طرز تهیه سالاد تبوله به روش لبنانی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سالاد تبوله به روش لبنانی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سالاد تبوله سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار لبنانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه خمیر پیتزا جادویی

طرز تهیه خمیر پیتزا برای ۴ نفر طرز تهیه خمیر پیتزا نازک طرز تهیه خمیر پیتزا جادویی طرز تهیه خمیر پیتزا برای ۶ نفر طرز تهیه خمیر پیتزا برای ۸ نفر طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی حرفه ای طرز تهیه خمیر پیتزا برای دو نفر طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست

خمیر پیتزا یکی از خمیرهای بسیار معروف و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خمیر پیتزا جادویی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم خمیر جادویی
آرد سفیدحدود ۳ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
شکر۲ قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
شیر یا آب ولرم۱ پیمانه
روغن۶ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر پیتزا جادویی

مرحله اول

برای تهیه خمیر پیتزای جادویی ابتدا خمیر مایه فوری را به همراه ۱ قاشق از شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس آب ولرم را اضافه کرده و درب کاسه را می گذاریم تا خمیر مایه کف کند و عمل بیاید.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه شکر باقیمانده، روغن و نمک داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با قاشق یا همزن دستی مخلوط می کنیم تا بافت مواد کاملا یکدست شود. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را مجددا درون الک ریخته و این بار روی مواد درون کاسه الک می کنیم. در همین حین مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود، پس از اینکه خمیر جمع شد، آنرا به سطح کار منتقل می کنیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دست ورز می دهیم تا دیگر به دست نچسبد. توجه داشته باشید که ممکن است تمام آرد مصرف نشود، زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله یک کاسه مناسب را با روغن به خوبی چرب می کنیم، سپس خمیر را چونه گرفته و درون کاسه قرار می دهیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت در فضای محیط استراحت می دهیم.

مرحله ششم

پس از اینکه حجم خمیر بیش از دو برابر شد، هوای اضافی آنرا می گیریم، سپس به سطح کار منتقل کرده و کمی ورز می دهیم. در ادامه خمیر را یه ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت جداگانه چونه می گیریم.

مرحله هفتم

در این مرحله هر قسمت را با دست باز می کنیم و درون قالب پیتزا قرار می دهیم. در ادامه روی خمیر را با تاپینگ دلخواه پر می کنیم و درون فر قرار می دهیم تا بپزد. توجه داشته باشید که این خمیر نیازی به پخت جداگانه ندارد.

نکات طرز تهیه خمیر پیتزا

ورز دادن خمیر

یکی از مهم ترین مراحل تهیه خمیر پیتزا، ورز دادن آن است. اگر می خواهید بدانید که چه مدت باید خمیر را ورز دهید، باید بدانید هر چقدر بیشتر آنرا ورز دهید در نهایت خمیر بهتری خواهید داشت. توصیه سر آشپزهای معروف این است که حداقل باید خمیر را ۱۰ دقیقه ورز داد تا به بافت مناسب برسد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 16 شهریور 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.