طرز تهیه آنچیلادا با گوشت چرخ کرده و طعم بسیار عالی
طرز تهیه آنچیلادا
آنچیلادا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ مکزیکی است که با روشهای مختلف و با کمترین مواد در دسترس میتوانید این غذای مقوی و ساده را درست کنید، آنچیلادا عطر و طعم فوق العادهای دارد و خیلی راحت و سریع پخته و آماده میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه آنچیلادا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
نان لواش یا تافتون بستهای | ۹ عدد |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
فلفل سبز تند | ۱ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
فلفل دلمه رنگی | ۴ قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی پوره شده | ۴ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم |
نمک و زردچوبه | نصف قاشق چای خوری از هر کدام |
فلفل سیاه و پودر سیر | نصف قاشق چای خوری از هر کدام |
مواد لازم برای سس دیپ سالسا | |
گوجه فرنگی نگینی | ۵ عدد |
فلفل سبز تند | ۲ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
سیر متوسط | ۳ حبه |
جعفری یا گشنیز خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
طرز تهیه آنچیلادا
مرحله اول
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید و بعد قارچها را تمیز بشورید و خشک کنید و به شکل ورقهای برش بزنید و در ظرفی بریزید، سپس فلفل سبز تند را بشورید و ریز خرد کنید، بعد فلفل دلمهای را تمیز بشورید و خشک کنید و نگینی خرد کنید.
مرحله دوم
به دلخواه خودتان میتوانید از فلفل دلمه، سبز، زرد و یا قرمز استفاده کنید و یا ترکیبی از چند رنگ را با هم مخلوط کنید و برای این که ظاهر غذا زیباتر شود به این شکل استفاده کنید بعد گوجهها را تمیز بشورید و با رنده ریز رنده کنید تا کاملا پوره شوند.
مرحله سوم
سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و بعد پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند و بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سرخ شود و رنگ آن عوض شود.
مرحله چهارم
بعد ادویهها را که شامل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر است به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویهها در مواد پخش شود، بعد فلفل تند سبز را روی مواد بریزید و تفت دهید و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید.
مرحله پنجم
بعد از این که بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شد و رنگ باز کرد قارچها را روی مواد بریزید و تفت دهید و سپس فلفل دلمههای رنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آنها پخش شود و بعد درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا همه مواد با هم بپزند.
مرحله ششم
بعد از این که گوشت و بقیه مواد پختند، نان لواش بستهای را باز کنید و مقداری از مواد داخل آن بریزید و رول کنید و به شکل لقمه درست کنید و در یک ظرف مناسب بچینید و سپس گوجههای پوره شده را روی آنها بریزید تا همه سطح آن را بپوشاند.
مرحله هفتم
سپس روی رولها مقداری پنیر پیتزا بریزید و در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا در فر بپزند و پنیر پیتزاها کاملا ذوب شود و سطح آنها طلایی رنگ شود.
مرحله هشتم
برای درست کردن سس سالسا، ابتدا گوجهها را تمیز بشورید و نگینی خرد کنید و بعد فلفل سبز تند را بشورید و خرد کنید و سپس پیاز را پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنید و بعد به انتخاب خودتان مقداری جعفری و یا گشنیز را تمیز بشورید.
مرحله نهم
وقتی که سبزیها خشک شدند آنها ریز خرد کنید و بعد در یک قابلمه گوجهها، پیاز، فلفل سبز تند، جعفری یا گشنیز را بریزید و مقداری آب روی آن بگیرید و بعد سیرها را پوست بگیرید و بشورید و با رنده ریز رنده کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دهم
سپس نمک و فلفل سیاه را هم به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۲۵ دقیقه همه مواد با هم بپزند و به غلطت مناسب برسند و بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی سرد شود.
مرحله یازدهم
بعد از اینکه ظرف لقمهها را از فر بیرون آوردید، آنچیلادا را در ظرف مناسب قرار دهید و سس سالسا را هم در ظرف دیگری بریزید و کنار آن بگذارید و با مقداری گشنیز ریز خرد شده روی آنچیلادا را تزئین کنید و همراه با دیپ سالسا سرو کنید.