طرز تهیه پودینگ شکلاتی به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

طرز تهیه پودینگ شکلاتی با پودر آماده طرز تهیه پودینگ شکلاتی با بیسکویت پتی بور طرز تهیه پودینگ شکلاتی بدون نشاسته ذرت طرز تهیه پودینگ شکلاتی با نشاسته ذرت طرز تهیه پودینگ شکلاتی با نشاسته گل

پودینگ شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع و با روش‌های مختلف آماده و درست می‌شود، پودینگ شکلاتی طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار شیک و مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پودینگ شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم پودینگ شکلاتی
شیر۵۴۰ میلی لیتر
شکر۱۰۰ گرم
پودر کاکائو شیرین نشده۳۳ گرم
زرده متوسط۲ عدد
نشاسته ذرت۲ قاشق غذا خوری
کره هم دمای محیط۲ قاشق غذا خوری
عصاره وانیل۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

مرحله ۱: آماده‌سازی زرده‌های تخم‌مرغ و نشاسته

برای طرز تهیه پودینگ شکلاتی ابتدا تخم مرغ‌ها را بشکنید و زرده‌های آن‌ها را جدا کنید و داخل یک ظرف بریزید سپس زرده‌های تخم مرغ را با همزن دستی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بافت یکدستی پیدا کنند سپس نشاسته ذرت را به آن‌ها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله ۲: تهیه مخلوط شکلاتی اولیه

بعد مقداری شیر را به مخلوط اضافه کنید و به هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند سپس در یک ظرف دیگر یا سس پن مقداری شکر بریزید و بعد پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا پودر کاکائو گلوله نشود و یکدست شوند.

مرحله ۳: اضافه کردن شیر و حل کردن شکر

سپس شیر را به شکر و پودر کاکائو اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید، فقط به اندازه‌ای که شیر گرم شود و شکر در آن حل شود و همه مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ۴: ترکیب مخلوط شکلاتی با زرده‌های تخم‌مرغ

بعد مخلوط شیر کاکائو را به زرده‌های تخم مرغ اضافه کنید و مدام با همزن دستی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و زرده‌های تخم مرغ پخته نشوند، سپس مخلوط مواد را داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام با لیسک هم بزنید.

مرحله ۵: افزایش غلظت مخلوط و اضافه کردن کره

غلظت مخلوط کم کم بیشتر می‌شود و دقیقاً زمانی که موقع هم زدن آن رد لیسک روی مخلوط باقی ماند ظرف را از روی حرارت بردارید و سپس کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با گرمای مخلوط ذوب شود و کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ۶: افزودن وانیل و استراحت مخلوط در یخچال

سپس مقداری وانیل را هم به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود بعد اطراف ظرف را با لیسک تمیز کنید و مخلوط مواد را داخل یک ظرف تمیز دیگر بریزید و روی ظرف را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله ۷: آماده‌سازی مخلوط برای سرو کردن

اجازه دهید تا مخلوط به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال خوب استراحت کند و کاملاً سفت و منسجم شود و خودش را بگیرد بعد از آن مخلوط را از یخچال بیرون بیاورید و دوباره کمی هم بزنید و سپس پودینگ را داخل ظرف‌های مناسب سرو بریزید.

مرحله ۸: تهیه و تزیین با خامه فرم‌گرفته

بعد مقداری خامه صبحانه یا خامه قنادی را با دور تند همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و جای پره‌های همزن روی آن باقی بماند سپس خامه فرم گرفته را داخل قیف بریزید و ماسوره مناسب را وصل کنید و بعد روی پودینگ‌ها را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.

مرحله ۹: افزودن تزئینات نهایی و سرو کردن دسر

سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان روی خامه‌ها مقداری پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردو خرد شده، مغز فندق خرد شده و خلال بادام یا شکلات چیپسی بریزید و تزئین کنید و این دسر خوش طعم و شیک را برای پذیرایی به همراه انواع دورچین سرو کنید.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.