طرز تهیه کیک کاسترد به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک کاسترد به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک کاسترد کیک کاسترد از کیک های خوشمزه و ساده خانگی است که معمولا برای میان وعده یا دورهمی های دوستانه درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه شیرینی گل به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی گل به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی گل شیرینی گل یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه املت ترکیه ای املت ترکیه یکی از انواع صبحانه‌های خوشمزه، ساده و اصیل ترکیه‌ای است که خیلی راحت درست می‌شود، این املت خوش طعم را می‌توانید به روش‌های مختلف با …

طرز تهیه دنیش زردآلو

طرز تهیه دنیش زردآلو

برای تهیه دنیش زردآلو، ابتدا زردآلوها را تمیز می‌کنیم و هسته‌شان را می‌گیریم. سپس شیر و شکر را مخلوط کرده و آرد الک شده اضافه می‌کنیم. این مخلوط را با اضافه کردن وانیل و گلاب بر روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا غلظت فرنی بگیرد. پس از سرد شدن، آن را در یخچال می‌گذاریم تا سفت شود. در همین زمان، خمیر هزارلا را پهن کرده و با کاتر به اندازه‌ی مورد نیاز برش می‌زنیم و فرم می‌دهیم. فیلینگ را روی خمیر می‌ریزیم، زردآلوها را روی آن می‌چینیم و رومال می‌کنیم. خمیرها را در سینی فر گرم شده می‌گذاریم تا بپزند. پس از خروج از فر و سرد شدن، شیرینی‌ها را تزئین کرده و سرو می‌کنیم. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دنیش زردآلو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای فیلینگ
شیر سرد۱ و نیم لیوان
آرد سفیدنصف لیوان
شکرنصف لیوان
وانیلنصف قاشق چای خوری
گلاب۲ قاشق غذا خوری
خمیر هزار لا۱ بسته
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ۱ عدد
شیر۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه دنیش زردآلو

مرحله اول

برای طرز تهیه دنیش زردآلو ابتدا زردآلوها را تمیز بشورید و در سبد بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود و خشک شوند و سپس ساقه و برگ‌های اضافی آن‌ها را جدا کنید و بعد زردآلوها را از وسط نصف کنید و هسته داخل آن‌ها را بیرون بیاورید و زردآلوها را داخل ظرفی بریزید.

مرحله دوم

سپس برای درست کردن فیلینگ مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید و بعد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را که از قبل الک کرده‌اید و بافت آن سبک و یکدست شده است روی مخلوط شیر و شکر بریزید و با هم خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم

بعد کمی وانیل به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود سپس با سلیقه و به دلخواه خودتان مقداری گلاب روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا عطر گلاب آزاد شود و بعد ظرف مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله چهارم

مخلوط را روی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ شود وقتی که مخلوط مواد به غلظت مناسب و شبیه به غلظت فرنی رسید ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی سرد شود بعد فیلینگ را داخل یک ظرف دیگر بریزید.

مرحله پنجم

سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود و خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود در این فاصله خمیر هزارلا را به مدت ۱۵ دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود و با وردنه آن را صاف کنید.

مرحله ششم

بعد از این که خمیر هزارلا را کاملاً پهن و باز کردید سپس خمیر را با کاتر یا چاقو در اندازه دلخواه و به شکل مربع یا مستطیل‌های هم اندازه برش بزنید سپس چند برش به گوشه‌های خمیرهای مربعی بدهید و سپس آن‌ها را به شکل دلخواه فرم دهید.

مرحله هفتم

سپس مواد فیلینگ را داخل قیف بریزید و بعد روی خمیر به اندازه و شکل دلخواه بریزید و فرم دهید و بعد زردآلو را با سلیقه خودتان روی فیلینگ بچینید و سپس به دلخواه خودتان برای رومال روی خمیرها یک زرده تخم مرغ را داخل ظرف بریزید.

مرحله هشتم

بعد زرده تخم مرغ را با چنگال خوب هم بزنید تا از لختگی خارج شود و سپس کمی شیر روی آن بریزید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند سپس با فرچه مخلوط را روی خمیرها بمالید و آن‌ها را رومال کنید تا کاملاً سطح خمیر را بپوشاند.

مرحله نهم

سپس سینی فر یا قالب مورد نظر را با کره یا روغن مایع چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و خمیرهای فرم داده شده را با فاصله در آن بچینید و بعد قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید تا شیرینی‌ها خوب بپزند.

مرحله دهم

بعد از تقریباً ۲۰ دقیقه شیرینی‌ها داخل فر می‌پزند و سطح آن‌ها طلایی رنگ می‌شود سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینی‌ها سرد شوند و سپس به آرامی آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله یازدهم

سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان می‌توانید مقداری عسل روی شیرینی‌ها بمالید و با پودر پسته یا مغز گردوی خرد شده آن‌ها را تزئین کنید و بعد تعدادی دنیش زردآلو را در ظرف مناسب بچینید و این شیرینی خوش طعم و شیک را همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 29 تیر 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.