طرز تهیه رولت هویج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه رولت هویج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه رولت هویج رولت هویج یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، از سالاد کلم بروکلی می‌توانید به عنوان یک پیش غذای خوش …

طرز تهیه پنکیک شکلاتی برای صبحانه و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پنکیک شکلاتی برای صبحانه و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پنکیک شکلاتی پنکیک شکلاتی یکی از انواع صبحانه های بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که معمولا به همراه شکلات صبحانه یا نوتلا سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه کیک شاتوت

کیک شاتوت به خانه برمیگردیم طرز تهیه کیک شاتوت خانم صرافها کیک شاتوت با شیر کیک شاتوت شف طیبه کیک با مارمالاد شاتوت کیک شاتوت بدون فر کیک شاتوت با ماست طرز تهیه سس شاتوت برای کیک

کیک شاتوت یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و با مواد در دسترس آماده و تهیه می‌شود، بافت این کیک بسیار سبک و نرم است و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار شیک و مناسب است و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک شاتوت در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک شاتوت
تخم مرغ۴ عدد
آرد۲ پیمانه
شکر۱ پیمانه سر پر
ماست چکیده یا یونانی۱ پیمانه
روغن مایع۳/۲ پیمانه
شاتوت۱ پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
وانیل۴/۱ قاشق چای خوری
اسانس وانیلبه مقدار لازم

طرز تهیه کیک شاتوت

مرحله اول

برای طرز تهیه کیک شاتوت ابتدا قالب میان تهی ۲۵ سانتی را با کره چرب کنید و داخل آن را آرد پاشی کنید و داخل فریزر قرار دهید و یا این که قالب را چرب کنید و یک کاغذ روغنی در قالب قرار دهید و کنار بگذارید سپس شاتوت‌ها را تمیز بشورید و کنار بگذارید تا خشک شوند.

مرحله دوم

بعد ساقه‌های شاتوت‌ها را جدا کنید و اگر اندازه‌های شاتوت‌ها بزرگ هستند با چاقو به آرامی آن‌ها را از وسط نصف کنید و اگر کوچک هستند که لازم به نصف کردن شاتوت‌ها نیست سپس شاتوت‌ها را روی دستمال نخی قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها کشیده شود.

مرحله سوم

سپس تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آن‌ها زیاد شود سپس شکر را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا مخلوط تشکیل شده سبک و کرمی شود.

مرحله چهارم

بعد مقداری وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را بگیرد، سپس کمی اسانس را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و بعد مقداری ماست را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط اضافه کنید.

مرحله پنجم

سپس با دور کند همزن، ماست را با مواد مخلوط کنید تا یکدست شود بعد روغن مایع را به ترکیب اضافه کنید و به اندازه‌ای که با هم مخلوط شوند هم بزنید و بعد از این که مایه کیک کاملاً صاف و یکدست شد یک سوم از آن را داخل قالب بریزید.

مرحله ششم

بعد روی مایه کیک را شاتوت بچینید تا کاملاً سطح آن را بپوشاند سپس یک سوم دیگر از مایه کیک را روی شاتوت‌ها بریزید و دوباره یک لایه شاتوت بچینید و بقیه مایه کیک را به آرامی روی شاتوت‌ها بریزید و سپس سطح آن را با لیسک صاف کنید.

مرحله هفتم

سپس با سلیقه و به دلخواه خودتان می‌توانید مقداری شاتوت به صورت پراکنده و تزئینی روی لایه آخر قرار دهید و بعد قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و سپس دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا کیک خوب بپزد.

مرحله هشتم

اجازه دهید تا کیک به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه داخل فر بپزد، در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین می‌رود و بعد از آن یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مواد چیزی به آن نچسبیده بود کیک آماده است.

مرحله نهم

بعد قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود سپس با یک چاقوی تیز لبه‌های کیک را قالب جدا کنید و به آرامی آن را از قالب بیرون بیاورید و بعد به دلخواه و سلیقه خودتان می‌توانید مقدار شکلات ذوب شده روی کیک بریزید.

مرحله دهم

سپس کیک را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام، شکلات چیپسی و چند شاتوت تازه تزئین کنید بعد کیک شاتوت را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و چند برش از آن را در ظرف مناسب قرار دهید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 30 تیر 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.