طرز تهیه شیرینی ملکه گردو مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی ملکه گردو
شیرینی ملکه گردو یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و فوقالعاده است که با روشهای مختلف و با مواد متنوعی درست میشود و بافت سبک و لطیفی دارد و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب و شیک است، این شیرینی طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی ملکه گردو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای شیرینی ملکه گردو | |
آرد | ۳۷۵ گرم |
پودر قند | ۱۲۵ گرم |
روغن جامد | ۱۷۰ گرم |
تخم مرغ کامل | ۲ عدد |
هل | ۲/۱ قاشق چای خوری |
خامه | ۵۰ گرم |
بکینگ پودر | ۲/۱ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای رویه شیرینی ملکه گردو | |
عسل | ۲۰۰ گرم |
گردو خرد شده | ۲۰۰ گرم |
کره | ۷۵ گرم |
خامه | ۵۰ گرم |
شکر | ۱۰۰ گرم |
زعفران دمکرده غلیظ | ۲ قاشق سوپ خوری |
طرز تهیه شیرینی ملکه گردو
مرحله اول
ابتدا روغن را در یک ظرف بریزید و بعد پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند بعد تخم مرغها را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و با مواد کاملا مخلوط شوند و بافت مواد یکدست شود.
مرحله دوم
سپس خامه را به مواد اضافه کنید و با همزن، خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل شود، بعد آرد را دریک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و سپس پودر قند را به آرد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
مرحله سوم
بعد بکینگ پودر و پودر هل را به آرد اضافه کنید و هم بزنید و کاملا با هم ترکیب کنید، سپس آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی تشکیل شود که به دست نمیچسبد و بافت نرم و لطیفی دارد.
مرحله چهارم
سپس کف قالب ۳۰ در ۴۰ را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کف قالب کاغذ روغنی قرار دهید و بعد خمیر را در آن بریزید و سطح خمیر را با لیسک صاف کنید و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید، فر باید از ده دقیقه قبل گرم شده باشد.
مرحله پنجم
بعد دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خمیر بپزد و دور آن طلایی رنگ شود، دقت کنید در این مدت درب فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد، سپس در این فاصله مواد رویه کیک را آماده کنید.
مرحله ششم
برای درست کردن مواد رویه کیک، عسل را در یک قابلمه بریزید و بعد خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد شکر را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
مرحله هفتم
سپس مقداری زعفران را در یک ظرف کوچک بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا روی بخار کتری دم بکشد و رنگ زعفران باز شود و عطر و طعم آن با مواد ترکیب شود، بعد زعفران دمکرده غلیظ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله هشتم
سپس کره را هم روی مواد بریزید و اجازه دهید تا ذوب شود و با ترکیب مواد کاملا مخلوط شود و بعد مغز گردو خرد شده را به مواد اضافه کنید و زمان دهید تا همه مواد با هم به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشند و بافت مخلوط صاف و یکدست شود.
مرحله نهم
بعد شیرینی را که کاملا پخته شده است از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی سرد شود و بعد مخلوط مواد را که کمی خنک شدهاند روی شیرینی بریزید و دوباره قالب را در طبقه بالای فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.
مرحله دهم
سپس دمای فر را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا روی شیرینی طلایی رنگ شود، بعد از این مدت که رویه شیرینی پخت، آن را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینی کمی خنک شود.
مرحله یازدهم
سپس شیرینی ملکه گردو را در ظرف مناسب قرار دهید و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و با مقداری مغز گردو خرد شده تزئین کنید و به عنوان یک دسر خوش طعم و یا یک میان وعده دلچسب و لذیذ برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای سرو کنید.
- منبع :
- adeleh.adeli1363