طرز تهیه پودینگ هلو، دسری لاکچری برای مهمانی‌های شما

طرز تهیه پودینگ هلو

طرز تهیه پودینگ هلو , دستور تهیه دسر پودینگ هلو

پودینگ هلو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و بافت آن بسیار نرم و لطیف و سبک است پودینگ را می‌توانید به روش‌های مختلف و با طعم‌های متنوعی آماده و تهیه کنید و برای پذیرایی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پودینگ هلو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم پودینگ هلو
شیر۲ لیوان
آرد۱ قاشق غذا خوری سر پر
نشاسته ذرت۲ قاشق غذا خوری
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
شکر۴ قاشق غذا خوری
اسانس وانیلبه مقدار لازم
هلو برای شربت۳۰۰ گرم
شکر برای شربت۳ قاشق غذا خوری
آب برای شربتنصف لیوان

طرز تهیه پودینگ هلو

مرحله ۱: برش هلوها

ابتدا هلوهای تازه و آبدار و کمی سفت را تمیز بشورید و در اندازه‌های بزرگ برش بزنید و خرد کنید و هسته آن‌ها را جدا کنید سپس برش‌های هلو را داخل یک ظرف بریزید و مقداری شکر به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.

مرحله ۲: پخت و شیرین‌سازی هلوها

بعد مقداری آب روی ترکیب هلو و شکر بریزید و هم بزنید سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه برش‌های هلوها بپزند و نرم شوند و شکر کاملاً در آب حل شود و به خورد هلوها برود و آن‌ها را شیرین‌تر شوند.

مرحله ۳: سرد کردن و پوست‌گیری هلوها

مقدار شکر بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد که چه مقدار می‌خواهید پودینگ شیرین شود بعد از آن که هلوها کاملاً نرم شدند ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی سرد شود و سپس پوست هلوها را از آن‌ها جدا کنید.

مرحله ۴: پوره کردن هلوها

بعد هلوها را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و آن‌ها را کاملاً پوره و له کنید به جای مخلوط کن می‌توانید از گوشتکوب برقی یا دستی برای پوره کردن هلوها استفاده کنید سپس پور هلوها را از صافی رد کنید تا بافت آن نرم و لطیف و یکدست شود.

مرحله ۵: تهیه مخلوط شیر و نشاسته

شربت داخل ظرف را نیز کنار بگذارید تا کمی سرد شود و بعد از آن استفاده کنید، سپس مقداری شیر سرد را داخل یک ظرف بریزید و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و نشاسته ذرت در شیر حل شود.

مرحله ۶: اضافه کردن شکر و آرد به مخلوط

سپس مقداری شکر را داخل شیر بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود و کاملا با هم ترکیب شوند بعد آرد را که در ظرف دیگری الک کرده‌اید و بافت آن سبک و یکدست شده است کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود.

مرحله ۷: پخت مخلوط و ترکیب مواد

بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی تشکیل شود و آرد در داخل شیر گلوله نشود و همه مواد کاملاً با هم ترکیب شوند کم کم غلظت مخلوط مواد زیادتر می‌شود و بافت آن کاملا نرم و یکدست می‌شود.

مرحله ۸: افزودن وانیل و اسانس هلو به مخلوط

بعد از این که مخلوط به غلظت مناسب رسید مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و کاملاً در مواد پخش شود به دلخواه خودتان می‌توانید از مقداری اسانس هلو هم استفاده کنید و داخل مخلوط مواد بریزید و هم بزنید.

مرحله ۹: اضافه کردن اسانس کارامل به مخلوط

اگر می‌خواهید که طعم کارامل در داخل پودینگ کاملاً احساس شود می‌توانید یکی دو قطره اسانس کارامل را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا طعم آن کاملاً به خورد مخلوط مواد برود، طعم کارامل با هلو بسیار خوشمزه و لذیذ و متفاوت می‌شود.

مرحله ۱۰: اضافه کردن خامه و پوره هلو به مخلوط

بعد از آن خامه را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند و سپس دو سوم از مقدار پوره هلو را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید و خوب با هم ترکیب کنید و سپس ظرف پودینگ را از روی حرارت بردارید.

مرحله ۱۱: سرد شدن پودینگ و تزئین با پوره هلو

سپس اجازه دهید تا پودینگ در دمای محیط کمی سرد شود و بعد از آن پودینگ را داخل ظرف‌های مناسب بریزید و سپس مقداری از شربت هلو را روی پودینگ بریزید و بعد از آن هم باقیمانده پوره هلو را روی ظرف‌ها بریزید و آن‌ها را تزئین کنید.

مرحله ۱۲: تزئین با هلو، پسته و شکلات

بعد از آن یک تا دو برش نازک از هلو را کنار ظرف پودینگ قرار دهید و آن را تزئین کنید همچنین می‌توانید مقداری پودر یا خللال پسته و مغز گردوی خرد شد و یا چند تکه شکلات خرد شده روی ظرف پودینگ‌ها قرار دهید و آن‌ها را تزئین کنید.

مرحله ۱۳: سرو پودینگ و لذت بردن از آن

پودینگ را می‌توانید با طعم‌های مختلف و متنوعی آماده و تهیه کنید، سپس پودینگ هلو را که آماده و تهیه کرده‌اید به عنوان یک دسر شیک و خوش طعم و مناسب برای پذیرایی و مهمانی‌ها به همراه انواع دورچین و مخلفات سرو کنید و از آن لذت ببرید.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.