طرز تهیه واویشکا

طرز تهیه واویشکا گوشت چرخ کرده طرز تهیه واویشکا با سیب زمینی عکس واویشکا گوشت

واویشکای گوشت چرخ کرده یکی از انواع غذاهای سنتی استان های مازندران و گیلان است که با نام های بسیار متنوعی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه واویشکا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۳ عدد
سیب زمینی۲ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای قرمز۱ عدد
گوجه فرنگی۶ عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه واویشکا

مرحله اول

برای تهیه واویشکای گوشت چرخ کرده خوشمزه ابتدا پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به آرامی تفت می دهیم تا شفاف و شیشه ای شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز تغییر رنگ دهد و عطر ادویه ها به طور کامل خارج شود.

مرحله سوم

حالا گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت به خوبی سرخ شده و رنگش تغییر کند. در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را جدا می کنیم و آنها را با میکسر یا بلندر به طور کامل پوره می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله گوجه فرنگی پوره شده را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به تابه می افزاییم. در ادامه مواد را کمی مخلوط می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه مواد به طور کامل یکدست شدند، درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم مواد با آب خودشان به طور کامل بپزند. در حین پخت غذا، هر چند لحظه یک بار به آن سر می زنیم و کمی زیر و رو می کنیم تا غذا ته نگیرد.

مرحله ششم

در حین پخت غذا، سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس با آب سرد به خوبی می شوییم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه روغن داغ شد، سیب زمینی ها را به تابه افزوده و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند. برای خوشرنگ تر شدن سیب زمینی ها می توانیم در حین سرخ کردن، مقداری زردچوبه نیز اضافه کنیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد، مقداری نمک به تابه می افزاییم. در نهایت واویشکا را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم، سپس با سیب زمینی سرخ کرده تزیین کرده و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 24 آبان 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.