طرز تهیه ترشی انبه به روش جنوبی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه ترشی انبه

طرز تهیه ترشی انبه ساده با پوست طرز تهیه ترشی انبه پاکستانی احمد ترشی انبه بندرعباس فیلم طرز تهیه ترشی انبه بندری طرز تهیه ترشی انبه هندی با روغن زیتون کلیپ طرز تهیه ترشی انبه پاکستانی با روغن زیتون طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون و هویج

ترشی انبه یکی از انواع ترشی‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و از این چاشنی خوش طعم می‌توانید همراه با بیشتر غذاها استفاده کنید، ترشی انبه طرفداران زیادی دارد و به روش‌های مختلفی تهیه و آماده می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ترشی انبه در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

برای تهیه ترشی انبه، ابتدا انبه‌ها را تمیز کرده و برش دهید. هویج و فلفل دلمه را خلالی کرده و در روغن تفت دهید. سپس شکر، ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید. در ادامه، سرکه و انبه‌ها را اضافه کنید و اجازه دهید تا انبه‌ها بپزند. پس از سرد شدن، ترشی را در شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم ترشی انبهمقدار مواد
انبه۴ عدد
هویج۲ عدد
فلفل دلمه رنگی خرد شده۱ پیمانه
زعفرانبه مقدار لازم
روغن زیتوننصف پیمانه
شکر۲ قاشق غذا خوری
پودر تخم گشنیز بو دادهنصف قاشق چای خوری
سیاه دانه بو دادهنصف قاشق چای خوری
پول بیبر و پاپریکانصف قاشق چای خوری از هر کدام
پودر فلفل قرمزبه مقدار لازم
نمک و حریره سیرنصف قاشق چای خوری از هر کدام
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
سرکهبه مقدار لازم

طرز تهیه ترشی انبه

مرحله ۱: تمیز کردن و برش دادن انبه‌ها

برای طرز تهیه ترشی انبه به روش سنتی ابتدا انبه‌ها را تمیز بشورید و پوست بگیرید، سعی کنید اوایل که انبه به بازار می‌آید، انبه را تهیه کنید که هسته‌های آن‌ها سفت نباشد، و بعد آن‌ها را در شکل و اندازه‌های دلخواه برش بزنید و در ظرفی بریزید، بعد مقداری زعفران به انبه‌ها اضافه کنید.

مرحله ۲: خلال کردن هویج و خرد کردن فلفل دلمه

سپس هویج‌ها را بشورید و پوست بگیرید و به شکل خلالی و ریز برش دهید و خرد کنید، بعد فلفل دلمه‌های رنگی را تمیز بشورید و خلالی و باریک خرد کنید، فلفل دلمه را می‌توانید از یک یا دو رنگ و یا ترکیبی از رنگ‌های مختلف آن استفاده کنید.

مرحله ۳: تفت دادن هویج و فلفل دلمه

بعد در یک تابه مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود و بعد هویج و فلفل دلمه خلالی را در آن بریزید و کمی تفت دهید تا عطر فلفل دلمه‌ها پخش شود و آب آن‌ها کشیده شود، تقریبا به مدت یک ربع آن‌ها را تفت دهید.

مرحله ۴: اضافه کردن ادویه‌ها و تفت دادن

سپس شکر را به آن‌ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا شکر ذوب شود و به خورد مواد برود و بعد پودر تخم گشنیز بو داده و سیاه دانه بو داده و پول بیبر و پاپریکا و پودر فلفل قرمز و نمک و حریره سیر را روی مواد بریزید و کمی در روغن تفت دهید.

مرحله ۵: اضافه کردن رب گوجه فرنگی و تفت دادن

توجه کنید در هنگام اضافه کردن ادویه‌ها اصلا از پودر زیره یا گلپر و یا هر ادویه دیگری استفاده نکنید چون طعم ترشی را کلا عوض می‌کند، بعد از این که عطر ادویه‌ها در مواد پخش شد مقداری رب گوجه فرنگی را در تابه بریزید و خوب تفت دهید.

مرحله ۶: تفت دادن رب گوجه و سرکه و اضافه کردن انبه‌ها

رب گوجه را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن کمی تغییر کند و تیره شود، سپس مقداری سرکه روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید و اجازه دهید تا سرکه شروع به جوشیدن کند و بعد انبه‌ها را به مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۷: پختن انبه‌ها در سرکه

سپس اجازه دهید تا انبه‌ها به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در سرکه بجوشند و بپزند، برای تهیه این ترشی باید انبه‌ها را بپزید چون باید تقریبا پوره و له شوند و بعد از این زمان ظرف را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا ترشی کمی سرد شود.

مرحله ۸: بسته‌بندی و سرد کردن ترشی انبه

بعد از این که ترشی انبه در دمای محیط سرد شد آن را داخل شیشه‌های تمیز که از قبل شسته‌اید و خشک کرده‌اید بریزید و در شیشه‌های را محکم ببندید و در یخچال یا جای خنک قرار دهید تا عطر و طعم همه مواد داخل آن کاملا به خورد هم بروند. در آخر مقداری از ترشی انبه را در ظرف مناسب بریزید و این چاشنی خوش طعم را همراه با انواع غذاهای لذیذ سرو کنید.

نکات ترشی انبه

جادوی ادویه در ترشی انبه

یکی از رازهای خوشمزه‌تر شدن ترشی انبه، استفاده از ادویه‌های خاص مثل فلفل سیاه، هل، زیره سبز و دارچین است. این ترکیبات بی‌نظیر به همراه گل هچک عطر و طعم منحصربه‌فردی به ترشی می‌دهند.

ترفند جلوگیری از له شدن انبه‌ها

اگر دوست دارید انبه‌ها در ترشی سالم بمانند، به جای جوشاندن، تنها ترکیب روغن زیتون و سرکه جوشیده را به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود انبه‌ها در ترشی له نشوند.

ترشی انبه کال با تمبر هندی

برای طعم‌دار کردن ترشی انبه کال، تمبر هندی را با سرکه بجوشانید و به انبه‌های خردشده اضافه کنید. این ترکیب، طعمی ملس و بی‌نظیر به ترشی شما می‌دهد.

ترشی انبه با رب انار و شیره خرما

اضافه کردن رب انار یا شیره خرما به ترشی انبه، طعمی شیرین و ملس ایجاد می‌کند. به همراه سیر و سیاه دانه، این چاشنی طعم متفاوتی به غذاهای شما خواهد داد.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 3

اولین امتیاز را شما بدهید!

بروز رسانی توسط در شنبه 28 مهر 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.