طرز تهیه پودینگ هلو، دسری لاکچری برای مهمانیهای شما
طرز تهیه پودینگ هلو
پودینگ هلو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود و بافت آن بسیار نرم و لطیف و سبک است پودینگ را میتوانید به روشهای مختلف و با طعمهای متنوعی آماده و تهیه کنید و برای پذیرایی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پودینگ هلو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم پودینگ هلو | |
شیر | ۲ لیوان |
آرد | ۱ قاشق غذا خوری سر پر |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذا خوری |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۴ قاشق غذا خوری |
اسانس وانیل | به مقدار لازم |
هلو برای شربت | ۳۰۰ گرم |
شکر برای شربت | ۳ قاشق غذا خوری |
آب برای شربت | نصف لیوان |
طرز تهیه پودینگ هلو
مرحله ۱: برش هلوها
ابتدا هلوهای تازه و آبدار و کمی سفت را تمیز بشورید و در اندازههای بزرگ برش بزنید و خرد کنید و هسته آنها را جدا کنید سپس برشهای هلو را داخل یک ظرف بریزید و مقداری شکر به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
مرحله ۲: پخت و شیرینسازی هلوها
بعد مقداری آب روی ترکیب هلو و شکر بریزید و هم بزنید سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه برشهای هلوها بپزند و نرم شوند و شکر کاملاً در آب حل شود و به خورد هلوها برود و آنها را شیرینتر شوند.
مرحله ۳: سرد کردن و پوستگیری هلوها
مقدار شکر بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد که چه مقدار میخواهید پودینگ شیرین شود بعد از آن که هلوها کاملاً نرم شدند ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی سرد شود و سپس پوست هلوها را از آنها جدا کنید.
مرحله ۴: پوره کردن هلوها
بعد هلوها را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و آنها را کاملاً پوره و له کنید به جای مخلوط کن میتوانید از گوشتکوب برقی یا دستی برای پوره کردن هلوها استفاده کنید سپس پور هلوها را از صافی رد کنید تا بافت آن نرم و لطیف و یکدست شود.
مرحله ۵: تهیه مخلوط شیر و نشاسته
شربت داخل ظرف را نیز کنار بگذارید تا کمی سرد شود و بعد از آن استفاده کنید، سپس مقداری شیر سرد را داخل یک ظرف بریزید و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و نشاسته ذرت در شیر حل شود.
مرحله ۶: اضافه کردن شکر و آرد به مخلوط
سپس مقداری شکر را داخل شیر بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود و کاملا با هم ترکیب شوند بعد آرد را که در ظرف دیگری الک کردهاید و بافت آن سبک و یکدست شده است کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود.
مرحله ۷: پخت مخلوط و ترکیب مواد
بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی تشکیل شود و آرد در داخل شیر گلوله نشود و همه مواد کاملاً با هم ترکیب شوند کم کم غلظت مخلوط مواد زیادتر میشود و بافت آن کاملا نرم و یکدست میشود.
مرحله ۸: افزودن وانیل و اسانس هلو به مخلوط
بعد از این که مخلوط به غلظت مناسب رسید مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و کاملاً در مواد پخش شود به دلخواه خودتان میتوانید از مقداری اسانس هلو هم استفاده کنید و داخل مخلوط مواد بریزید و هم بزنید.
مرحله ۹: اضافه کردن اسانس کارامل به مخلوط
اگر میخواهید که طعم کارامل در داخل پودینگ کاملاً احساس شود میتوانید یکی دو قطره اسانس کارامل را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا طعم آن کاملاً به خورد مخلوط مواد برود، طعم کارامل با هلو بسیار خوشمزه و لذیذ و متفاوت میشود.
مرحله ۱۰: اضافه کردن خامه و پوره هلو به مخلوط
بعد از آن خامه را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند و سپس دو سوم از مقدار پوره هلو را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید و خوب با هم ترکیب کنید و سپس ظرف پودینگ را از روی حرارت بردارید.
مرحله ۱۱: سرد شدن پودینگ و تزئین با پوره هلو
سپس اجازه دهید تا پودینگ در دمای محیط کمی سرد شود و بعد از آن پودینگ را داخل ظرفهای مناسب بریزید و سپس مقداری از شربت هلو را روی پودینگ بریزید و بعد از آن هم باقیمانده پوره هلو را روی ظرفها بریزید و آنها را تزئین کنید.
مرحله ۱۲: تزئین با هلو، پسته و شکلات
بعد از آن یک تا دو برش نازک از هلو را کنار ظرف پودینگ قرار دهید و آن را تزئین کنید همچنین میتوانید مقداری پودر یا خللال پسته و مغز گردوی خرد شد و یا چند تکه شکلات خرد شده روی ظرف پودینگها قرار دهید و آنها را تزئین کنید.
مرحله ۱۳: سرو پودینگ و لذت بردن از آن
پودینگ را میتوانید با طعمهای مختلف و متنوعی آماده و تهیه کنید، سپس پودینگ هلو را که آماده و تهیه کردهاید به عنوان یک دسر شیک و خوش طعم و مناسب برای پذیرایی و مهمانیها به همراه انواع دورچین و مخلفات سرو کنید و از آن لذت ببرید.