طرز تهیه کیک پرتقال و هل مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک پرتقال و هل

طرز تهیه کیک پرتقال و هل , دستور پخت کیک پرتقال و هل

کیک پرتقال و هل یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی اسفنجی و سبک و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع درست و آماده می‌شود، کیک پرتقال و هل را می‌توانید به عنوان یک دسر شیک و مجلسی برای پذیرایی در دورهمی های خود استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک پرتقال و هل در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک پرتقال و هل
آرد۲ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
آب پرتقال۱ پیمانه
شکر۱ پیمانه
روغن مایع۱ پیمانه
گلاب۳ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
وانیلنصف قاشق چای خوری
هل۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک پرتقال و هل

مرحله ۱: آماده‌سازی قالب و فر

برای طرز تهیه کیک پرتقال و هل ابتدا قالب گرد با قطر ۲۰ سانتی‌متر و یا قالب مربعی ۲۰ در ۲۰ را با کره و یا روغن مایع چرب کنید و یا یک کاغذ روغنی در قالب قرار دهید و سپس قالب را در فریزر قرار دهید سپس فر برقی و یا فر گازی را روشن کنید تا کاملاً گرم شوند.

مرحله ۲: مخلوط کردن تخم مرغ و شکر

بعد تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آنها کمی بیشتر شود سپس شکر را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و با دور تند همزن برقی به مدت تقریباً ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.

مرحله ۳: افزودن وانیل و آب پرتقال

وقتی که بافت مخلوط یکدست و کرم رنگ شد مقداری وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را بگیرد و بافت مخلوط سبک و کشدار شود و بعد مقداری آب پرتقال به مخلوط اضافه کنید.

مرحله ۴: افزودن گلاب و روغن مایع

سپس مخلوط را کمی هم بزنید تا آب پرتقال کاملاً به خورد مواد برود و بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری گلاب روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر گلاب در مواد پخش شود سپس روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ۵: ترکیب آرد، بکینگ پودر و پودر هل

بعد در ظرف دیگری آرد را الک کنید تا بافت آن سبک شود سپس بکینگ پودر و پودر هل را به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و دوباره آن را الک کنید تا آرد یکدست شود و سپس ترکیب آرد کم کم روی مخلوط مواد بریزید و با لیسک هم بزنید.

مرحله ۶: ترکیب آرد با مخلوط و ریختن در قالب

دقت کنید که فقط به اندازه‌ای که آرد در مخلوط حل شود و گلوله‌های آرد در آن باقی نماند هم بزنید سپس مخلوط تشکیل شده را داخل قالب که کاملاً سرد شده است بریزید و سپس قالب را به آرامی روی سطح بکوبید تا هوای داخل مخلوط خارج شود.

مرحله ۷: پختن کیک در فر

سپس قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر گازی را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید اگر از فر برقی استفاده می‌کنید دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سپس اجازه دهید تا به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.

مرحله ۸: تست کردن پخت کیک

کیک بعد از پخت تقریبا طلایی رنگ می‌شود توجه کنید در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود و بعد از آن یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مواد کیک چیزی به آن نچسبیده بود کیک پخته و آماده است.

مرحله ۹: خنک کردن و جدا کردن کیک از قالب

سپس قالب کیک را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی سرد شود بعد با یک چاقو اطراف کیک را از قالب جدا کنید و به آرامی آن را از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید و بعد کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.

مرحله ۱۰: تزئین و سرو کیک

بعد از آن به دلخواه و با سلیقه خودتان می‌توانید کیک را با مقداری خامه فرم گرفته و یا شکلات ذوب شده و پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، شکلات چیپسی و چند گل خشک تزئین کنید و سپس در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. در آخر چند برش کیک پرتقال و هل را در ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده مقوی و خوش طعم برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.

منبع: طریقه عمل کیکه البرتقال

بروز رسانی توسط در پنج شنبه 19 بهمن 1402
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.