طرز تهیه رول سیب دارچین مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه رول سیب دارچین مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه رول سیب دارچین رول سیب دارچین یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش عطر است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه قرابیه پاستانه به روش ترکیه ای و طعم بسیار عالی

طرز تهیه قرابیه پاستانه به روش ترکیه ای و طعم بسیار عالی

طرز تهیه قرابیه پاستانه قرابیه پاستانه یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذید است که بافتی نرم و سبک دارد و یک میان وعده مناسب و سالم به خصوص برای کودکان است، …

طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی سالاد پاییزی یکی از انواع سالادهای خوشمزه، پرطرفدار و لذیذ است که خیلی راحت با مواد متنوعی درست می‌شود و برای پذیرایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای درست …

طرز تهیه شیرینی تونسی

طرز تهیه شیرینی تونسی

شیرینی تونسی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که اصالت آن به کشور تونس برمی‌گردد، این شیرینی بافتی سبک دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود، شیرینی تونسی به عنوان یک دسر خوش طعم برای پذیرایی مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی تونسی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم شیرینی تونسی
آرد بادام۲۵۰ گرم
پودر قند۷۵ گرم
تخم مرغ هم دمای محیط۱ یا ۲ عدد
رنده پوست لیمو ترش تازه یا خشک شده۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذا خوری
پودر قند برای تزئینبه مقدار لازم
مغز پسته برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی تونسی

مرحله اول

ابتدا آرد بادام و پودر قند را داخل یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید و سپس یک لیمو را تمیز بشورید و خشک کنید و پوست سبز آن را با رنده ریز رنده کنید و بعد رنده پوست لیمو را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

مرحله دوم

سپس لیمو ترش را برش بزنید و آب آن را بگیرید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و عطر لیمو در مواد پخش شود، بعد یک تخم مرغ را در یک ظرف بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و بعد به مخلوط اضافه کنید.

مرحله سوم

اگر بعد از اضافه کردن یک تخم مرغ خمیر جمع شد که همان کافیست ولی اگر خمیر جمع نشد یک تخم مرغ دیگر به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید، سپس خمیر را با دست ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف و بافت آن یکدست شود.

مرحله چهارم

بعد خمیر را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و در یخچال بگدارید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند و بافت آن منسجم شود و عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط شود، بعد از گذشت این زمان خمیر را از یخچال بیرون بیاورید.

مرحله پنجم

سپس مقداری از خمیر به اندازه یک گردو را از آن جدا کنید و با دست فرم دهید و گرد کنید و بعد داخل یک ظرف مقداری پودر قند بریزید و گلوله‌های خمیر را داخل پودر قند بغلتانید و سپس یک پسته درسته وسط خمیر قرار دهید و محکم کنید.

مرحله ششم

بعد کناره‌های خمیر را به وسیله چنگال و یا هر وسیله دیگری شکل دهید و تزئین کنید و سپس داخل سینی فر یا قالب، کاغذ روغنی قرار دهید و بعد خمیرها را با فاصله در سینی بچینید و سپس سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده قرار دهید.

مرحله هفتم

دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا شیرینی‌ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خوب بپزند و بعد از این زمان سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و بعد شیرینی‌ها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید.

مرحله هشتم

سپس شیرینی‌ها را در ظرف دیگری بچینید و روی آن‌ها پودر قند بپاشید و به دلخواه خودتان با پودر پسته، پودر نارگیل، خرده‌های مغز گردو، خرده‌های مغز فندق و خلال بادام تزئین کنید و بعد تعدادی شیرینی تونسی را در ظرف مناسب بچینید. در آخر شیرینی تونسی را به عنوان یک میان وعده خوش طعم و مقوی همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 23 خرداد 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.