طرز تهیه کاپ کیک موزی، شیرینی خوشمزه و شبک مجلسی!

طرز تهیه کاپ کیک موزی

طرز تهیه کاپ کیک موزی, کاپ کیک موز و گردو , کاپ کیک موزی شکلاتی , کاپ کیک موزی شف طیبه

کاپ کیک موزی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و بافت سبک و نرم و لطیفی دارد، کاپ کیک موزی را می‌توانید به روش‌های مختلف آماده کنید و برای پذیرایی و مهمانی‌ها از آن‌ها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کاپ کیک موزی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
ماست پر چرب۲/۱ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
وانیلنصف قاشق چای خوری
شکر۱ پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
آرد۱ و ۲/۱ پیمانه
روغن مایع۲/۱ پیمانه
موز بزرگ نگینی خرد شده۱ عدد

طرز تهیه کاپ کیک موزی

مرحله ۱: آماده‌سازی تخم مرغ و شکر

ابتدا تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آن‌ها کمی بیشتر شود و کاملا یکدست شوند سپس مقداری شکر به آن‌ها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت تقریباً ۵ دقیقه هم بزنید و مخلوط کنید.

مرحله ۲: افزودن وانیل و ماست به مواد

وقتی که بافت مخلوط سبک و کش‌دار و روشن شد مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را بگیرد سپس ماست را که به دمای محیط رسیده است به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن کمی هم بزنید.

مرحله ۳: ترکیب روغن و آرد

بعد روغن مایع را به ترکیب مواد اضافه کنید و به اندازه‌ای که با هم مخلوط شوند با دور کند همزن برقی هم بزنید سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود بعد بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید و ترکیب کنید.

مرحله ۴: مخلوط کردن آرد با مواد مایع

سپس ترکیب آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با دور کند همزن برقی به اندازه‌ای که با هم مخلوط و یکدست شوند هم بزنید، بعد از آن داخل قالب‌های مافین یا قالب‌های کاپ کیک کپسول قرار دهید و یا از قالب‌های کاغذی آماده برای کیک استفاده کنید.

مرحله ۵: افزودن موز و پر کردن قالب‌ها

بعد به اندازه یک قاشق از مایه کیک را داخل قالب‌های کاپ کیک بریزید و سپس موزها را نگینی خرد کنید و به بقیه مایه کیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا در همه قسمت‌های مایه کیک پخش شوند و بعد کپسول‌ها یا قالب‌های کاغذی را با آن پر کنید.

مرحله ۶: تزئین موز و پخت کیک

سپس مقداری موز خرد شده روی مایه کیک بریزید و تزئین کنید و بعد قالب‌ها را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بعد اجازه دهید تا کیک به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بپزد.

مرحله ۷: سرد کردن کاپ کیک‌ها

بعد از این که کیک‌ها کاملاً پختن قالب‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً سرد شوند و سپس کاپ کیک‌ها را از داخل قالب‌ها بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید و به دلخواه خودتان مقداری عسل روی کیک‌ها بمالید.

مرحله ۸: سرو و تزئین کاپ کیک‌ها

سپس با مغز گردوی خرد شده و چند برش موز خرد شده آن‌ها را تزئین کنید، بعد کاپ کیک موزی را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی یا یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با چای سرو کنید.

بروز رسانی توسط در یکشنبه 21 آبان 1402
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.