طرز تهیه پودینگ موز و بیسکویت، دسر جذاب و جدید!
طرز تهیه پودینگ موز و بیسکویت
پودینگ موز و شکلات یکی از انواع دسرهای خوشمزه و فوق العاده است که برای پذیرایی بسیار مناسب و شیک و پرطرفدار است، این پودینگ لذیذ بافتی نرم و سبک دارد و خیلی راحت و سریع آماده و درست میشود و بسیار مقوی و پرخاصیت است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پودینگ موز و بیسکویت در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
موز | ۱ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
شکر | ۳ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذا خوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه پودینگ موز و بیسکویت
مرحله ۱: آمادهسازی پودینگ موز
ابتدا موز را پوست بگیرید و در اندازههای کوچکتر خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید سپس شیر را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند و بعد نشاسته ذرت و شکر را هم روی ترکیب مواد بریزید و با هم مخلوط کنید تا شکر حل شود.
مرحله ۲: اضافه کردن تخممرغ و پخت مواد
سپس در یک ظرف تخم مرغ را بشکنید و زرده آن را جدا کنید و به مواد اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید تا بافت مواد یکدست شود، بعد مخلوط مواد را داخل یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام مخلوط را هم بزنید.
مرحله ۳: افزودن خامه و ترکیب
وقتی مخلوط مواد کمی غلیظ شد و قوام پیدا کرد و غلظت مناسب رسید قابلمه را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود، بعد اجازه دهید تا طعم همه مواد به خورد هم برود.
مرحله ۴: پودر کردن بیسکویتها
سپس بیسکوئیتها را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و آنها را کاملا پودر کنید، اگر میکسر در دسترس نبود میتوانید بیسکوئیتها را با گوشتکوب دستی پودر کنید به طوری که بافت آنها یکدست شود، میتوانید از بیسکوئیت کاکائویی استفاده کنید.
مرحله ۵: تهیه لایههای اولیه پودینگ و بیسکوئیت
بعد داخل ظرفهای مناسب ابتدا از مواد پودینگ موز بریزید و سطح آن را صاف کنید و بعد از بیسکوئیتهای پودر شده یک لایه روی پودینگها بریزید و پخش کنید به طوری که کاملا سطح پودینگ را بپوشاند و بعد روی آن را با قاشق صاف کنید.
مرحله ۶: اضافه کردن لایههای بعدی و تزئین با گردو
سپس دوباره روی بیسکوئیتها یک لایه پودینگ موز بریزید و به دلخواه و به سلیقه خودتان مقداری مغز گردوی خرد شده روی پودینگ بریزید و همینطور ادامه دهید و لایه لایه از پودینگ و بیسکوئیت و مغز گردوی خرد شده داخل ظرفها بریزید.
مرحله ۷: تزئین نهایی و سرو دسر
بعد لایه آخر را پودینگ موز بریزید و روی آن را با مقداری شکلات چیپسی و خردههای مغز گردو و یا به سلیقه و به دلخواه خودتان با پودر یا خلال پسته و یا پودر نارگیل تزئین کنید، چند برش حلقهای موز و یک تکه بیسکوئیت هم روی آن قرار دهید. در آخر پودینگ موز و بیسکوئیت را به عنوان یک دسر شیک و جذاب و خوش طعم همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.