طرز تهیه شیرینی نعلی به روش قنادی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی نعلی به روش قنادی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی نعلی شیرینی نعلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده ایرانی است که معمولا برای عید نوروز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه نان خشک به روش خانگی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان خشک به روش خانگی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان خشک نان خشک یکی از انواع نان های خوشمزه و ساده است که برای وعده صبحانه بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه شیرینی جبنیه

طرز تهیه شیرینی جبنیه, دستور پخت شیرینی جبنیه

شیرینی جبنیه یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که برای ایام ماه رمضان و سفره‌های افطار بسیار مناسب و مقوی است این شیرینی خوش طعم و پر طرفدار خیلی راحت و سریع و با مواد متنوعی درست می‌شود و بافتی سبک و ترد دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی جبنیه در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
آرد۳ تا ۴ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
نمک۱ پنس
نشاسته ذرت۱ قاشق چای خوری
پنیر خامه‌ای۱۰۰ گرم
شیر ولرمنصف لیوان
مایه خمیر۱ قاشق مربا خوری پر
شکر۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ۱ عدد
روغن مایع۳/۱ لیوان

طرز تهیه شیرینی جبنیه

مرحله ۱: آماده‌سازی و ترکیب اولیه آرد

ابتدا نصف آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد داخل یک ظرف بریزید بکینگ پودر را به آن اضافه کنید هم بزنید تا با هم ترکیب شوند سپس کمی نمک روی آرد بریزید و با آن ترکیب کنید بعد نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۲: مخلوط کردن پنیر خامه‌ای و شیر

وقتی که همه مواد کاملاً با هم مخلوط شدند ترکیب آرد را الک کنید تا بافت آن یکدست شود و کنار بگذارید، سپس مقداری پنیر خامه‌ای را داخل یک ظرف بریزید و نصف مقدار شیر ولرم را به آن اضافه کنید هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ۳: اضافه کردن شیر، مایه خمیر و شکر

بعد نصف دیگر شیر ولرم را با مقداری مایه خمیر مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و بعد کمی شکر را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود سپس به مخلوط پنیر خامه‌ای اضافه کنید و کاملاً با هم ترکیب کنید و بعد درب ظرف را ببندید.

مرحله ۴: اضافه کردن تخم مرغ و روغن به مخلوط

سپس اجازه دهید تا مایه خمیر فعال شود و بعد یک تخم مرغ را به مخلوط شیر و پنیر اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و کاملاً با مواد مخلوط شود سپس مقداری روغن مایع روی مواد بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله ۵: ترکیب مخلوط مایعات با آرد

بعد مخلوط مایعات را به ترکیب آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند چون در ابتدا نصف مقدار آرد را ترکیب کرده بودید خمیر تشکیل شده مقداری شل و نرم است، پس باقی مانده آرد را هم کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۶: رسیدن خمیر به غلظت مناسب

وقتی خمیر به غلظت مناسب رسید و صاف و یکدست شد و موقع ورز به دست نچسبید دیگر لازم نیست که آرد اضافه کنید دقت کنید که آرد را بیش از اندازه به خمیر نزنید چون لطافت خمیر از بین می‌رود و شیرینی‌ها در نهایت خشک و سفت می‌شوند.

مرحله ۷: استراحت خمیر

سپس روی ظرف را با یک پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر به مدت یک ساعت در دمای محیط استراحت کند و حجم آن زیاد شود، بعد روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و سپس با وردنه خمیر را خوب باز کنید.

مرحله ۸: برش دادن و سرخ کردن شیرینی‌ها

بعد با کاتر شیرینی‌ها را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و یا از قالب‌های آماده استفاده کنید و شیرینی‌ها را برش بزنید سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و بعد شیرینی‌ها را در آن بریزید و سرخ کنید.

مرحله ۹: غوطه‌ور کردن شیرینی‌ها در روغن و شیره

مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که شیرینی‌ها در آن غوطه ور شوند و هر دو طرف آن‌ها کاملاً سرخ شود، بعد از آن شیرینی‌ها را از داخل روغن بیرون بیاورید و بلافاصله در شیره ملایم که از قبل آماده کرده‌اید، بیندازید و بعد از چند ثانیه بیرون بیاورید.

مرحله ۱۰: تزئین و سرو شیرینی‌های جبنیه

شیره این شیرینی مانند شیره زولبیا و بامیه آماده می‌شود بعد از آن شیرینی‌های جبنیه را به دلخواه و سلیقه خودتان با پودر پسته، پودر نارگیل، پودر گردو و یا خلال بادام و کنجد تزئین کنید و سپس در ظرف مناسب بچینید و همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 22 آبان 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.