طرز تهیه نان پیشی به روش خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان پیشی

طرز تهیه نان پیشی نان پیشی زنجان فیلم نان پیشی طرز تهیه پیشی کرمانشاه نان پیشی بالن طرز تهیه پیشیک

نان پیشی یکی از انواع نان‌های فانتزی خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و از آن می‌توان به عنوان یک پیش غذای ساده و مناسب و یا یک میان وعده مقوی استفاده کرد، این شیرینی خوش طعم و سالم بافتی سبک و لطیف دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان پیشی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای نان پیشی
آب ولرم۱ لیوان
شیر ولرم۲/۱ لیوان
ماست۲/۱ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
کره۲ قاشق سوپ خوری
شکر۱ قاشق غذا خوری
نمک۲ قاشق مربا خوری
خمیر مایه خشک فوری۱ پاکت معادل ۱۰ گرم یا ۲ و نیم قاشق چای خوری
آردبه مقدار لازم تقریبا ۴ و نیم تا ۵ لیوان
جعفری خرد شده۲/۱ بسته حدود ۱۵ ساقه
شوید خرد شدهکمی کمتر از ۲/۱ بسته

طرز تهیه نان پیشی

آماده سازی مواد اولیه

ابتدا مقداری آب ولرم را داخل یک ظرف بریزید و سپس شیر ولرم را به آن اضافه کنید و هم بزنید و خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند، بعد مقداری ماست را روی مواد بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بافت ترکیب مواد یکدست و صاف شود.

ترکیب تخم مرغ و کره ذوب شده

سپس یک تخم مرغ را بشکنید و به مواد اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و با بقیه مواد کاملاً مخلوط و یکدست شود، بعد مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید و به روش بنماری و یا روی حرارت غیر مستقیم آن را ذوب کنید.

اضافه کردن کره ذوب شده و شکر

بعد کره ذوب شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند، سپس مقداری شکر را روی مواد بریزید و خوب با هم مخلوط کنید و بعد مقداری جعفری تازه را تمیز بشورید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن خشک شود.

افزودن سبزیجات تازه به مخلوط

بعد از آن جعفری‌ها را ریز و خرد کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و سپس مقداری شوید را تمیز بشورید و بعد از این که خشک شد ریز خرد و ساطوری کنید و روی مواد بریزید و هم بزنید و خوب با هم ترکیب کنید.

ترکیب آرد و آماده سازی خمیر

بعد آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا سبک و یکدست شود و سپس کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و خمیر تشکیل شده نرم و یکدست و صاف شود که خیلی کم به دست می‌چسبد، بعد روی خمیر را بپوشانید.

استراحت و بزرگ شدن خمیر

سپس ظرف خمیر را چند دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا خمیر خوب استراحت کند و حجم آن دو برابر شود، بعد از این مدت روی خمیر را بردارید و مقداری از خمیر به اندازه یک پرتقال را از آن جدا کنید کمی ورز دهید تا پف آن گرفته شود.

شکل دادن به خمیر

بعد روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید سپس کمی هم آرد روی خمیر بپاشید با وردنه خمیر را به ضخامت ۲ سانتی ‌متر باز کنید و با یک قالب گرد و یا لیوان خمیر را به شکل چند دایره هم اندازه برش بزنید.

پخت نان

سپس وسط خمیرهای دایره‌ای شکل را با یک سر ماسوره گردی کوچک برش بزنید و بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و بعد خمیرها را در آن سرخ کنید، وقتی یک طرف خمیر سرخ شد آن را برگردانید.

افزودن مزه های اضافی

اجازه دهید تا طرف دیگر خمیر هم طلایی رنگ و سرخ شود و بعد نان پیشی را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی سرد شود، سپس به دلخواه خودتان روی نان‌ها مقداری عسل و یا شکلات ذوب شده بریزید و روی سطح آن پخش کنید.

تزئین و سرو نان

بعد روی نان‌ها را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده و یا خلال بادام تزئین کنید و سپس تعدادی نان پیشی را در ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده خوش طعم و مقوی و پر خاصیت همراه با چای سرو کنید.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.