نمک

در این مرحله تخم مرغ را به همراه شکر باقیمانده، روغن و نمک داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با قاشق یا همزن دستی مخلوط می کنیم تا بافت مواد کاملا یکدست شود. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم.

مرحله ۳: الک کردن آرد و اضافه کردن به مواد

در این مرحله آرد را مجددا درون الک ریخته و این بار روی مواد درون کاسه الک می کنیم. در همین حین مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود، پس از اینکه خمیر جمع شد، آنرا به سطح کار منتقل می کنیم.

مرحله ۴: ورز دادن خمیر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه

حالا خمیر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دست ورز می دهیم تا دیگر به دست نچسبد. توجه داشته باشید که ممکن است تمام آرد مصرف نشود، زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.

مرحله ۵: چرب کردن کاسه و استراحت دادن خمیر

در این مرحله یک کاسه مناسب را با روغن به خوبی چرب می کنیم، سپس خمیر را چونه گرفته و درون کاسه قرار می دهیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت در فضای محیط استراحت می دهیم.

مرحله ۶: گرفتن هوای خمیر و تقسیم کردن آن به ۴ قسمت

پس از اینکه حجم خمیر بیش از دو برابر شد، هوای اضافی آنرا می گیریم، سپس به سطح کار منتقل کرده و کمی ورز می دهیم. در ادامه خمیر را یه ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت جداگانه چونه می گیریم.

مرحله ۷: پهن کردن خمیر و آماده کردن برای پخت پیتزا

در این مرحله هر قسمت را با دست باز می کنیم و درون قالب پیتزا قرار می دهیم. در ادامه روی خمیر را با تاپینگ دلخواه پر می کنیم و درون فر قرار می دهیم تا بپزد. توجه داشته باشید که این خمیر نیازی به پخت جداگانه ندارد.

نکات طرز تهیه خمیر پیتزا

ورز دادن خمیر

یکی از مهم ترین مراحل تهیه خمیر پیتزا، ورز دادن آن است. اگر می خواهید بدانید که چه مدت باید خمیر را ورز دهید، باید بدانید هر چقدر بیشتر آنرا ورز دهید در نهایت خمیر بهتری خواهید داشت. توصیه سر آشپزهای معروف این است که حداقل باید خمیر را ۱۰ دقیقه ورز داد تا به بافت مناسب برسد.

پیتزا سریع با نان لواش؛ گزینه‌ای راحت و خوشمزه

اگر وقت یا حوصله ندارید تا خمیر پیتزا را درست کنید، نگران نباشید! می‌توانید پیتزای خود را با نان لواش آماده کنید. کافیست نان لواش را به‌عنوان پایه استفاده کرده و روی آن را با سس، پنیر و تاپینگ‌های دلخواه خود پر کنید.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.3 / 5. تعداد امتیاز: 37

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 25 مهر 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.