طرز تهیه کیک کارپاتکا به روش خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه نان اتریشی، یک تجربه لذتبخش برای صبحانه
طرز تهیه نان اتریشی نان اتریشی یکی از انواع نانهای خوشمزه و محبوب اتریشی است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد این نان فانتزی خیلی راحت و سریع آماده و …
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه شیرینی ساق عروس بازاری با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی ساق عروس شیرینی ساق عروس از شیرینی ها سنتی و قدیمی ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه کیک کارپاتکا
کیک کارپاتکا یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ لهستانی است که بافتی سبک و نرم دارد و به روشهای مختلفی درست میشود، این کیک دلچسب یک میان وعده مناسب و مقوی و یا یک دسر شیک و مجلسی برای پذیرایی و مهمانی است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک کارپاتکا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر | |
آب | ۱ لیوان |
مارگارین | ۱۲۵ گرم |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
آرد | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای کرم | |
شیر | ۲ و نیم لیوان |
آرد | ۲ قاشق غذا خوری |
نشاسته | ۲ قاشق غذا خوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۱ لیوان سر خالی |
وانیل شکری | ۲ پاکت معادل ۱۰ گرم |
مارگارین | ۱۲۵ گرم |
طرز تهیه کیک کارپاتکا
مرحله اول
برای درست کردن کرم ابتدا شیر را در یک ظرف بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بعد زرده تخم مرغ را روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود و کامل با شیر و شکر ترکیب و یکدست شود.
مرحله دوم
سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و آرد در شیر گلوله نشود، بعد نشاسته را هم روی مواد بریزید و با هم ترکیب کنید تا مخلوط یکدست شود، سپس ظرف مخلوط را روی حرارت متوسط قرار دهید و مخلوط را مدام هم بزنید.
مرحله سوم
وقتی که مخلوط شروع به جوشیدن کرد و قوام آمد، ظرف را از روی حرارت بردارید و بلافاصله وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و طعم وانیل در مخلوط پخش شود، سپس مارگارین را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود.
مرحله چهارم
بعد روی مخلوط را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید تا در دمای محیط کاملا خنک شود، سپس برای درست کردن خمیر کیک، در یک قابلمه مقداری آب بریزید و مارگارین را به آن اضافه کنید و بعد مقداری نمک را هم روی مخلوط مواد بریزید.
مرحله پنجم
سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید، وقتی مارگارین حل شد، آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم کاملا مخلوط شوند، وقتی مخلوط به قوام حلوا رسید، آن را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود.
مرحله ششم
وقتی که مخلوط به دمای محیط رسید تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید تا خمیر چسبناکی تشکیل شود، بعد کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی قرار دهید و سپس خمیر را در قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید.
مرحله هفتم
بعد قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۶۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا به مدت ۳۵ دقیقه خوب بپزد و طلایی رنگ شود، بعد از این مدت از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید.
مرحله هشتم
وقتی که کیک سرد شد و به دمای محیط رسید، آن را به آرامی از قالب بیرون بیاورید و کنار بگذارید و نصف دیگر خمیر را به همین شکل آماده کنید و بپزید و از قالب بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید، سپس لایه اول را در قالب قرار دهید.
مرحله نهم
بعد کرم خنک شده را روی کیک بریزید و کامل پخش کنید و سپس روی آن لایه بعدی را قرار دهید و با سلفون روی آن را بپوشانید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و عطر و طعم همه مواد کاملا به خورد هم برود.
مرحله دهم
بعد از این زمان کیک را از یخچال بیرون بیاورید و سلفون روی آن را بردارید و مقداری پودر شکر روی آن بپاشید و در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و به دلخواه و سلیقه خودتان با پودر پسته، پودر نارگیل، خردههای مغز گردو و چند برش موز تزئین کنید.
- منبع :
- tatlituzluugraslar