طرز تهیه شکلات بار نیپون مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، کوکوی جعفری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …
طرز تهیه کیک معجون به روش خانگی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک معجون کیک معجون یکی از انواع کیک های خوشمزه و سالم است که بافت آن مرطوب و به دلیل میزان کم شکر در رسپی آن بسیار سالم می باشد، …
طرز تهیه شیرینی نعلی به روش قنادی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی نعلی شیرینی نعلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده ایرانی است که معمولا برای عید نوروز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه شکلات بار نیپون
شکلات بار نیپون یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده است که خیلی راحت و سریع و با مواد اولیه در دسترس آماده و تهیه میشود و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب و شیک است شکلات بار نیپون عطر و طعمی عالی و فوق العاده دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شکلات بار نیپون در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم شکلات بار نیپون | |
شیرین گندمک | ۵۰ گرم |
شکلات شیری یا تلخ | ۱۷۵ گرم |
کره | ۱۵ گرم |
طرز تهیه شکلات بار نیپون
مرحله ۱: آغاز طرز تهیه شکلات بار نیپون: ذوب شکلات
برای طرز تهیه شکلات بار نیپون ابتدا شکلاتها را با دست خرد کنید و دو سوم از آنها را داخل یک ظرف بریزید و به روش بنماری و روی بخار کتری نگه دارید تا کاملاً ذوب شوند بعد از این که شکلاتها کاملاً آب شدند ظرف را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و کنار بگذارید.
مرحله ۲: ترکیب شکلاتها: تلخ، شیرین و یا ترکیبی از آنها
میتوانید از شکلات تلخ و یا ترکیب شکلات تلخ و شکلات شیرین برای درست کردن دسر استفاده کنید، اگر از شکلات تلخ به تنهایی استفاده کردید برای شیرین شدن دسر کمی عسل و یا شکر داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مرحله ۳: ترکیب شکلات و کره
سپس باقیمانده شکلات را که خرد کردهاید در شکلات ذوب شده بریزید و کمی هم بزنید و بعد از آن تا هنوز شکلاتها گرم هستند کره را داخل آن بریزید و سریع هم بزنید تا کره ذوب شود و با شکلاتهای آب شده کاملاً مخلوط و یکدست شود.
مرحله ۴: افزودن گندمک به مخلوط شکلات
بعد گندمک را به مخلوط شکلات اضافه کنید و با یک قاشق کاملاً مخلوط کنید البته مواظب باشید که گندمکها داخل ظرف خرد نشوند سپس یک ظرف مربعی و یا مستطیلی شکل را با روغن مایع کمی چرب کنید و بعد کاغذ روغنی را در آن قرار دهید.
نکته: ترکیبهای مختلف برای تهیه شکلات بار نیپون
شکلات بار نیپون از ترکیب دو ماده اصلی یعنی شکلات تلخ و یا ترکیب شکلات تلخ و شیرین و برنج پف کرده یا همان برنجک درست میشود که شما میتوانید به جای برنجک از شیرین گندمک در ترکیب مواد شکلات بار نیپون استفاده کنید.
مرحله ۵: ریختن مخلوط در قالب و زمان برای استراحت
سپس مخلوط مواد را در قالب بریزید و بعد با لیسک یا قاشق سطح مخلوط را کاملاً یکدست و صاف کنید و سپس قالب را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۳ تا ۴ ساعت استراحت کند و مخلوط کاملاً خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود.
مرحله ۶: برش دادن و تزیین
بعد از این زمان قالب را از داخل یخچال بیرون بیاورید و به آرامی مخلوط را از داخل قالب خارج کنید سپس آن را با یک چاقوی تیز در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف دیگری قرار دهید بعد مقداری شکلات ذوب شده روی آنها بریزید.
مرحله ۷: تزیین نهایی و سرو
سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان با پودر پسته، مغز گردو خرد شده و خلال بادام برشهای شکلات بار نیپون را تزئین کنید و در ظرف مناسب بچینید و این شیرینی خوش طعم و ساده را به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.
- منبع :
- firoozeh_af