طرز تهیه ارده بال به روش مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه نان کته به روش سنتی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه نان کته نان کته یکی از انواع نانهای خوشمزه و فانتزی است که طعمی عالی و بافتی سبک و نرم دارد و خیلی راحت و سریع درست میشود، از این …
طرز تهیه قرابیه قهوه به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه قرابیه قهوه قرابیه قهوه یکی از انواع شیرینی های محبوب کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه ارده بال
ارده بال یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و بدون نیاز به فر و همزن آماده و درست میشود و طعمی عالی دارد که برای پذیرایی و مهمانیها بسیار شیک و مناسب است و از شیرینیهای پر طرفدار و محبوب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ارده بال در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ارده بال | |
پودر نارگیل تست شده | ۳۰ گرم |
شیر عسلی | ۶۰ گرم |
ارده کنجد | ۳۵ گرم |
پودر بیسکوئیت ساده | ۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری |
شکلات سفید | ۳۰ گرم |
کارامل یا ارده برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه ارده بال
مرحله اول
برای طرز تهیه ارده بال ابتدا مقداری پودر نارگیل را داخل یک تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا پودر نارگیل تفت داده شود و رنگ آن کمی تغییر کند شیر عسلی را داخل یک ظرف بریزید و سپس ارده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله دوم
ترکیب مواد را هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت آنها یک دست و صاف شود، در این حالت ممکن است بافت مخلوط کمی سفت باشد بعد پودر نارگیل تفت داده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و ترکیب یکدستی تشکیل شود.
مرحله سوم
بعد مقداری شکلات سفید را داخل یک ظرف بریزید و به روش بن ماری و روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات ذوب شود و سپس مقداری از آن را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا به خورد مواد برود و کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله چهارم
سپس کمی پودر بیسکوئیت را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط مواد حالت خمیری بگیرد و کمی با دست ورز دهید تا خمیر تشکیل شده صاف و یکدست شود، در ریختن بیسکوئیت زیاده روی نکنید چون ممکن است خمیر تشکیل شده سفت شود.
مرحله پنجم
دقت کنید که خمیر را زیاد ورز ندهید تا به روغن نیفتد، سپس مقداری از خمیر به اندازه یک گردو را بردارید و داخل قالبهای سیلیکونی بریزید و کمی فشار دهید تا فرم بگیرد و سپس سطح آن را صاف کنید و بعد آز آن قالبها را داخل یخچال قرار دهید.
مرحله ششم
اجازه دهید تا شیرینیها به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال بمانند و خودشان را بگیرند و سفت و منسجم شوند و طعم شیرینیها بهتر شود، بعد از این مدت از یخچال بیرون بیاورید و شیرینیها را به آرامی از قالب بیرون بیاورید تا خراب نشوند.
مرحله هفتم
سپس شیرینیها را داخل یک ظرف بچینید و روی آنها مقداری ارده بریزید و سپس با پودر پسته ، پودر نارگیل، مغز گردو خرد شده، مغز فندق خرد شده و خلال بادام و کنجد تزئین کنید و بعد ارده بال را داخل ظرف مناسب بچینید و همراه با چای سرو کنید.
- منبع :
- aysel._.sweet