طرز تهیه سوهان عسلی به روش خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک پنبه ای به روش خانگی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک پنبه ای کیک پنبه ای یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که علاوه بر بافت نرم و لطیف آن با رسپی های ساده ای درست …
طرز تهیه پنکیک لقمه ای به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پنکیک لقمه ای پنکیک لقمه ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که برای وعده صبحانه به همراه عسل، نوتلا یا مربا سرو می شود، برای …
طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، کوکوی جعفری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …
طرز تهیه سوهان عسلی
سوهان عسلی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود و از آن میتوان به عنوان یکی از تنقلات پر طرفدار و مورد علاقه افراد استفاده کرد، سوهان عسلی را میتوانید با مغزهای مختلف آجیل آماده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه سوهان عسلی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای سوهان عسلی | |
عسل | ۱ قاشق غذا خوری سر پر |
شکر | نصف پیمانه |
کنجد، خلال بادام درختی برشته، گردو خرد شده، | به مقدار لازم تقریبا نصف پیمانه |
مغز تخمه آفتابگردان تفت داده شده | به مقدار لازم |
بادام زمینی برشته خرد شده | به مقدار لازم |
شادونه | به مقدار لازم |
کره | ۱۵ گرم |
زعفران دم کرده غلیظ | ۱ قاشق مربا خوری |
طرز تهیه سوهان عسلی
مرحله اول
برای طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه ابتدا کره را داخل یک ظرف بریزید و سپس عسل را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید بعد مقداری شکر هم روی ترکیب مواد بریزید و ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر ذوب شود و همه مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله دوم
سپس مقداری زعفران را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ زعفران باز شود و عطر آن در مخلوط پخش شود، مخلوط مواد را هرزگاهی هم بزنید تا شکر کاراملی شود و سپس مقداری از مغز دلخواه خودتان را اضافه کنید و سریع هم بزنید.
مرحله سوم
مغز و کارامل را کاملا با هم مخلوط کنید، سپس کف سینی فلزی مورد نظرتان را با کره یا روغن مایع چرخ کنید و یا یک کاغذ نسوز داخل سینی قرار دهید ،حالا با یک قاشق کوچک با فاصله مقداری از مواد را در داخل سینی به شکل دایره بریزید.
مرحله چهارم
میتوانید برای این که اندازه تمام سوهانها یکسان شود از یک قالب مینی مافین سیلیکونی استفاده کنید و با قاشق یک لایه نازک داخل آن بریزید، بعد به دلخواه خودتان مغز دلخواه خودتان را روی سوهانها قرار دهید و اجازه دهید تا خودشان را بگیرند.
مرحله پنجم
بهتر است قبل از استفاده از مغزها آنها را در تابه کمی تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود و طعم بهتری داشته باشند، در هنگام ریختن مواد در قالب بهتر است که سرعت عمل داشته باشید چون ممکن است که سوهانها سریع خودشان را بگیرند و سفت شوند.
مرحله ششم
اگر در هنگام ریختن مواد در سینی، سوهان سفت شد ظرف سوهان را کمی روی حرارت بگیرید تا گرم و روان شود و بعد داخل سینی بریزید، دقت کنید که سینی حتما باید صاف باشد تا مواد سوهان داخل آن حرکت نکنند و در شکل دلخواه خودشان را بگیرند.
مرحله هفتم
بعد از این که سوهانها سفت و منسجم شدند به آرامی آنها را از سینی جدا کنید و سپس تعدادی سوهان عسلی را داخل ظرف مناسب بچینید و این سوهانهای خوش طعم و دلچسب را به جای قند و شیرینی برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای سرو کنید.
- منبع :
- marjanyaghoubi