طرز تهیه مسقطی شیر به روش شیرازی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه مسقطی شیر به روش شیرازی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه مسقطی شیر مسقطی شیر یکی از انواع شیرینی های محبوب شیرازی است که با طعم های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه شیرینی شکر پاره به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی شکر پاره به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی شکر پاره شیرینی شکر پاره یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده است که با رسپی ها مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه کوکی موز و گردو

طرز تهیه کوکی موز و گردو, دستور پخت کوکی موز و گردو

کوکی موز و گردو یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که طعمی فوق العاده و عالی دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود، این کوکی خوش طعم بافتی سبک دارد و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب و شیک و پر طرفدار است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوکی موز و گردو در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
کره۵۰ گرم
روغن مایعحدودا ۴/۱ لیوان معادل ۵۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
شکر قهوه‌ای یا شکر سفیدحدودا نصف لیوان معادل ۱۰۰ گرم
وانیل۴/۱ قاشق چای خوری
موز۱ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری معادل ۴ گرم
آرد سفید۱ و ۳/۱ لیوان معادل ۲۰۰ گرم
شکلات چیپسی نسوزبه مقدار لازم
کشمش و یا هر مغز دلخواهبه مقدار لازم
مغز گردو خرد شدهبه مقدار لازم
پودر دارچین۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه کوکی موز و گردو

مرحله ۱: مخلوط کره، روغن مایع، و شکر قهوه‌ای

ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده و کمی نرم شده است را داخل ظرفی بریزید و روغن مایع را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بعد شکر قهوه‌ای را روی آن‌ها بریزید و با همزن برقی ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا بافت مواد یکدست شود.

مرحله ۲: اضافه کردن تخم مرغ، وانیل و موز له شده

سپس تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود و با مواد مخلوط شود، وانیل را هم روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها از بین برود، بعد موز را داخل یک ظرف بریزید و کاملا له کنید.

مرحله ۳: اضافه کردن بکینگ پودر , دارچین

موز له شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید، سپس بکینگ پودر و پودر دارچین را هم روی مواد بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند و عطر دارچین پخش شود، بعد آرد در ظرف دیگری الک کنید تا سبک و یکدست شود.

مرحله ۴: اضافه کردن آرد الک شده

سپس آرد الک شده را کم کم و کنترل شده به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بافت مخلوط نرم و یکدست شود، خمیر تشکیل شده ممکن است کمی چسبندگی داشته باشد که در این صورت نیازی نیست آرد بیشتری اضافه کنید.

مرحله ۵: اضافه کردن شکلات چیپسی

آرد را حتما به تدریج اضافه کنید تا خمیر خیلی شل یا سفت نشود، اگر آرد را زیاد بریزید کوکی لطافت خودش را از دست می‌دهد سپس شکلات چیپسی و مغز گردوی خرد شده را داخل ظرفی بریزید و کمی آرد به آن‌ها بپاشید و بعد به مخلوط اضافه کنید.

مرحله ۶: استراحت دادن به خمیر در یخچال

سپس مواد را با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند و بعد روی ظرف را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا خمیر به مدت ۱ ساعت استراحت کند و عطر و طعم همه مواد کاملا با هم ترکیب شوند، بعد از این مدت خمیر را کمی ورز دهید.

مرحله ۷: فرم دادن به کوکی‌ها

بعد کف سینی فر یا قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و مقداری از خمیر را بردارید و با دست فرم دهید و به شکل دایره درآورید و داخل سینی فر با فاصله بچینید، سعی کنید همه شیرینی‌ها هم اندازه باشند.

مرحله ۸: پخت کوکی‌ها در فر

سپس سینی یا قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه بپزند و کمی طلایی شوند، بعد سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید.

مرحله ۹: تزئین و سرو کوکی‌ها

وقتی کوکی‌ها کمی خنک شدند به آرامی از داخل سینی یا قالب جدا کنید و در ظرف دیگری بگذارید و بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان کوکی‌ها را با مقداری شکلات صبحانه و مغز گردو خرد شده تزئین کنید و تعدادی از آن‌ها را در ظرف مناسب بچینید. در آخر کوکی موز و گردو را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و یا یک میان وعده سالم و مقوی همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 29 آبان 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.