طرز تهیه یخمک طالبی به روش خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه یخمک طالبی

طرز تهیه یخمک طالبی

یخمک طالبی یکی از خوراکی‌های خوشمزه و فوق‌العاده است که طرفداران زیادی دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود، این یخمک خوش طعم در روزهای گرم بسیار دلچسب است، یخمک را می‌توانید با انواع میوه‌ها و طعم‌های مختلف آماده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه یخمک طالبی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پوره طالبی۲ لیوان
ثعلب۲/۱ قاشق چای خوری
وانیل۴/۱ قاشق چای خوری
گلاب۲ قاشق غذا خوری
شکر یا عسلبه مقدار دلخواه

طرز تهیه یخمک طالبی

آماده‌سازی طالبی برای تهیه یخمک

برای طرز تهیه یخمک طالبی خوشمزه ابتدا طالبی را برش دهید و به تکه‌های کوچکتر تقسیم کنید، سپس پوست طالبی را بگیرید و تخمه‌های آن را جدا کنید و کنار بگذارید و سپس طالبی را در اندازه‌های کوچک خرد کنید و در ظرفی بریزید و داخل فریزر قرار دهید تا خوب یخ بزنند.

تهیه پوره طالبی یخ‌زده

بعد از ۳ تا ۴ ساعت که طالبی‌ها خوب یخ زدند، آن‌ها را از فریزر بیرون بیاورید و طالبی‌ها را در میکسر بریزید و سپس مقداری ثعلب به آن‌ها اضافه کنید، اگر ثعلب در دسترس نبود لازم نیست آن را بریزید، ثعلب فقط باعث کش دار شدن یخمک می‌شود.

استفاده از ثعلب برای کش‌دار کردن یخمک

به ازای هر یک لیوان از پوره هر میوه‌ای که دوست داشتید با آن یخمک درست کنید فقط لازم است نصف قاشق چای خوری ثعلب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یخمک کشدار شود، از ثعلب برای درست کردن بستنی‌های مختلف‌ هم استفاده می‌شود.

اضافه کردن طعم‌دهنده‌ها به یخمک طالبی

سپس با توجه به ذائقه و به دلخواه خودتان مقداری گلاب را روی طالبی‌ها بریزید و بعد کمی هم وانیل اضافه کنید و سپس با توجه به این که می‌خواهید یخمک خیلی شیرین و یا با شیرینی کمتری داشته باشید، مقداری هم شکر روی مواد یخمک بریزید.

تنظیم شیرینی و عطر یخمک با استفاده از مواد طبیعی

دقت کنید که مقدار گلاب و وانیل و شکر کاملا سلیقه‌ای است و بستگی به ذائقه خودتان دارد، به جای شکر می‌توانید از عسل استفاده کنید و آن را داخل مواد بریزید و اگر طعم و عطر گلاب را در یخمک نمی‌پسندید گلاب را اصلا داخل مواد نریزید.

مخلوط کردن مواد و قرار دادن در فریزر

بعد همه مواد را با هم خوب میکس کنید تا کاملا مخلوط یکدست و صافی تشکیل شود و سپس مقداری از مخلوط را در قالب‌های آماده بریزید و در فریزر قرار دهید و اجازه دهید ۲ تا ۳ ساعت در فریزر کامل خودشان را بگیرند و سفت و منسجم شوند.

نهایی کردن و سرو یخمک طالبی

بعد از این زمان قالب یخمک‌ها را از داخل فریزر بیرون بیاورید و یخمک‌ها را به آرامی از قالب جدا کنید تا شکل آن‌ها خراب نشود و بعد چند یخمک طالبی را در ظرف مناسب قرار دهید و در روزهای گرم برای رفع تشنگی نوش جان کنید.

دسته بندی: آموزش دسر
بروز رسانی توسط در شنبه 3 تیر 1402
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.