طرز تهیه کیک کارپاتکا به روش خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک کارپاتکا
کیک کارپاتکا یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ لهستانی است که بافتی سبک و نرم دارد و به روشهای مختلفی درست میشود، این کیک دلچسب یک میان وعده مناسب و مقوی و یا یک دسر شیک و مجلسی برای پذیرایی و مهمانی است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک کارپاتکا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر | |
آب | ۱ لیوان |
مارگارین | ۱۲۵ گرم |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
آرد | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای کرم | |
شیر | ۲ و نیم لیوان |
آرد | ۲ قاشق غذا خوری |
نشاسته | ۲ قاشق غذا خوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۱ لیوان سر خالی |
وانیل شکری | ۲ پاکت معادل ۱۰ گرم |
مارگارین | ۱۲۵ گرم |
طرز تهیه کیک کارپاتکا
مرحله اول
برای درست کردن کرم ابتدا شیر را در یک ظرف بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بعد زرده تخم مرغ را روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود و کامل با شیر و شکر ترکیب و یکدست شود.
مرحله دوم
سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و آرد در شیر گلوله نشود، بعد نشاسته را هم روی مواد بریزید و با هم ترکیب کنید تا مخلوط یکدست شود، سپس ظرف مخلوط را روی حرارت متوسط قرار دهید و مخلوط را مدام هم بزنید.
مرحله سوم
وقتی که مخلوط شروع به جوشیدن کرد و قوام آمد، ظرف را از روی حرارت بردارید و بلافاصله وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و طعم وانیل در مخلوط پخش شود، سپس مارگارین را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود.
مرحله چهارم
بعد روی مخلوط را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید تا در دمای محیط کاملا خنک شود، سپس برای درست کردن خمیر کیک، در یک قابلمه مقداری آب بریزید و مارگارین را به آن اضافه کنید و بعد مقداری نمک را هم روی مخلوط مواد بریزید.
مرحله پنجم
سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید، وقتی مارگارین حل شد، آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم کاملا مخلوط شوند، وقتی مخلوط به قوام حلوا رسید، آن را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود.
مرحله ششم
وقتی که مخلوط به دمای محیط رسید تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید تا خمیر چسبناکی تشکیل شود، بعد کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی قرار دهید و سپس خمیر را در قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید.
مرحله هفتم
بعد قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۶۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا به مدت ۳۵ دقیقه خوب بپزد و طلایی رنگ شود، بعد از این مدت از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید.
مرحله هشتم
وقتی که کیک سرد شد و به دمای محیط رسید، آن را به آرامی از قالب بیرون بیاورید و کنار بگذارید و نصف دیگر خمیر را به همین شکل آماده کنید و بپزید و از قالب بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید، سپس لایه اول را در قالب قرار دهید.
مرحله نهم
بعد کرم خنک شده را روی کیک بریزید و کامل پخش کنید و سپس روی آن لایه بعدی را قرار دهید و با سلفون روی آن را بپوشانید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و عطر و طعم همه مواد کاملا به خورد هم برود.
مرحله دهم
بعد از این زمان کیک را از یخچال بیرون بیاورید و سلفون روی آن را بردارید و مقداری پودر شکر روی آن بپاشید و در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و به دلخواه و سلیقه خودتان با پودر پسته، پودر نارگیل، خردههای مغز گردو و چند برش موز تزئین کنید.
- منبع :
- tatlituzluugraslar