طرز تهیه شیرینی زعفرانی

طرز تهیه شیرینی زعفرانی, شیرینی زعفرانی با پیمانه , شیرینی زعفرانی با روغن مایع , طرز تهیه شیرینی زعفرانی بدون فر , شیرینی ترد زعفرانی , شیرینی قالبی زعفرانی

شیرینی زعفرانی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ و ساده است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و بافت آن سبک و بسیار نرم و لطیف است، این شیرینی خوش طعم برای پذیرایی و مهمانی‌ها شیک و مناسب است و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی زعفرانی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
کره هم دمای محیط۱۲۰ گرم
پودر قندنصف لیوان
آرد۱ و نیم لیوان
زعفران آب شده غلیظ۱ قاشق مربا خوری
وانیلنوک قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی زعفرانی

مرحله ۱: آماده‌سازی مخلوط کره و پودر قند

ابتدا کره را داخل یک ظرف بریزید و بعد پودر قند را به آن اضافه کنید و با نوک انگشتان هم بزنید تا بافت آن یکدست و سبک شود و بعد وانیل را به ترکیب آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود.

مرحله ۲: اضافه کردن زعفران به مخلوط

سپس مقداری زعفران را در یک ظرف کوچک بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا زعفران دم بکشد و غلیظ شود و بعد به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ و عطر و طعم زعفران در مخلوط مواد پخش شود.

مرحله ۳: الک کردن و اضافه کردن آرد

بعد از آن آرد را ابتدا در یک ظرف دیگر الک کنید تا سبک و یکدست شود و سپس کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و به آرامی با نوک انگشت هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند، ترکیب مواد را اصلا لازم نیست که ورز دهید.

مرحله ۴: شکل دادن و قرار دادن شیرینی‌ها در فر

سپس در قالب کاغذ روغنی قرار دهید و بعد از مواد گلوله‌های کوچک به اندازه یک گردو را بردارید و با دست فرم دهید و گرد کنید، با چنگال روی آن‌ها را طرح بزنید و با فاصله در قالب بچینید و در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است، قرار دهید.

مرحله ۵: پختن شیرینی‌ها

دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید اجازه دهید تا شیرینی‌ها به مدت ۲۰ دقیقه خوب بپزند و سطح و کناره‌های آن‌ها طلایی رنگ شود و بعد از این زمان قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینی‌ها کم ‌کم سرد شوند.

مرحله ۶: تزئین شیرینی‌ها با شکلات

بعد شیرینی‌ها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس مقداری شکلات را در یک ظرف بریزید و روی بخار کتری بگیرید و به روش بن ماری ذوب کنید و بعد یک طرف شیرینی‌ها را با شکلات آب شده کاور کنید.

مرحله ۷: تزئین نهایی و سرو شیرینی

سپس شیرینی‌ها را به دلخواه و سلیقه خودتان با پودر یا خلال پسته و پودر نارگیل و مغز گردو خرد شده یا خلال بادام تزئین کنید و در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا یک ساعت استراحت کنند و شکلات روی آن‌ها خودش را بگیرد و سفت شود. در آخر شیرینی زعفرانی را در ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده خوش طعم و ساده و شیک همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 26 آبان 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.