طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه املت ترکیه ای املت ترکیه یکی از انواع صبحانه‌های خوشمزه، ساده و اصیل ترکیه‌ای است که خیلی راحت درست می‌شود، این املت خوش طعم را می‌توانید به روش‌های مختلف با …

طرز تهیه ترشی نازخاتون به روش رشتی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه ترشی نازخاتون به روش رشتی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه ترشی نازخاتون ترشی نازخاتون یکی از انواع ترشی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه سس چیلی تای، مخصوص انواع غذاهای سوخاری!

طرز تهیه سس چیلی تای، مخصوص انواع غذاهای سوخاری!

طرز تهیه سس چیلی سس چیلی تای یکی از انواع سس‌های خوشمزه و لذیذ است که طعمی فوق العاده دارد از این سس خوش طعم می‌توانید به عنوان یک چاشنی پرطرفدار برای …

طرز تهیه ترشک آلبالو

طرز تهیه ترشک آلبالو, طرز تهیه ترشک آلبالو با رب انار , طرز تهیه ترشک آلبالو خشک , طرز تهیه ترشک آلبالو ملس , طرز تهیه ترشک آلبالو بدون جوهر لیمو , طرز تهیه ترشک آلبالو با هسته , طرز تهیه ترشک آلبالو و زردآلو , طرز تهیه ترشک آلبالو نی نی سایت , طرز تهیه ترشک آلبالو والو

ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار است، ترشک آلبالو را می‌توانید فقط با آلبالو و کمی نمک و شکر درست کنید و لذت ببرید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشک آلبالو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
آلبالو۱ کیلو
آب۱ لیوان
شکر( به دلخواه)۳ قاشق غذا خوری
نمکنصف قاشق غذا خوری

طرز تهیه ترشک آلبالو

مرحله ۱: تمیز کردن و پخت آلبالوها

ابتدا آلبالوهای سالم و رسیده را تمیز کنید و برگ‌ها و ساقه‌های سبز آن‌ها را جدا کنید و بعد آن‌ها را تمیز بشورید و در یک قابلمه بریزید، سپس مقداری آب روی آن‌ها بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، آب باید به اندازه‌ای باشد که روی آلبالوها را بگیرد.

مرحله ۲: افزودن نمک و شکر به آلبالو

سپس مقداری نمک هم در قابلمه بریزید و هم بزنید و بعد اگر می‌خواهید که ترشک آلبالو طعم ملس داشته باشد می‌توانید مقداری شکر هم به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و کاملا به خورد آلبالوها برود و طعم آن‌ها ملس شود.

مرحله ۳: بخار کردن و نرم کردن آلبالوها

بعد درب قابلمه را به حالت نیمه باز روی آن قرار دهید تا آب داخل آن کم‌کم بخار شود و آلبالوها هم کمی نرم شوند و پوست آن‌ها جمع شود، زمان زیادی طول نمی‌کشد تا آب داخل قابلمه بخار شود پس دقت کنید که آلبالوها نسوزند و طعم آن‌ها بد نشود.

مرحله ۴: خنک کردن آلبالوها

بعد از این که هنوز مقداری آب در قابلمه باقی مانده بود آن را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا سرد شود و بعد آلبالوها و آب داخل قابلمه را در یک ظرف بریزید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.

مرحله ۵: تنظیم طعم ترشک آلبالو

وقتی که آلبالوها خنک شدند و غلظت آب آلبالوها بیشتر شد و سفت شد آن‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و یک آلبالو را میل کنید و یا با قاشق کمی از آب آلبالو را بچشید و مقدار نمک آن را اندازه بگیرید و در صورت لزوم مقداری نمک به آن اضافه کنید.

مرحله ۶: نگهداری و سرو ترشک آلبالو

اگر می‌خواهید ترشک آلبالو را برای زمان طولانی نگهداری کنید، آن را در یک ظرف دربسته بریزید و به مدت یک هفته در یخچال قرار دهید و بعد در هنگام استفاده در ظرف مناسب بریزید و کمی هم آب آلبالو را که غلیظ شده است روی آن بریزید. در آخر با توجه به ذائقه و دلخواه خودتان کمی نمک روی ترشک آلبالوها بپاشید و سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 6 آذر 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.