طرز تهیه موهیتو کوبایی به روش کافه ای با طعم بسیار عالی
طرز تهیه موهیتو کوبایی
موهیتو کوبایی یکی از انواع نوشیدنیهای خوشمزه و گوارا است که در فصل گرما بسیار دلچسب است و خیلی راحت و سریع میتوانید این نوشیدنی خوش عطر و طعم را درست کنید و برای پذیرایی از مهمانها از این نوشیدنی پرطرفدار استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه موهیتو کوبایی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۱ نفر | |
لیمو ترش | ۱ عدد |
نعناع تازه | ۱ ساقه |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
سودا ( آب گاز دار) | به مقدار لازم |
طرز تهیه موهیتو کوبایی
مرحله اول
برای درست کردن موهیتو کوبایی ابتدا در ظرف مورد نظر و یا لیوان مناسب مقداری شکر بریزید و سپس یک لیمو ترش تازه را بشورید و از وسط نصف کنید و آب نصف لیمو را بگیرید و در لیوان بریزید سعی کنید از لیمو تازه و آبدار استفاده کنید.
مرحله دوم
سپس کمی نعناع تازه را تمیز بشورید و در لیوان بریزید و سپس به کمک یک وسیله باید نعناع را به آرامی در لیوان فشار دهید و بکوبید تا عطر نعناع آزاد شود و با آب لیمو کاملا مخلوط شود، بعد کمی سودا به مواد اضافه کنید و در لیوان بریزید و هم بزنید.
مرحله سوم
دوباره با کمک یک وسیله نعناع را فشار دهید و به آرامی بکوبید تا عطر و طعم آن کاملا به خورد نوشیدنی برود و عطر نعناع و لیمو با هم ترکیب شود، دقت کنید که در موهیتو کوبایی اصل از مقداری مشروبات الکلی استفاده میکنند و در لیوان میریزند.
مرحله چهارم
در این جا به جای استفاده از مشروبات دوباره مقداری سودا به مخلوط نوشیدنی اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بعد برای زیباتر شدن لیوان نوشیدنی یک برش حلقهای و نازک از لیمو ترش را جدا کنید و در لیوان نوشیدنی بیاندازید.
مرحله پنجم
بعد دوباره سودا در لیوان بریزید و هم بزنید و سپس چند تکه یخ را هم به نوشیدنی اضافه کنید و هم بزنید و تا خنک شوند، میتوانید قبل از این که یخ به نوشیدنی اضافه کنید لیوان موهیتو را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شود.
مرحله ششم
سپس لیوان موهیتو را از یخچال بیرون بیاورید و یک برش لیمو را در بالای لیوان قرار دهید و تزئین کنید و یک نی داخل لیوان موهیتو قرار دهید و یک برگ نعناع شسته شده و تمیز را روی نوشیدنی قرار دهید و موهیتو کوبایی را برای پذیرایی سرو کنید.
- منبع :
- alborzpazz