طرز تهیه کاپ کیک موزی، شیرینی خوشمزه و شبک مجلسی!
طرز تهیه کاپ کیک موزی
کاپ کیک موزی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود و بافت سبک و نرم و لطیفی دارد، کاپ کیک موزی را میتوانید به روشهای مختلف آماده کنید و برای پذیرایی و مهمانیها از آنها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کاپ کیک موزی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
ماست پر چرب | ۲/۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
شکر | ۱ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چای خوری |
آرد | ۱ و ۲/۱ پیمانه |
روغن مایع | ۲/۱ پیمانه |
موز بزرگ نگینی خرد شده | ۱ عدد |
طرز تهیه کاپ کیک موزی
مرحله ۱: آمادهسازی تخم مرغ و شکر
ابتدا تخم مرغها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آنها کمی بیشتر شود و کاملا یکدست شوند سپس مقداری شکر به آنها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت تقریباً ۵ دقیقه هم بزنید و مخلوط کنید.
مرحله ۲: افزودن وانیل و ماست به مواد
وقتی که بافت مخلوط سبک و کشدار و روشن شد مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود و بوی زهم تخم مرغها را بگیرد سپس ماست را که به دمای محیط رسیده است به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن کمی هم بزنید.
مرحله ۳: ترکیب روغن و آرد
بعد روغن مایع را به ترکیب مواد اضافه کنید و به اندازهای که با هم مخلوط شوند با دور کند همزن برقی هم بزنید سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود بعد بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید و ترکیب کنید.
مرحله ۴: مخلوط کردن آرد با مواد مایع
سپس ترکیب آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با دور کند همزن برقی به اندازهای که با هم مخلوط و یکدست شوند هم بزنید، بعد از آن داخل قالبهای مافین یا قالبهای کاپ کیک کپسول قرار دهید و یا از قالبهای کاغذی آماده برای کیک استفاده کنید.
مرحله ۵: افزودن موز و پر کردن قالبها
بعد به اندازه یک قاشق از مایه کیک را داخل قالبهای کاپ کیک بریزید و سپس موزها را نگینی خرد کنید و به بقیه مایه کیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا در همه قسمتهای مایه کیک پخش شوند و بعد کپسولها یا قالبهای کاغذی را با آن پر کنید.
مرحله ۶: تزئین موز و پخت کیک
سپس مقداری موز خرد شده روی مایه کیک بریزید و تزئین کنید و بعد قالبها را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بعد اجازه دهید تا کیک به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بپزد.
مرحله ۷: سرد کردن کاپ کیکها
بعد از این که کیکها کاملاً پختن قالبها را از داخل فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً سرد شوند و سپس کاپ کیکها را از داخل قالبها بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید و به دلخواه خودتان مقداری عسل روی کیکها بمالید.
مرحله ۸: سرو و تزئین کاپ کیکها
سپس با مغز گردوی خرد شده و چند برش موز خرد شده آنها را تزئین کنید، بعد کاپ کیک موزی را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی یا یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای سرو کنید.
مطالب پربازدید از سراسر وب
- ایدههای خلاقانه با فرش فانتزی سبز رنگ؛ ۱۵ طرح خاص و متفاوت
- خلاقیت در دکوراسیون با گلدان دکوری دفرمه و خلاقانه؛ ۱۵ طرح خاص و زیبا
- ایدههای خلاقانه با قفسه کتاب چوبی درختی؛ ۱۵ طرح جذاب و متفاوت
- عینک آفتابی لوکس ترندی با طراحی خاص؛ ۱۵ مدل برای مدرنپسندها
- گردن آویز سه بعدی اوریگامی با طرحهای خاص و متفاوت؛ ۱۵ مدل زیبا و هنری
- منبع :
- firoozeh.tasty