طرز تهیه نان بریوش به روش بازاری با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی یاقوتی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی یاقوتی شیرینی یاقوتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی برای محفل های خاص بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه کیک بهشتی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک بهشتی کیک بهشتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که بسیار بافت نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!
طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست میشود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …
طرز تهیه نان بریوش
نان بریوش یکی از انواع نانهای خوشمزه و لذیذ فانتزی است که خیلی راحت و سریع درست میشود و بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و از آن میتوان به عنوان یک میان وعده مناسب و مقوی و پرطرفدار و یا همراه با وعدههای غذایی استفاده کرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان بریوش در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم نان بریوش | |
آرد نان فانتزی | ۳۶۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
کره | ۱۴۰ گرم |
شیر | ۹۰ گرم |
شکر | ۴۰ گرم |
مخمر | ۳ گرم معادل ۱ قاشق چای خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه نان بریوش
مرحله ۱: آمادهسازی آرد و ترکیب مواد
ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و سپس ۷۰ گرم از آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و بعد یک قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید و سپس همه خمیر مایه را روی مواد بریزید و کاملاً با هم ترکیب کنید.
مرحله ۲: اضافه کردن شیر و استراحت مواد
سپس همه شیر را روی ترکیب مواد بریزید و هم بزنید و با هم کاملا مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند و بعد روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۴۵ دقیقه خوب استراحت کند تا عمل بیاید و آماده شود.
مرحله ۳: اضافه کردن تخم مرغ و شکر به مواد
بعد از این زمان تخم مرغها را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و کاملاً با مواد، مخلوط شوند و سپس بقیه شکر را به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید، بعد بقیه آرد را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید و ترکیب کنید.
مرحله ۴: اضافه کردن نمک و تهیه خمیر صاف
سپس مقداری نمک را روی مخلوط مواد بریزید و خوب با هم ترکیب کنید بعد خمیر را داخل دستگاه خمیر گیر بریزید و حسابی ورز دهید تا یک خمیر صاف و یکدست و لطیف تشکیل شود، ممکن است خمیر کمی چسبناک باشد که دراین مرحله مشکلی نیست.
مرحله ۵: اضافه کردن کره به خمیر
اگر دستگاه خمیر گیر در دسترس نبود خمیر را با دست حسابی ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود بعد کره را کم کم به خمیر اضافه کنید تا کره به خورد خمیر برود و سپس خمیر را خوب ورز دهید تا از ظرف جدا شود و بافت آن لطیف و نرمتر شود.
مرحله ۶: استراحت دادن و افزایش حجم خمیر
سپس خمیر را چانه بگیرید و روی آن را با سلفون کاملا بپوشانید و کنار بگذارید و اجازه دهید تا خمیر در دمای محیط به مدت تقریبا یک ساعت و نیم استراحت کند و حجم آن چند برابر شود و بعد از این زمان خمیر را از داخل سلفون بیرون بیاورید.
مرحله ۷: تقسیم خمیر و پهن کردن هر قسمت
بعد خمیر را کمی ورز دهید و پف گیری کنید و سپس روی یک سطح صاف قرار دهید و آن را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را کمی ورز دهید و بعد چانه کنید سپس هر قسمت خمیر را با وردنه روی سطح صاف کاملا پهن و باز کنید.
مرحله ۸: شکل دادن و رول کردن خمیر
سپس اطراف خمیر را جمع کنید و خمیر را به شکل یک مستطیل فرم دهید و بعد آن را رول کنید سپس کف قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و خمیرهای شکل داده شده را با فاصله در آن بچینید.
مرحله ۹: تقسیم خمیر به شکلهای دلخواه و استراحت دادن
شما میتوانید خمیر را به هر شکل و اندازهای که خودتان خواستید تقسیم کنید و سپس هر قسمت را به دلخواه و سلیقه خودتان فرم دهید و بعد داخل قالب قرار دهید سپس قالب را با سلفون بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید تا حجم خمیرها ۳ برابر شود.
مرحله ۱۰: تهیه رومال و آماده کردن قبل از پخت
به دلخواه خودتان میتوانید یک تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و بعد کمی وانیل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و برای رومال قبل از پخت روی خمیرها استفاده کنید.
مرحله ۱۱: پخت نانها در فر
سپس با فرچه از مخلوط تخم مرغ و وانیل روی نانها بمالید و بعد قالب را در فر که از یک ربع قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا نانها به مدت ۳۰ دقیقه کاملاً پخته و طلایی رنگ شوند.
مرحله ۱۲: رومال کردن نانها بعد از پخت
در این فاصله ۲ قاشق شکر را در یک چهارم لیوان آب بریزید و کاملاً با هم مخلوط کنید بعد از این که نانها آماده شدند قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید سپس با فرچه از مخلوط آب و شکر روی نانها بمالید و رومال کنید.
مرحله ۱۳: خنک کردن و تزیین نانها
سپس اجازه دهید تا نانها در دمای محیط کاملاً خنک شوند و بعد آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید و بعد از آن نانها را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید سپس با سلیقه خودتان مقداری شکلات ذوب شده روی نانها بمالید.
مرحله ۱۴: سرو و لذت بردن از نان بریوش گردویی
بعد میتوانید از مقداری مغز گردوی خرد شده استفاده کنید و روی شکلات بریزید و سپس نان بریوش را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید و این نان خوش طعم و لذیذ را به عنوان یک میان وعده مناسب و مقوی همراه با چای یا قهوه سرو کنید.
- منبع :
- firoozeh_af