طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه املت ترکیه ای املت ترکیه یکی از انواع صبحانه‌های خوشمزه، ساده و اصیل ترکیه‌ای است که خیلی راحت درست می‌شود، این املت خوش طعم را می‌توانید به روش‌های مختلف با …

طرز تهیه دسر کادایف به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر کادایف به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر کادایف دسر کادایف یکی از انواع دسرهای خوشمزه ترکیه ای است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی چیز کیک شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه دسر نان سوخاری

طرز تهیه دسر نان سوخاری , دستور تهیه دسر نان سوخاری

دسر نان سوخاری یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که از لایه‌های مختلف با طعم‌های فوق‌العاده درست شده است و خیلی راحت و سریع آماده می‌شود، این دسر خوش طعم طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار شیک است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه دسر نان سوخاری در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای پایه دسر و شربت کاراملی
نان سوخاریبه تعداد لازم
شکر۱ لیوان
آب۱ لیوان
مواد لازم برای کرم وانیلی
شیر۴ لیوان
شکر۳/۱ لیوان
آرد سفید۳/۲ لیوان
کره۱ قاشق غذا خوری
وانیل۴/۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای خامه فرم گرفته
پودر خامه۱ بسته معادل ۷۵ گرم
شیر یا آبنصف لیوان
مواد لازم برای گاناش
خامه صبحانه یا خامه قنادینصف پاکت معادل ۱۲۰ گرم
شکلات تخته‌ای۱۰۰ گرم

طرز تهیه دسر نان سوخاری

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن شربت کاراملی شکر را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم و خیلی کم قرار دهید تا شکر کم کم شروع به ذوب شدن کند، شکر را با قاشق به هم نزنید فقط هرزگاهی تابه را تکان دهید و بچرخانید تا شکر به آرامی ذوب شود.

مرحله دوم

وقتی که شکر ذوب شد روی آن یک لیوان آب گرم بریزید و مرتب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت آن‌ها یکدست شود و بعد از این که به غلظت مناسب رسید تابه را از روی حرارت بردارید، بعد داخل یک ظرف مناسب نان سوخاری بچینید.

مرحله سوم

جاهایی از ظرف را هم که خالی است با نان سوخاری پر کنید، بهتر است از ظرف با ابعاد ۲۵ در ۳۰ استفاده کنید، سپس شربت کاراملی گرم را روی همه قسمت‌های نان‌های سوخاری بریزید و در محیط قرار دهید تا شربت کاملا به خورد نان‌ها برود.

مرحله چهارم

برای درست کردن کرم، شیر را در یک ظرف بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس آرد سفید را که از قبل الک کرده‌اید و بافت آن سبک و یکدست شده است را به مخلوط اضافه کنید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله پنجم

سپس مدام مخلوط را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد و در نهایت کره و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود و عطر وانیل پخش شود، بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و تا گرم است روی لایه نان سوخاری‌ها بریزید.

مرحله ششم

بعد سطح کرم را صاف و یکدست کنید و کمی که در دمای محیط سرد شد ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا کرم خودش را بگیرد و سفت شود و در این فاصله برای درست کردن لایه بعد، خامه قنادی را داخل یخچال قرار دهید تا حالت بستنی به خود بگیرد‌.

مرحله هفتم

بعد خامه را از یخچال بیرون بیاورید و ۷ تا ۸ دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و سپس روی لایه قبلی بریزید و سطح آن را صاف کنید و دوباره در یخچال قرار دهید، برای درست کردن لایه خامه‌ای می‌توانید از روش دیگری هم استفاده کنید.

مرحله هشتم

در روش بعدی برای تهیه لایه خامه‌ای، یک بسته پودر خامه را داخل یک ظرف بریزید و طبق نوشته روی پاکت آن نصف لیوان شیر و یا آب به آن اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و خامه فرم بگیرد.

مرحله نهم

سپس ظرف دسر را از یخچال بیرون بیاورید و خامه را روی آن بریزید و سطح آن را صاف و یکدست کنید و داخل یخچال قرار دهید تا خامه خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود و طعم آن بهتر شود، در این فاصله می‌توانید گاناش را درست کنید.

مرحله دهم

برای گاناش خامه صبحانه یا خامه قنادی را داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری قرار دهید تا خامه گرم شود و بعد شکلات تخته‌ای خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود و با خامه کاملا مخلوط شود.

مرحله یازدهم

بعد از این که بافت مخلوط یکدست شد ظرف را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا از حرارت بیفتد و سپس گاناش را روی دسر بریزید و سطح آن را صاف و یکدست کنید و دوباره دسر را داخل یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.

مرحله دوازدهم

به طور کلی بهتر است که دسر بعد از این که آماده شد به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال بماند تا کامل خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود، دسر هرچه بیشتر در یخچال بماند طعم بهتری پیدا می‌کند و خوشمزه‌ تر می‌شود، بعد از یخچال بیرون بیاورید.

مرحله سیزدهم

سپس دسر نان سوخاری را با یک چاقوی تیز به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و روی آن مقداری خامه فرم گرفته بریزید و با پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، مغز گردو خرد شده، مغز فندق خرد شده و یا خلال بادام و شکلات چیپسی تزئین کنید. در آخر یک برش از دسر نان سوخاری را در ظرف مناسب قرار دهید و این دسر خوش طعم و شیک را همراه با انواع دورچین برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 1 تیر 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.