طرز تهیه کیک ماربل کدو حلوایی، تجربه ای متفاوت و خاص

طرز تهیه کیک ماربل کدو حلوایی، تجربه ای متفاوت و خاص

طرز تهیه کیک ماربل کدو حلوایی کیک ماربل کدو حلوایی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و درست می‌شود و بافتی سبک و اسفنجی …

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بدون، بافت و طعم عالی!

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بدون، بافت و طعم عالی!

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بدون کیک خیس شکلاتی بدون فر یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ شکلاتی است که برای درست کردن آن نیازی به فر نیست، این کیک خیلی …

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، از سالاد کلم بروکلی می‌توانید به عنوان یک پیش غذای خوش …

طرز تهیه شیرینی زعفرانی

طرز تهیه شیرینی زعفرانی, شیرینی زعفرانی با پیمانه , شیرینی زعفرانی با روغن مایع , طرز تهیه شیرینی زعفرانی بدون فر , شیرینی ترد زعفرانی , شیرینی قالبی زعفرانی

شیرینی زعفرانی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ و ساده است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و بافت آن سبک و بسیار نرم و لطیف است، این شیرینی خوش طعم برای پذیرایی و مهمانی‌ها شیک و مناسب است و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی زعفرانی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
کره هم دمای محیط۱۲۰ گرم
پودر قندنصف لیوان
آرد۱ و نیم لیوان
زعفران آب شده غلیظ۱ قاشق مربا خوری
وانیلنوک قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی زعفرانی

مرحله ۱: آماده‌سازی مخلوط کره و پودر قند

ابتدا کره را داخل یک ظرف بریزید و بعد پودر قند را به آن اضافه کنید و با نوک انگشتان هم بزنید تا بافت آن یکدست و سبک شود و بعد وانیل را به ترکیب آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود.

مرحله ۲: اضافه کردن زعفران به مخلوط

سپس مقداری زعفران را در یک ظرف کوچک بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا زعفران دم بکشد و غلیظ شود و بعد به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ و عطر و طعم زعفران در مخلوط مواد پخش شود.

مرحله ۳: الک کردن و اضافه کردن آرد

بعد از آن آرد را ابتدا در یک ظرف دیگر الک کنید تا سبک و یکدست شود و سپس کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و به آرامی با نوک انگشت هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند، ترکیب مواد را اصلا لازم نیست که ورز دهید.

مرحله ۴: شکل دادن و قرار دادن شیرینی‌ها در فر

سپس در قالب کاغذ روغنی قرار دهید و بعد از مواد گلوله‌های کوچک به اندازه یک گردو را بردارید و با دست فرم دهید و گرد کنید، با چنگال روی آن‌ها را طرح بزنید و با فاصله در قالب بچینید و در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است، قرار دهید.

مرحله ۵: پختن شیرینی‌ها

دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید اجازه دهید تا شیرینی‌ها به مدت ۲۰ دقیقه خوب بپزند و سطح و کناره‌های آن‌ها طلایی رنگ شود و بعد از این زمان قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینی‌ها کم ‌کم سرد شوند.

مرحله ۶: تزئین شیرینی‌ها با شکلات

بعد شیرینی‌ها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس مقداری شکلات را در یک ظرف بریزید و روی بخار کتری بگیرید و به روش بن ماری ذوب کنید و بعد یک طرف شیرینی‌ها را با شکلات آب شده کاور کنید.

مرحله ۷: تزئین نهایی و سرو شیرینی

سپس شیرینی‌ها را به دلخواه و سلیقه خودتان با پودر یا خلال پسته و پودر نارگیل و مغز گردو خرد شده یا خلال بادام تزئین کنید و در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا یک ساعت استراحت کنند و شکلات روی آن‌ها خودش را بگیرد و سفت شود. در آخر شیرینی زعفرانی را در ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده خوش طعم و ساده و شیک همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 26 آبان 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.