طرز تهیه پودینگ شکلاتی به روش مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
پودینگ شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع و با روشهای مختلف آماده و درست میشود، پودینگ شکلاتی طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار شیک و مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پودینگ شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم پودینگ شکلاتی | |
شیر | ۵۴۰ میلی لیتر |
شکر | ۱۰۰ گرم |
پودر کاکائو شیرین نشده | ۳۳ گرم |
زرده متوسط | ۲ عدد |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذا خوری |
کره هم دمای محیط | ۲ قاشق غذا خوری |
عصاره وانیل | ۲ قاشق چای خوری |
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
مرحله ۱: آمادهسازی زردههای تخممرغ و نشاسته
برای طرز تهیه پودینگ شکلاتی ابتدا تخم مرغها را بشکنید و زردههای آنها را جدا کنید و داخل یک ظرف بریزید سپس زردههای تخم مرغ را با همزن دستی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بافت یکدستی پیدا کنند سپس نشاسته ذرت را به آنها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله ۲: تهیه مخلوط شکلاتی اولیه
بعد مقداری شیر را به مخلوط اضافه کنید و به هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند سپس در یک ظرف دیگر یا سس پن مقداری شکر بریزید و بعد پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا پودر کاکائو گلوله نشود و یکدست شوند.
مرحله ۳: اضافه کردن شیر و حل کردن شکر
سپس شیر را به شکر و پودر کاکائو اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید، فقط به اندازهای که شیر گرم شود و شکر در آن حل شود و همه مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۴: ترکیب مخلوط شکلاتی با زردههای تخممرغ
بعد مخلوط شیر کاکائو را به زردههای تخم مرغ اضافه کنید و مدام با همزن دستی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و زردههای تخم مرغ پخته نشوند، سپس مخلوط مواد را داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام با لیسک هم بزنید.
مرحله ۵: افزایش غلظت مخلوط و اضافه کردن کره
غلظت مخلوط کم کم بیشتر میشود و دقیقاً زمانی که موقع هم زدن آن رد لیسک روی مخلوط باقی ماند ظرف را از روی حرارت بردارید و سپس کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با گرمای مخلوط ذوب شود و کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۶: افزودن وانیل و استراحت مخلوط در یخچال
سپس مقداری وانیل را هم به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود بعد اطراف ظرف را با لیسک تمیز کنید و مخلوط مواد را داخل یک ظرف تمیز دیگر بریزید و روی ظرف را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله ۷: آمادهسازی مخلوط برای سرو کردن
اجازه دهید تا مخلوط به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال خوب استراحت کند و کاملاً سفت و منسجم شود و خودش را بگیرد بعد از آن مخلوط را از یخچال بیرون بیاورید و دوباره کمی هم بزنید و سپس پودینگ را داخل ظرفهای مناسب سرو بریزید.
مرحله ۸: تهیه و تزیین با خامه فرمگرفته
بعد مقداری خامه صبحانه یا خامه قنادی را با دور تند همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و جای پرههای همزن روی آن باقی بماند سپس خامه فرم گرفته را داخل قیف بریزید و ماسوره مناسب را وصل کنید و بعد روی پودینگها را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.
مرحله ۹: افزودن تزئینات نهایی و سرو کردن دسر
سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان روی خامهها مقداری پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردو خرد شده، مغز فندق خرد شده و خلال بادام یا شکلات چیپسی بریزید و تزئین کنید و این دسر خوش طعم و شیک را برای پذیرایی به همراه انواع دورچین سرو کنید.