طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، کوکوی جعفری را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …

طرز تهیه کیک معجون به روش خانگی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک معجون به روش خانگی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک معجون کیک معجون یکی از انواع کیک های خوشمزه و سالم است که بافت آن مرطوب و به دلیل میزان کم شکر در رسپی آن بسیار سالم می باشد، …

طرز تهیه شیرینی نعلی به روش قنادی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی نعلی به روش قنادی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی نعلی شیرینی نعلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده ایرانی است که معمولا برای عید نوروز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه شکلات بار نیپون

طرز تهیه شکلات بار نیپون , دستور تهیه شکلات بار نیپون

شکلات بار نیپون یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده است که خیلی راحت و سریع و با مواد اولیه در دسترس آماده و تهیه می‌شود و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب و شیک است شکلات بار نیپون عطر و طعمی عالی و فوق العاده دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شکلات بار نیپون در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم شکلات بار نیپون
شیرین گندمک۵۰ گرم
شکلات شیری یا تلخ۱۷۵ گرم
کره۱۵ گرم

طرز تهیه شکلات بار نیپون

مرحله ۱: آغاز طرز تهیه شکلات بار نیپون: ذوب شکلات

برای طرز تهیه شکلات بار نیپون ابتدا شکلات‌ها را با دست خرد کنید و دو سوم از آن‌ها را داخل یک ظرف بریزید و به روش بنماری و روی بخار کتری نگه دارید تا کاملاً ذوب شوند بعد از این که شکلات‌ها کاملاً آب شدند ظرف را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و کنار بگذارید.

مرحله ۲: ترکیب شکلات‌ها: تلخ، شیرین و یا ترکیبی از آن‌ها

می‌توانید از شکلات تلخ و یا ترکیب شکلات تلخ و شکلات شیرین برای درست کردن دسر استفاده کنید، اگر از شکلات تلخ به تنهایی استفاده کردید برای شیرین شدن دسر کمی عسل و یا شکر داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله ۳: ترکیب شکلات و کره

سپس باقیمانده شکلات را که خرد کرده‌اید در شکلات ذوب شده بریزید و کمی هم بزنید و بعد از آن تا هنوز شکلات‌ها گرم هستند کره را داخل آن بریزید و سریع هم بزنید تا کره ذوب شود و با شکلات‌های آب شده کاملاً مخلوط و یکدست شود.

مرحله ۴: افزودن گندمک به مخلوط شکلات

بعد گندمک را به مخلوط شکلات اضافه کنید و با یک قاشق کاملاً مخلوط کنید البته مواظب باشید که گندمک‌ها داخل ظرف خرد نشوند سپس یک ظرف مربعی و یا مستطیلی شکل را با روغن مایع کمی چرب کنید و بعد کاغذ روغنی را در آن قرار دهید.

نکته: ترکیب‌های مختلف برای تهیه شکلات بار نیپون

شکلات بار نیپون از ترکیب دو ماده اصلی یعنی شکلات تلخ و یا ترکیب شکلات تلخ و شیرین و برنج پف کرده یا همان برنجک درست می‌شود که شما می‌توانید به جای برنجک از شیرین گندمک در ترکیب مواد شکلات بار نیپون استفاده کنید.

مرحله ۵: ریختن مخلوط در قالب و زمان برای استراحت

سپس مخلوط مواد را در قالب بریزید و بعد با لیسک یا قاشق سطح مخلوط را کاملاً یکدست و صاف کنید و سپس قالب را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۳ تا ۴ ساعت استراحت کند و مخلوط کاملاً خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود.

مرحله ۶: برش دادن و تزیین

بعد از این زمان قالب را از داخل یخچال بیرون بیاورید و به آرامی مخلوط را از داخل قالب خارج کنید سپس آن را با یک چاقوی تیز در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف دیگری قرار دهید بعد مقداری شکلات ذوب شده روی آن‌ها بریزید.

مرحله ۷: تزیین نهایی و سرو

سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان با پودر پسته، مغز گردو خرد شده و خلال بادام برش‌های شکلات بار نیپون را تزئین کنید و در ظرف مناسب بچینید و این شیرینی خوش طعم و ساده را به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 1 مرداد 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.