طرز تهیه آنچیلادا با گوشت چرخ کرده و طعم بسیار عالی

طرز تهیه آنچیلادا

طرز تهیه آنچیلادا

آنچیلادا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ مکزیکی است که با روش‌های مختلف و با کمترین مواد در دسترس می‌توانید این غذای مقوی و ساده را درست کنید، آنچیلادا عطر و طعم فوق العاده‌ای دارد و خیلی راحت و سریع پخته و آماده می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه آنچیلادا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
نان لواش یا تافتون بسته‌ای۹ عدد
قارچ۵۰۰ گرم
فلفل سبز تند۱ عدد
پیاز متوسط۱ عدد
فلفل دلمه رنگی۴ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی پوره شده۴ عدد
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم
نمک و زردچوبهنصف قاشق چای خوری از هر کدام
فلفل سیاه و پودر سیرنصف قاشق چای خوری از هر کدام
مواد لازم برای سس دیپ سالسا
گوجه فرنگی نگینی۵ عدد
فلفل سبز تند۲ عدد
پیاز متوسط۱ عدد
سیر متوسط۳ حبه
جعفری یا گشنیز خرد شده۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری

طرز تهیه آنچیلادا

مرحله اول

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید و بعد قارچ‌ها را تمیز بشورید و خشک کنید و به شکل ورقه‌ای برش بزنید و در ظرفی بریزید، سپس فلفل سبز تند را بشورید و ریز خرد کنید، بعد فلفل دلمه‌ای را تمیز بشورید و خشک کنید و نگینی خرد کنید.

مرحله دوم

به دلخواه خودتان می‌توانید از فلفل دلمه، سبز، زرد و یا قرمز استفاده کنید و یا ترکیبی از چند رنگ را با هم مخلوط کنید و برای این ‌که ظاهر غذا زیباتر شود به این شکل استفاده کنید بعد گوجه‌ها را تمیز بشورید و با رنده ریز رنده کنید تا کاملا پوره شوند.

مرحله سوم

سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و بعد پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند و بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سرخ شود و رنگ آن عوض شود.

مرحله چهارم

بعد ادویه‌ها را که شامل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر است به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها در مواد پخش شود، بعد فلفل تند سبز را روی مواد بریزید و تفت دهید و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید.

مرحله پنجم

بعد از این که بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شد و رنگ باز کرد قارچ‌ها را روی مواد بریزید و تفت دهید و سپس فلفل دلمه‌‌های رنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن‌ها پخش شود و بعد درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا همه مواد با هم بپزند.

مرحله ششم

بعد از این‌ که گوشت و بقیه مواد پختند، نان لواش بسته‌ای را باز کنید و مقداری از مواد داخل آن بریزید و رول کنید و به شکل لقمه درست کنید و در یک ظرف مناسب بچینید و سپس گوجه‌های پوره شده را روی آن‌ها بریزید تا همه سطح آن را بپوشاند.

مرحله هفتم

سپس روی رول‌ها مقداری پنیر پیتزا بریزید و در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا در فر بپزند و پنیر پیتزاها کاملا ذوب شود و سطح آن‌ها طلایی رنگ شود.

مرحله هشتم

برای درست کردن سس سالسا، ابتدا گوجه‌ها را تمیز بشورید و نگینی خرد کنید و بعد فلفل سبز تند را بشورید و خرد کنید و سپس پیاز را پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنید و بعد به انتخاب خودتان مقداری جعفری و یا گشنیز را تمیز بشورید.

مرحله نهم

وقتی که سبزی‌ها خشک شدند آن‌ها ریز خرد کنید و بعد در یک قابلمه گوجه‌ها، پیاز، فلفل سبز تند، جعفری یا گشنیز را بریزید و مقداری آب روی آن بگیرید و بعد سیرها را پوست بگیرید و بشورید و با رنده ریز رنده کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله دهم

سپس نمک و فلفل سیاه را هم به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۲۵ دقیقه همه مواد با هم بپزند و به غلطت مناسب برسند و بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی سرد شود.

مرحله یازدهم

بعد از این‌که ظرف لقمه‌ها را از فر بیرون آوردید، آنچیلادا را در ظرف مناسب قرار دهید و سس سالسا را هم در ظرف دیگری بریزید و کنار آن بگذارید و با مقداری گشنیز ریز خرد شده روی آنچیلادا را تزئین کنید و همراه با دیپ سالسا سرو کنید.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.