طرز تهیه کاپ کیک موزی

طرز تهیه کاپ کیک موزی, کاپ کیک موز و گردو , کاپ کیک موزی شکلاتی , کاپ کیک موزی شف طیبه

کاپ کیک موزی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و بافت سبک و نرم و لطیفی دارد، کاپ کیک موزی را می‌توانید به روش‌های مختلف آماده کنید و برای پذیرایی و مهمانی‌ها از آن‌ها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کاپ کیک موزی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
ماست پر چرب۲/۱ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
وانیلنصف قاشق چای خوری
شکر۱ پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
آرد۱ و ۲/۱ پیمانه
روغن مایع۲/۱ پیمانه
موز بزرگ نگینی خرد شده۱ عدد

طرز تهیه کاپ کیک موزی

مرحله ۱: آماده‌سازی تخم مرغ و شکر

ابتدا تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آن‌ها کمی بیشتر شود و کاملا یکدست شوند سپس مقداری شکر به آن‌ها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت تقریباً ۵ دقیقه هم بزنید و مخلوط کنید.

مرحله ۲: افزودن وانیل و ماست به مواد

وقتی که بافت مخلوط سبک و کش‌دار و روشن شد مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را بگیرد سپس ماست را که به دمای محیط رسیده است به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن کمی هم بزنید.

مرحله ۳: ترکیب روغن و آرد

بعد روغن مایع را به ترکیب مواد اضافه کنید و به اندازه‌ای که با هم مخلوط شوند با دور کند همزن برقی هم بزنید سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود بعد بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید و ترکیب کنید.

مرحله ۴: مخلوط کردن آرد با مواد مایع

سپس ترکیب آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با دور کند همزن برقی به اندازه‌ای که با هم مخلوط و یکدست شوند هم بزنید، بعد از آن داخل قالب‌های مافین یا قالب‌های کاپ کیک کپسول قرار دهید و یا از قالب‌های کاغذی آماده برای کیک استفاده کنید.

مرحله ۵: افزودن موز و پر کردن قالب‌ها

بعد به اندازه یک قاشق از مایه کیک را داخل قالب‌های کاپ کیک بریزید و سپس موزها را نگینی خرد کنید و به بقیه مایه کیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا در همه قسمت‌های مایه کیک پخش شوند و بعد کپسول‌ها یا قالب‌های کاغذی را با آن پر کنید.

مرحله ۶: تزئین موز و پخت کیک

سپس مقداری موز خرد شده روی مایه کیک بریزید و تزئین کنید و بعد قالب‌ها را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بعد اجازه دهید تا کیک به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بپزد.

مرحله ۷: سرد کردن کاپ کیک‌ها

بعد از این که کیک‌ها کاملاً پختن قالب‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً سرد شوند و سپس کاپ کیک‌ها را از داخل قالب‌ها بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید و به دلخواه خودتان مقداری عسل روی کیک‌ها بمالید.

مرحله ۸: سرو و تزئین کاپ کیک‌ها

سپس با مغز گردوی خرد شده و چند برش موز خرد شده آن‌ها را تزئین کنید، بعد کاپ کیک موزی را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی یا یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 آبان 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.