طرز تهیه شیرینی پسته ای مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه بیسکویت کنجدی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه بیسکویت کنجدی بیسکویت کنجدی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های متفاوتی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه کیک موس پرتقالی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک موس پرتقالی کیک موس پرتقالی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی در مهمانی ها بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!
طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست میشود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …
طرز تهیه شیرینی پسته ای
شیرینی پستهای یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع درست میشود این شیرینی شیک و جذاب برای پذیراییها بسیار مناسب است و رنگ و طعم و عطر فوق العاده و بسیار دلچسبی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی پسته ای در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پسته ای | |
روغن جامد | ۱۲۰ گرم |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
آرد شیرینی | ۱۱۰ گرم |
آرد برنج | ۹۵ گرم |
آرد نخود | ۴۵ گرم |
پودر پسته | ۵۰ گرم |
طرز تهیه شیرینی پسته ای
مرحله ۱: آماده سازی مخلوط روغن و قند
برای طرز تهیه شیرینی پسته ای ابتدا روغن جامد را داخل یک ظرف بریزید و سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و حجم آن دو برابر شود، حتماً از روغن جامد استفاده کنید و روغن نیمه جامد در مواد نریزید.
مرحله ۲: آمادهسازی خلال پسته
سپس مقداری خلال پسته را داخل آسیاب بریزید و یک قاشق آرد به آن اضافه کنید وبا هم مخلوط کنید تا کاملا پودر و یکدست شوند، آرد موجب میشود تا پودر پسته خوشرنگتر شود و همینطور رطوبت آن را به خود جذب میکند تا خمیر به روغن نیفتد.
مرحله ۳: افزودن پودر پسته به مخلوط اولیه
بعد پودر پسته را به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند اگر میخواهید که مخلوط تشکیل شده خوش رنگتر شود میتوانید از مقداری رنگ خوراکی سبز استفاده کنید و داخل مواد بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله ۴: افزودن آردها به مخلوط
سپس آرد برنج را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و بعد آرد نخود را هم روی مخلوط مواد بریزید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند، سپس آرد شیرینی را کم کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود و کاملاً صاف و یک دست و لطیف شود.
مرحله ۵: تهیه و استراحت خمیر شیرینی
ملاک برای آماده شدن خمیر این است که خمیر نرم و لطیف باشد و به دست نچسبد پس لازم نیست آرد اضافی روی خمیر بریزید سپس خمیر را داخل یک نایلون قرار دهید و اجازه دهید تا در دمای محیط به مدت یک ساعت استراحت کند و خوب جا بیفتد.
مرحله ۶: پیچیدن و برش خمیر
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد آن را از نایلون بیرون بیاورید و بین دو کاغذ روغنی قرار دهید و با وردنه آن را باز کنید ضخامت خمیر بستگی به نوع کاتر برای برش زدن شیرینیها دارد سپس خمیر را با کاتر در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.
مرحله ۷: استفاده از قالب برای برش خمیر
برای برش زدن خمیر میتوانید از قالبهای آماده و به شکل دلخواه استفاده کنید برای این که خمیر به قالبها نچسبد قبل از این که با قالب خمیر را برش بزنید قالب را به پودر نشاسته آغشته کنید و سپس روی خمیر فشار دهید و خمیر را برش دهید.
مرحله ۸: آمادهسازی و استراحت خمیر در سینی
سپس کف سینی فر یا قالب را چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف سینی قرار دهید و شیرینیها را با فاصله در آن بچینید و بعد سینی را در یخچال بگذارید تا برشهای خمیر به مدت یک ساعت استراحت کنند و خودشان را بگیرند و سفت و منسجم شوند.
مرحله ۹: پخت شیرینی در فر
بعد از این که سینی را از یخچال بیرون آوردید آن را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر برقی را روی ۱۵۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا شیرینیها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند و اطراف آنها طلایی رنگ شود.
مرحله ۱۰: خنک کردن شیرینیها بعد از پخت
اگر از فر گازی استفاده میکنید دمای فر باید ۱۰ درجه بیشتر از فر برقی باشد، سپس سینی شیرینیها را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند بعد از آن به آرامی شیرینیها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرفی بگذارید.
مرحله ۱۱: تزئین و سرو شیرینی پستهای
بعد به دلخواه و سلیقه خودتان میتوانید روی شیرینیها را با مقداری عسل و یا شکلات ذوب شده و پودر پسته تزئین کنید و سپس تعدادی شیرینی پستهای را داخل ظرف مناسب بچینید و این شیرینی خوش طعم و شیک را همراه با چای سرو کنید.
- منبع :
- honar.shirin_2