طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی سالاد پاییزی یکی از انواع سالادهای خوشمزه، پرطرفدار و لذیذ است که خیلی راحت با مواد متنوعی درست می‌شود و برای پذیرایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای درست …

طرز تهیه شیرینی دانه قهوه ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی دانه قهوه ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی دانه قهوه شیرینی دانه قهوه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کیک کرمدار به روش بازاری و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک کرمدار به روش بازاری و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک کرمدار کیک کرمدار یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که به عنوان شیرینی خشک محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کوکی پرتقالی دارچینی

طرز تهیه کوکی پرتقالی دارچینی , دستور پخت کوکی پرتقالی دارچینی

کوکی پرتقالی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع تهیه و درست می‌شود این شیرینی خوش طعم به روش‌های مختلفی آماده می‌شود و از آن می‌توان به عنوان یک میان وعده مناسب و یا یک دسر شیک استفاده کرد‌. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوکی پرتقالی دارچینی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای کوکی پرتقالی دارچینی
کره نرم۱۸۰ گرم
آرد۲۰۰ گرم
پودر قند۷۰ گرم
پودر کاسترد۵۰ گرم
رنده پوست پرتقال۱ قاشق سوپ خوری
اسانس پرتقال به جای پوست پرتقالچند قطره
آب پرتقال تازه۱ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای مایه میانی
شکر قهوه ای۳ قاشق سوپ خوری
دارچین۱ قاشق سوپ خوری
سفیده تخم مرغ۱ عدد

طرز تهیه کوکی پرتقالی

مرحله اول

برای طرز تهیه کوکی پرتقالی ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است داخل یک ظرف بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه خوب هم بزنید تا بافت یکدست و صافی تشکیل شود و کمی حجم مخلوط زیادتر شود و رنگ آن روشن شود.

مرحله دوم

سپس یک پرتقال را تمیز بشورید و پوست نارنجی آن را با رنده ریز رنده کنید دقت کنید که موقع رنده کردن پوست پرتقال به قسمت سفید پوست نرسید چون شیرینی را تلخ می‌کند سپس پوست پرتقال را روی ترکیب کره و شکر بریزید و با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم

سپس پرتقال تازه را از وسط برش دهید و آب آن را بگیرید و بعد مقداری از آب پرتقال را به ترکیب مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا بافت مخلوط یکدست شود سپس در یک ظرف دیگر ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود.

مرحله چهارم

بعد پودر کاسترد رو به آرد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و سه بار الک کنید تا کاملاً یکدست شوند سپس ترکیب آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با دور کند همزن یا لیسک در یک جهت و به شکل دورانی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

مرحله پنجم

اگر خمیر چسبنده بود کم کم مقداری پودر کاسترد به مخلوط اضافه کنیم و با دست خمیر را جمع کنید و کمی ورز دهید تا نرم و لطیف و یکدست شود سپس خمیر را داخل یک نایلون بگذارید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب استراحت کند.

مرحله ششم

بعد از این زمان خمیر را از یخچال بیرون آورید و روی یک سطح صاف یک نایلون را قرار دهید و باز کنید و روی آن کمی آرد بپاشید سپس خمیر را روی نایلون بگذارید و با وردنه به شکل مستطیل پهن و باز کنید، بعد سفیده یک تخم مرغ را جدا کنید.

مرحله هفتم

سفیده تخم مرغ داخل یک ظرف بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و به وسیله یک فرچه روی خمیر را رومال کنید، سپس مقداری شکر قهوه‌ای را در یک ظرف بریزید و کمی پودر دارچین به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله هشتم

سپس ترکیب شکر قهوه‌ای و پودر دارچین را روی خمیر بپاشید به طوری که کاملاً سطح خمیر را بپوشاند بعد به آرامی و خیلی تمیز خمیر را از قسمت بلند آن رول کنید سپس با نایلون خمیر را بپوشانید و داخل یک ظرف قرار دهید و در فریزر بگذارید

مرحله نهم

اجازه دهید تا خمیر به مدت نیم ساعت در فریزر استراحت کند و خوب جا بیفتد و خودش را بگیرد تا بتوانید به وسیله چاقو برش‌های یک دست و هم اندازه روی آن ایجاد کنید، سپس خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و به قسمت‌های هم اندازه برش دهید.

مرحله دهم

سپس کف سینی فر و یا قالب مورد نظر را با کره یا روغن مایع چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب یا سینی فر قرار دهید و برش‌های خمیر را با فاصله در آن بچینید و بعد قالب شیرینی‌ها را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.

مرحله یازدهم

بعد دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا شیرینی‌ها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند و آماده شوند سپس قالب را از داخل فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینی‌ها سرد شوند و بعد به آرامی از قالب خارج کنید.

مرحله دوازدهم

سپس شیرینی‌ها را در ظرف مناسب بچینید و به دلخواه و سلیقه خودتان با مقداری عسل و یا شکلات ذوب شده و پودر پسته، پودر نارگیل و یا مغز گردوی خرد شده تزئین کنید و این دسر شیک و خوش طعم را برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 17 تیر 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.