طرز تهیه کیک پرتقال و هل مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک پرتقال و هل
کیک پرتقال و هل یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی اسفنجی و سبک و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع درست و آماده میشود، کیک پرتقال و هل را میتوانید به عنوان یک دسر شیک و مجلسی برای پذیرایی در دورهمی های خود استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک پرتقال و هل در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک پرتقال و هل | |
آرد | ۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آب پرتقال | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۱ پیمانه |
گلاب | ۳ قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چای خوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
هل | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه کیک پرتقال و هل
مرحله ۱: آمادهسازی قالب و فر
برای طرز تهیه کیک پرتقال و هل ابتدا قالب گرد با قطر ۲۰ سانتیمتر و یا قالب مربعی ۲۰ در ۲۰ را با کره و یا روغن مایع چرب کنید و یا یک کاغذ روغنی در قالب قرار دهید و سپس قالب را در فریزر قرار دهید سپس فر برقی و یا فر گازی را روشن کنید تا کاملاً گرم شوند.
مرحله ۲: مخلوط کردن تخم مرغ و شکر
بعد تخم مرغها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آنها کمی بیشتر شود سپس شکر را به تخم مرغها اضافه کنید و با دور تند همزن برقی به مدت تقریباً ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
مرحله ۳: افزودن وانیل و آب پرتقال
وقتی که بافت مخلوط یکدست و کرم رنگ شد مقداری وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغها را بگیرد و بافت مخلوط سبک و کشدار شود و بعد مقداری آب پرتقال به مخلوط اضافه کنید.
مرحله ۴: افزودن گلاب و روغن مایع
سپس مخلوط را کمی هم بزنید تا آب پرتقال کاملاً به خورد مواد برود و بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری گلاب روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر گلاب در مواد پخش شود سپس روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۵: ترکیب آرد، بکینگ پودر و پودر هل
بعد در ظرف دیگری آرد را الک کنید تا بافت آن سبک شود سپس بکینگ پودر و پودر هل را به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و دوباره آن را الک کنید تا آرد یکدست شود و سپس ترکیب آرد کم کم روی مخلوط مواد بریزید و با لیسک هم بزنید.
مرحله ۶: ترکیب آرد با مخلوط و ریختن در قالب
دقت کنید که فقط به اندازهای که آرد در مخلوط حل شود و گلولههای آرد در آن باقی نماند هم بزنید سپس مخلوط تشکیل شده را داخل قالب که کاملاً سرد شده است بریزید و سپس قالب را به آرامی روی سطح بکوبید تا هوای داخل مخلوط خارج شود.
مرحله ۷: پختن کیک در فر
سپس قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر گازی را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید اگر از فر برقی استفاده میکنید دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سپس اجازه دهید تا به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.
مرحله ۸: تست کردن پخت کیک
کیک بعد از پخت تقریبا طلایی رنگ میشود توجه کنید در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود و بعد از آن یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مواد کیک چیزی به آن نچسبیده بود کیک پخته و آماده است.
مرحله ۹: خنک کردن و جدا کردن کیک از قالب
سپس قالب کیک را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی سرد شود بعد با یک چاقو اطراف کیک را از قالب جدا کنید و به آرامی آن را از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید و بعد کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.
مرحله ۱۰: تزئین و سرو کیک
بعد از آن به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید کیک را با مقداری خامه فرم گرفته و یا شکلات ذوب شده و پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، شکلات چیپسی و چند گل خشک تزئین کنید و سپس در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. در آخر چند برش کیک پرتقال و هل را در ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده مقوی و خوش طعم برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.
منبع: طریقه عمل کیکه البرتقال
- منبع :
- firoozeh_af