طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی و شیک با طعم بسیار عالی

طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی و شیک با طعم بسیار عالی

طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی ماهی شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه املت ترکیه ای املت ترکیه یکی از انواع صبحانه‌های خوشمزه، ساده و اصیل ترکیه‌ای است که خیلی راحت درست می‌شود، این املت خوش طعم را می‌توانید به روش‌های مختلف با …

طرز تهیه یرالما یومورتا به روش تبریزی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه یرالما یومورتا به روش تبریزی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه یرالما یومورتا یرالما یومورتا یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه شهر تبریز است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه آش زمستانی

طرز تهیه آش زمستانی, دستور پخت آش زمستانی تبریز

آش زمستانی یکی از انواع آش‌های خوشمزه و لذیذ است که طعمی بی‌نظیری دارد و مناسب روزهای سرد زمستان است، این آش ساده به روش‌های مختلف و با مواد متنوع و در دسترسی آماده و تهیه می‌شود و یک میان وعده مناسب و عالی است‌. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه آش زمستانی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفرمقدار مواد
سبزی آش ( تره، جعفری، گشنیز، اسفناج)نیم کیلو
نخود۱ پیمانه
لوبیا چیتی۱ پیمانه
عدس۱ و نیم پیمانه
پیاز بزرگ۲ عدد
گندم پوست کنده۱ و نیم پیمانه
آب قلم۲ لیوان
کشک۱ لیوان
نعناعبه مقدار لازم
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه آش زمستانی

مرحله ۱: خیس کردن حبوبات

ابتدا حبوبات را از شب قبل در ظرفی بریزید و مقداری آب روی آن‌ها بگیرید و اجازه دهید تا خوب خیس بخورند و نفخ آن‌ها گرفته شود و موقع طبخ زودتر پخته شوند، در طول این مدت چند بار آب آن‌ها را عوض کنید، عدس‌ها را جداگانه خیس کنید.

مرحله ۲: پخت نخود و لوبیا

بعد از آن نخود و لوبیاها را به طور جداگانه و یا با هم در یک قابلمه بریزید و مقداری آب روی آن‌ها بگیرید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت تقریبا ۳ ساعت خوب بپزند و نرم شوند و بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله ۳: خیس کردن گندم و تفت دادن پیاز

بعد گندم‌ها را در ظرفی بریزید و چند ساعت با آب گرم خیس کنید و سپس پیازها را نگینی خرد کنید و بعد در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و بعد پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.

مرحله ۴: اضافه کردن ادویه و گندم به پیاز

سپس مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به پیازها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود و بعد کمی نعناع هم روی مواد بریزید و تفت دهید، سپس گندم‌ها را با آب قلم که از قبل آماده کرده‌اید و آب جوش مخلوط کنید و در قابلمه بریزید.

مرحله ۵: پخت گندم و عدس

بعد درب قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط اجازه دهید تا گندم‌ها به مدت یک ساعت پخته شوند، در این فاصله عدس‌ها را هم که خوب خیس خورده‌اند به مواد اضافه کنید تا با گندم‌ها پخته شوند، می‌توانید همه مواد را جدا بپزید و اضافه کنید.

مرحله ۶: اضافه کردن نخود، لوبیا و سبزی آش

سپس نخود و لوبیا پخته شده را اضافه کنید و بعد هم سبزی آش را که از قبل تمیز شسته‌اید و ریز خرد کرده‌اید روی مواد بریزید و اجازه دهید تا همه مواد با هم به مدت نیم ساعت دیگر بپزند و آش خوب جا بیفتد، ده دقیقه آخر نصف کشک را اضافه کنید.

مرحله ۷: افزودن کشک و ادویه‌ها به آش

بعد آش را مزه کنید و اگر مقدار نمک و ادویه‌ها و کشک کم بود به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا یک جوش بزند و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و همزمان با پخت آش، پیاز داغ و نعناع داغ و در صورت تمایل سیر داغ را آماده و درست کنید.

مرحله ۸: تزئین و سرو آش زمستانی

سپس آش زمستانی را در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با کشک و پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ تزئین کنید و این آش خوش طعم و لذیذ را به عنوان یک پیش غذای ساده و مقوی و یا یک میان وعده مناسب همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 1 آذر 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.