طرز تهیه موس انار، دسری بسیار جذاب برای مهمانی‌ها!

طرز تهیه موس انار، دسری بسیار جذاب برای مهمانی‌ها!

طرز تهیه موس انار موس انار یکی از انواع دسرهای خوشمزه و شیک است که خیلی راحت درست می‌شود این دسر خوش طعم و پر طرفدار برای پذیرایی از مهمان‌ها بسیار مناسب …

طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی سالاد پاییزی یکی از انواع سالادهای خوشمزه، پرطرفدار و لذیذ است که خیلی راحت با مواد متنوعی درست می‌شود و برای پذیرایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای درست …

طرز تهیه کاتمر، دسر خوشمزه ترکیه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه کاتمر، دسر خوشمزه ترکیه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه کاتمر کاتمر یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلسی کشور ترکیه است که با مواد و رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی پاناکوتا توت فرنگی شف طیبه فیلم طرز تهیه پاناکوتا با ژله طرز تهیه پاناکوتا با خامه صبحانه طرز تهیه پاناکوتا ساده پاناکوتا توت فرنگی دراژه پاناکوتا توت فرنگی بدون خامه پاناکوتا وانیلی با ژله توت فرنگی

پاناکوتا توت فرنگی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و درست می‌شود و بافت آن سبک و نرم و لطیف است، این دسر خوش طعم و شیک برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب است و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای پاناکوتا
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
شیرنصف لیوان
شکر۳/۱ لیوان
پودر ژلاتین۱ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای سس توت فرنگی
توت فرنگی۲۰۰ گرم
شکر۲ قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش تازهچند قطره

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی

مرحله ۱: آماده‌سازی ژلاتین

برای طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی ابتدا شیر را داخل یک ظرف بریزید و بعد پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و کمی صبر کنید تا حالت پفکی شود و بعد هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند سپس ظرف را روی بخار کتری قرار دهید و یا در مایکروفر بگذارید تا ژلاتین کاملاً ذوب شود.

مرحله ۲: آماده‌سازی خامه

سپس خامه را در یک ظرف مناسب که تحمل گرما را داشته باشد بریزید و بعد در یک قابلمه کوچک مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب بجوشد سپس ظرف خامه را روی قابلمه قرار دهید به طوری که آب با ته ظرف تماس نداشته باشد.

مرحله ۳: ترکیب ژلاتین با خامه

بعد خامه را هم بزنید تا یکدست و نرم و لطیف شود سپس شکر را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند دقت کنید که خامه نباید به جوش آید وقتی که اطراف ظرف خامه شروع به حباب زدن کرد یعنی زمان جوشیدن خامه رسیده است.

مرحله ۴: صاف‌کردن پاناکوتا

در این زمان مخلوط ژلاتین را به خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند و قبل از جوشیدن خامه ظرف آن را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و سپس پاناکوتا را از صافی رد کنید تا بافت آن کاملاً صاف و یکدست شود.

مرحله ۵: ریختن پاناکوتا در قالب

سپس یک ظرف مناسب را با کره مقداری چرب کنید و بعد از آن پاناکوتا را داخل ظرف بریزید و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا سرد شود سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

مرحله ۶: آماده‌سازی سس توت فرنگی

در این فاصله برای درست کردن سس توت فرنگی مقداری توت فرنگی را تمیز بشورید و خشک کنید و برگ‌های آن را جدا کنید سپس توت فرنگی‌ها را خرد کنید و داخل یک قابلمه بریزید و بعد مقداری شکر را به آن‌ها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله ۷: پخت توت فرنگی‌ها

سپس ظرف سس را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود وقتی که مخلوط شروع به جوشیدن کرد کف روی مخلوط را با قاشق بگیرید و توت فرنگی‌ها را هم بزنید و اجازه دهید تا توت فرنگی‌ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خوب بپزند و نرم شوند.

مرحله ۸: پوره کردن توت فرنگی

بعد مقداری آب لیمو ترش تازه به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید و بعد مخلوط توت فرنگی‌ها را با گوشتکوب برقی کاملاً له و پوره کنید اگر گوشتکوب برقی در دسترس نبود از گوشتکوب دستی استفاده کنید.

مرحله ۹: جداکردن پاناکوتا از قالب

سپس مخلوط سس را از صافی رد کنید تا بافت آن کاملا صاف و یکدست شود و بعد ظرف پاناکوتا را از داخل یخچال بیرون بیاورید و با یک چاقو به آرامی لبه‌های پاناکوتا را از ظرف جدا کنید و سپس به آرامی آن را از داخل قالب بیرون بیاورید.

مرحله ۱۰: سرو و تزئین پاناکوتا توت فرنگی

بعد در یک ظرف مناسب سرو مقداری سس توت فرنگی بریزید و بعد پاناکوتا را در وسط بشقاب روی سس قرار دهید و دوباره مقداری از سس توت فرنگی را روی پاناکوتا بریزید و سپس روی سس با سلیقه خودتان چند برش توت فرنگی قرار دهید. در آخر پاناکوتا توت فرنگی را به دلخواه و سلیقه خودتان می‌توانید با مقداری پودر پسته تزئین کنید و سپس این دسر خوش طعم و شیک را برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 4 مرداد 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.