طرز تهیه نان نارگیلی به روش بازاری با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک قهوه بدون فر، یک کیک خانگی فوری با قابلمه
طرز تهیه کیک قهوه بدون فر کیک قهوه بدون فر یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که برای پخت آن نیاز به فر نیست و خیلی راحت و سریع میتوانید …
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه کیک ماربل کدو حلوایی، تجربه ای متفاوت و خاص
طرز تهیه کیک ماربل کدو حلوایی کیک ماربل کدو حلوایی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و درست میشود و بافتی سبک و اسفنجی …
طرز تهیه نان نارگیلی
نان نارگیلی یکی از انواع نانهای خوشمزه و لذیذ فانتزی است که خیلی راحت و سریع درست میشود و عطر و طعم نارگیل درون نان بسیار عالی و فوقالعاده است نان نارگیلی یک میان وعده مقوی و پرخاصیت و پر طرفدار است که بافتی سبک دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر | |
آرد | ۵۰۰ تا ۵۵۰ گرم |
آب | ۲۵۰ میلی لیتر |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۹۰ گرم |
وانیل شکری | ۵ گرم |
نمک | ۲/۱ قاشق چای خوری |
مخمر خشک | ۶ گرم |
روغن مایع | ۵۰ میلی لیتر |
مواد لازم برای لایه میانی | |
پودر نارگیل | ۱ لیوان |
پودر قند | ۵۰ تا ۸۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | به مقدار لازم |
هل | به مقدار لازم |
مواد لازم برای رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست | ۱ قاشق غذا خوری |
عسل یا شربت بار | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه نان نارگیلی
مرحله اول
برای طرز تهیه نان نارگیلی ابتدا تخم مرغها را داخل یک ظرف بریزید و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و کمی پف کنند سپس شکر را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت آن کرمی رنگ و کشدار شود بعد وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم
وقتی عطر وانیل در مواد پخش شد کمی از آب را روی مخلوط بریزید و با قاشق هم بزنید سپس آرد را که از قبل الک کردهاید و بافت آن سبک و یکدست شده است کم کم روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید سپس مخمر خشک را بریزید و هم بزنید.
مرحله سوم
بعد بقیه آب را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود و هیچ آردی داخل ظرف باقی نماند سپس خمیر را با دست کمی ورز دهید تا بافت آن صاف و یک دست شود و بعد مقداری روغن مایع روی خمیر بریزید و حسابی ورز دهید.
مرحله چهارم
وقتی که بافت خمیر نرم و لطیف شد و دیگر به دست نچسبید یعنی خمیر آماده است، دقت کنید که میزان چسبندگی خمیر را زیاد نگیرید تا در نهایت نان لطیفی داشته باشید، سپس کف و اطراف یک کاسه را با روغن مایع و یا کره خوب چرب کنید.
مرحله پنجم
بعد خمیر را داخل یک ظرف قرار دهید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر در دمای محیط به مدت ۱ ساعت استراحت کند و عمل بیاید و جا بیفتد و کمی سفت و محکم شود، در این فاصله میتوانید مواد میانی برای نان را درست کنید.
مرحله ششم
برای مواد میانی تخم مرغها را در یک ظرف بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شوند سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری پودر هل به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا عطر هل در مواد پخش شود و به خورد آنها برود.
مرحله هفتم
سپس مقداری وانیل روی تخم مرغها بریزید و کاملاً با هم مخلوط کنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغها را از بین ببرد، سپس پودر قند را به مخلوط تخم مرغها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله هشتم
بعد از آن پودر نارگیل را روی مواد بریزید و با هم خوب مخلوط کنید تا بافت یک دست و صافی تشکیل شود که به دست نمیچسبد، سپس خمیر تشکیل شده را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید و بعد روی ظرف را با پلاستیک یا پارچه بپوشانید.
مرحله نهم
سپس اجازه دهید تا خمیر در دمای محیط به مدت یک ساعت استراحت کند و جا بیفتد و حجم آن زیادتر شود و پف کند و بعد از این زمان خمیر را کمی ورز دهید و پفگیری کنید و مقداری از آن به اندازه یک سیب کوچک را بردارید و فرم دهید و چانه کنید.
مرحله دهم
بعد چانههای خمیر را روی یک سطح صاف بچینید و روی آنها را با پلاستیک یا پارچه بپوشانید و اجازه دهید تا خمیرها خوب استراحت کنند و جا بیفتند، سپس روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید تا وقتی که خمیر را روی آن قرار دادید نچسبد.
مرحله یازدهم
سپس یک چانه خمیر را روی آن قرار دهید و با دست کمی فشار دهید و پهن کنید، بعد مقداری از مواد میانی را روی خمیر در وسط آن بریزید و سپس اطراف خمیر را جمع کنید و به هم بچسبانید به طوری که مواد میانی از داخل آن بیرون نریزد.
مرحله دوازدهم
بعد با وردنه کمی خمیر را پهن کنید و سپس در سینی یا قالب فر یک کاغذ روغنی قرار دهید و بعد خمیرها را با فاصله در یک سینی بچینید و روی آنها را با چنگال یا نوک چاقو سوراخ بزنید و فرم دهید تا مانع از پف کردن خمیرها در هنگام پخت شود.
مرحله سیزدهم
سپس زرده یک تخم مرغ را داخل ظرف بریزید و مقداری ماست به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یک دست شوند و بعد کمی عسل روی مخلوط بریزید هم بزنید تا همه مواد کاملاً به خورد هم بروند و بافت مخلوط صاف و یکدست شود.
مرحله چهاردهم
بعد با فرچه مقداری از مخلوط تخم مرغ و ماست را روی کل سطح خمیرها بمالید و رومال کنید و به دلخواه و سلیقه خودتان مقداری پودر نارگیل و یا کنجد را روی خمیرها بپاشید و سپس قالب نان را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.
مرحله پانزدهم
سپس دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا خمیرها به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزند و اطراف آنها طلایی رنگ شود بعد قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا سرد شود و سپس نانها را از آن خارج کنید.
مرحله شانزدهم
حتما اجازه دهید تا نان نارگیلی سرد شود و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید تا بافت آن خراب نشود سپس نان نارگیلی را داخل یک ظرف دیگر قرار دهید و به دلخواه و با سلیقه خودتان مقداری عسل یا شکلات شده روی آن بریزید و با فرچه بمالید و پخش کنید.
- منبع :
- akram.__.beyk