طرز تهیه هواری ماکارونی به روش جنوبی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه هواری ماکارونی
هواری ماکارونی یکی از انواع غذای خوشمزه و لذیذ است که با روشی متفاوت تر از پخت ماکارونی پخته میشود، این غذای لذیذ را میتوانید خیلی راحت و سریع درست کنید. هواری ماکارونی برای پذیرایی و مهمانیها خیلی مناسب و مجلسی است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه هواری ماکارونی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۲ عدد |
سینه و ران مرغ | ۴۰۰ گرم |
فلفل دلمه | نصف ۱ عدد |
ماکارونی فرمی | ۵۰۰ گرم |
سس فلفل و سس تای | از هر کدام ۲ قاشق غذا خوری |
عصاره مرغ | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
پودر فلفل سیاه و پودر سیر | به مقدار لازم |
پودر پاپریکا و پودر پیاز | به مقدار لازم |
طرز تهیه هواری ماکارونی
مرحله اول
ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزد و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند، بعد زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید و کمی تفت دهید.
مرحله دوم
سپس مرغ را از استخوان جدا کنید و نگینی خرد کنید و به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا همه قسمتهای آن سرخ شود، سپس نمک و فلفل سیاه را هم روی مواد بریزید و کمی تفت دهید، سپس یک فلفل دلمهای را تمیز بشورید و خشک کنید.
مرحله سوم
بعد فلفل دلمهای را ریز و نگینی خرد کنید و در مواد بریزید و کمی تفت دهید، سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان پودر سیر، پودر پیاز و مقداری پاپریکا را هم به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویهها در مواد پخش شود.
مرحله چهارم
سپس به دلخواه خودتان کمی سس فلفل و سس تای را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد دو عدد عصاره مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و کمی تفت دهید، سپس رب گوجه فرنگی را روی مواد بریزید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود.
مرحله پنجم
وقتی بوی خامی رب از بین رفت و رنگ رب باز شد آب را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، سپس آب که به جوش آمد ماکارونی را اضافه کنید، حجم آب باید زیاد باشد چون ماکارونی باید در همین آب بپزد و نرم شود.
مرحله ششم
سپس شعله را کم کم کنید و اجازه دهید تا ماکارونیها در مخلوط مواد نرم شوند حدودا چهل دقیقه زمان پخت ماکارونیها طول میکشد، بسته به نوع ماکارونی و میزان آب آن برای پخت، زمان پخت ماکارونیها متغیر است و با هم فرق دارند.
مرحله هفتم
بعد هواری ماکارونی را داخل ظرف مناسب بکشید و با چند برگ نعناع و شوید تزئین کنید و به عنوان یک غذای ساده و خوش طعم همراه با سالاد، ترشی، سبزی خوردن، ماست موسیر، زیتون و انواع دورچین سرو کنید.
- منبع :
- sweets.and.sour
مطالب پربازدید از سراسر وب
- دیزاین سالاد مجلسی و فوق العاده جذاب؛ ایده های ناب برای کدبانوهای ایرانی
- ظرف میوه خاص و شیک؛ اگر دنبال ظرف های یونیک و خاص هستی ببین!
- عبای شیک صورتی فوق العاده جذاب برای خانم های شیک پوش
- مدل مانتو شلوار مجلسی و شیک؛ طرح های ترند و جدید را اینجا ببینید
- طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست؛ با این روش کالریش رو بیار پایین تر!