طرز تهیه شیرینی یاقوتی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی یاقوتی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی یاقوتی شیرینی یاقوتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی برای محفل های خاص بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کیک بهشتی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک بهشتی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک بهشتی کیک بهشتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که بسیار بافت نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه نان بریوش

نان بریوش شف طیبه نان بریوش فرانسوی نان بریوش چیست نان بریوش ترکی نان بریوش سیب خرید نان بریوش طرز تهیه نان برسن نان تست بریوش

نان بریوش یکی از انواع نان‌های خوشمزه و لذیذ فانتزی است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و از آن می‌توان به عنوان یک میان وعده مناسب و مقوی و پرطرفدار و یا همراه با وعده‌های غذایی استفاده کرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان بریوش در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم نان بریوش
آرد نان فانتزی۳۶۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
کره۱۴۰ گرم
شیر۹۰ گرم
شکر۴۰ گرم
مخمر۳ گرم معادل ۱ قاشق چای خوری
نمک۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه نان بریوش

مرحله ۱: آماده‌سازی آرد و ترکیب مواد

ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و سپس ۷۰ گرم از آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و بعد یک قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید و سپس همه خمیر مایه را روی مواد بریزید و کاملاً با هم ترکیب کنید.

مرحله ۲: اضافه کردن شیر و استراحت مواد

سپس همه شیر را روی ترکیب مواد بریزید و هم بزنید و با هم کاملا مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند و بعد روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۴۵ دقیقه خوب استراحت کند تا عمل بیاید و آماده شود.

مرحله ۳: اضافه کردن تخم مرغ و شکر به مواد

بعد از این زمان تخم مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و کاملاً با مواد، مخلوط شوند و سپس بقیه شکر را به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید، بعد بقیه آرد را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید و ترکیب کنید.

مرحله ۴: اضافه کردن نمک و تهیه خمیر صاف

سپس مقداری نمک را روی مخلوط مواد بریزید و خوب با هم ترکیب کنید بعد خمیر را داخل دستگاه خمیر گیر بریزید و حسابی ورز دهید تا یک خمیر صاف و یکدست و لطیف تشکیل شود، ممکن است خمیر کمی چسبناک باشد که دراین مرحله مشکلی نیست.

مرحله ۵: اضافه کردن کره به خمیر

اگر دستگاه خمیر گیر در دسترس نبود خمیر را با دست حسابی ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود بعد کره را کم کم به خمیر اضافه کنید تا کره به خورد خمیر برود و سپس خمیر را خوب ورز دهید تا از ظرف جدا شود و بافت آن لطیف و نرم‌تر شود.

مرحله ۶: استراحت دادن و افزایش حجم خمیر

سپس خمیر را چانه بگیرید و روی آن را با سلفون کاملا بپوشانید و کنار بگذارید و اجازه دهید تا خمیر در دمای محیط به مدت تقریبا یک ساعت و نیم استراحت کند و حجم آن چند برابر شود و بعد از این زمان خمیر را از داخل سلفون بیرون بیاورید.

مرحله ۷: تقسیم خمیر و پهن کردن هر قسمت

بعد خمیر را کمی ورز دهید و پف گیری کنید و سپس روی یک سطح صاف قرار دهید و آن را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را کمی ورز دهید و بعد چانه کنید سپس هر قسمت خمیر را با وردنه روی سطح صاف کاملا پهن و باز کنید.

مرحله ۸: شکل دادن و رول کردن خمیر

سپس اطراف خمیر را جمع کنید و خمیر را به شکل یک مستطیل فرم دهید و بعد آن را رول کنید سپس کف قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و خمیرهای شکل داده شده را با فاصله در آن بچینید.

مرحله ۹: تقسیم خمیر به شکل‌های دلخواه و استراحت دادن

شما می‌توانید خمیر را به هر شکل و اندازه‌ای که خودتان خواستید تقسیم کنید و سپس هر قسمت را به دلخواه و سلیقه خودتان فرم دهید و بعد داخل قالب قرار دهید سپس قالب را با سلفون بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید تا حجم خمیرها ۳ برابر شود.

مرحله ۱۰: تهیه رومال و آماده کردن قبل از پخت

به دلخواه خودتان می‌توانید یک تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و بعد کمی وانیل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و برای رومال قبل از پخت روی خمیرها استفاده کنید.

مرحله ۱۱: پخت نان‌ها در فر

سپس با فرچه از مخلوط تخم مرغ و وانیل روی نان‌ها بمالید و بعد قالب را در فر که از یک ربع قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا نان‌ها به مدت ۳۰ دقیقه کاملاً پخته و طلایی رنگ شوند.

مرحله ۱۲: رومال کردن نان‌ها بعد از پخت

در این فاصله ۲ قاشق شکر را در یک چهارم لیوان آب بریزید و کاملاً با هم مخلوط کنید بعد از این که نان‌ها آماده شدند قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید سپس با فرچه از مخلوط آب و شکر روی نان‌ها بمالید و رومال کنید.

مرحله ۱۳: خنک کردن و تزیین نان‌ها

سپس اجازه دهید تا نان‌ها در دمای محیط کاملاً خنک شوند و بعد آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید و بعد از آن نان‌ها را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید سپس با سلیقه خودتان مقداری شکلات ذوب شده روی نان‌ها بمالید.

مرحله ۱۴: سرو و لذت بردن از نان بریوش گردویی

بعد می‌توانید از مقداری مغز گردوی خرد شده استفاده کنید و روی شکلات بریزید و سپس نان بریوش را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید و این نان خوش طعم و لذیذ را به عنوان یک میان وعده مناسب و مقوی همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 31 تیر 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.