طرز تهیه چیز کیک نیویورکی

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی ساناز سانیا چیز کیک نیویورکی کلاسیک چیز کیک نیویورکی یخچالی چیز کیک نیویورکی کافی شاپی چیز کیک تنوری با پایه کیک چیز کیک نیویورکی با پایه کیک

چیز کیک نیویورکی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ آمریکایی است که از سه لایه با طعم‌های متنوع و بسیار جذاب درست شده است، چیز کیک نیویورکی بافتی سبک و لطیف دارد و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب و شیک است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه چیز کیک نیویورکی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای چیز کیک نیویورکی
بیسکوئیت لوتوس یا هر بیسکوئیت دیگری به دلخواه۲ پیمانه
کره آب شده۵ قاشق غذا خوری
پنیر خامه‌ای۸۰۰ گرم
خامه صبحانه۱ پیمانه
شکر۱ و ۲/۱ پیمانه
وانیل۲/۱ قاشق چای خوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۴ عدد
نشاسته ذرت۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی

مرحله اول

برای طرز تهیه چیز کیک نیویورکی ابتدا بیسکوئیت‌های لوتوس را داخل میکسر یا آسیاب بریزید و آن‌ها را کاملاً پودر کنید و سپس بیسکوئیت‌ها را الک کنید تا بافت آن یکدست شود و هنگام برش زدن کیک پودر نشود بعد بیسکوئیت‌های الک شده را دوباره داخل میکسر بریزید.

مرحله دوم

سپس مقداری کره را داخل یک ظرف کوچک بریزید و به روش بنماری و روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا ذوب شود سپس کره ذوب شده را به بیسکوئیت‌ها اضافه کنید و با میکسر یا مخلوط کن کاملاً با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند.

مرحله سوم

سپس بیسکوئیت‌ها را کف قالب گرد بریزید و کمی فشار دهید سپس با یک وسیله مثل لیوان روی سطح بیسکوئیت‌ها را فشرده و صاف کنید و بعد قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مرحله چهارم

بعد اجازه دهید تا بیسکوئیت‌ها به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در فر بپزند و بعد قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی سرد شود در این فاصله برای درست کردن مواد میانی پنیر ماسکارپونه را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید.

مرحله پنجم

وقتی که بافت پنیر نرم و یکدست شد شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود و بعد از آن خامه را روی مواد بریزید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند سپس مقداری وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم

وقتی عطر وانیل در مواد پخش شد یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید و برش دهید و آب آن را بگیرید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند سپس مقداری نشاسته ذرت را به مواد اضافه کنید به هم بزنید تا مخلوط یکدستی تشکیل شود.

مرحله هفتم

سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط مواد اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و کاملاً با مواد مخلوط و یکدست شوند، سپس مخلوط مواد را روی لایه اول داخل قالب بریزید و صاف کنید.

مرحله هشتم

بعد قالب کمربندی را داخل یک قالب بزرگتر قرار دهید و قالب بزرگتر را در سینی فر بگذارید سپس داخل سینی مقداری آب بریزید و سینی را همراه قالب‌ها در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مرحله نهم

بعد از پخت کیک فر را خاموش کنید و در فر را نیمه باز قرار دهید و اجازه دهید تا کیک به مدت یک ساعت داخل فر خاموش بماند و بعد از این زمان قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا سرد شود و سپس در یخچال قرار دهید.

مرحله دهم

بعد اجازه دهید تا کیک به مدت ۵ ساعت در یخچال استراحت کند و کاملاً جا بیفتد و سفت و محکم شود بعد از آن از یخچال بیرون بیاورید و اطراف کیک را با چاقو از قالب جدا کنید و به آرامی از داخل آن بیرون بیاورید و در ظرفی بگذارید.

مرحله یازدهم

سپس روی کیک را مقداری کرم بیسکوئیتی لوتوس بریزید و با لیسک روی سطح کیک صاف کنید تا همه قسمت‌های آن را با کرم بپوشاند و سپس با توجه به دلخواه و سلیقه خودتان می‌توانید با مقداری پودر پسته و مغز گردوی خرد شده تزئین کنید.

مرحله دوازدهم

بعد مقداری برش حلقه‌ای موز و توت فرنگی روی کیک بچینید و با یک چاقوی تیز که داخل آب گرم زده‌اید چیز کیک را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و داخل ظرف مناسب بچینید سپس چیز کیک نیویورکی را همراه با چای برای پذیرایی سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 25 تیر 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.