طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!
طرز تهیه ترشک آلبالو
ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست میشود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار است، ترشک آلبالو را میتوانید فقط با آلبالو و کمی نمک و شکر درست کنید و لذت ببرید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشک آلبالو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آلبالو | ۱ کیلو |
آب | ۱ لیوان |
شکر( به دلخواه) | ۳ قاشق غذا خوری |
نمک | نصف قاشق غذا خوری |
طرز تهیه ترشک آلبالو
مرحله ۱: تمیز کردن و پخت آلبالوها
ابتدا آلبالوهای سالم و رسیده را تمیز کنید و برگها و ساقههای سبز آنها را جدا کنید و بعد آنها را تمیز بشورید و در یک قابلمه بریزید، سپس مقداری آب روی آنها بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، آب باید به اندازهای باشد که روی آلبالوها را بگیرد.
مرحله ۲: افزودن نمک و شکر به آلبالو
سپس مقداری نمک هم در قابلمه بریزید و هم بزنید و بعد اگر میخواهید که ترشک آلبالو طعم ملس داشته باشد میتوانید مقداری شکر هم به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و کاملا به خورد آلبالوها برود و طعم آنها ملس شود.
مرحله ۳: بخار کردن و نرم کردن آلبالوها
بعد درب قابلمه را به حالت نیمه باز روی آن قرار دهید تا آب داخل آن کمکم بخار شود و آلبالوها هم کمی نرم شوند و پوست آنها جمع شود، زمان زیادی طول نمیکشد تا آب داخل قابلمه بخار شود پس دقت کنید که آلبالوها نسوزند و طعم آنها بد نشود.
مرحله ۴: خنک کردن آلبالوها
بعد از این که هنوز مقداری آب در قابلمه باقی مانده بود آن را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا سرد شود و بعد آلبالوها و آب داخل قابلمه را در یک ظرف بریزید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
مرحله ۵: تنظیم طعم ترشک آلبالو
وقتی که آلبالوها خنک شدند و غلظت آب آلبالوها بیشتر شد و سفت شد آنها را از یخچال بیرون بیاورید و یک آلبالو را میل کنید و یا با قاشق کمی از آب آلبالو را بچشید و مقدار نمک آن را اندازه بگیرید و در صورت لزوم مقداری نمک به آن اضافه کنید.
مرحله ۶: نگهداری و سرو ترشک آلبالو
اگر میخواهید ترشک آلبالو را برای زمان طولانی نگهداری کنید، آن را در یک ظرف دربسته بریزید و به مدت یک هفته در یخچال قرار دهید و بعد در هنگام استفاده در ظرف مناسب بریزید و کمی هم آب آلبالو را که غلیظ شده است روی آن بریزید. در آخر با توجه به ذائقه و دلخواه خودتان کمی نمک روی ترشک آلبالوها بپاشید و سرو کنید.